Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השמן המתאים למדחס שלך הוא PAG OIL שמן מדחסים לרכב, הכמות שיש למלא היא מאוד חשובה יש לבדוק נתון זה מול הוראות היצרן.

בדרך כלל הכמות הנדרשת למדחס חדש רשומה על המדבקה של המדחס וגם סוג השמן.

במקרה שלך היית צריך לרוקן את השמן מכול יחידת המדחס לתוך כוס ולמדוד את הכמות שרוקנת ולמלא רק את החלק החסר.

איזה כייף לי :)

פורסם

לאורן בן סימון- הרמתי טלפון היום לעופר קצב, הדרך היחידה שהוא יכול לעזור לי זה ברכישת מדחס משופץ. אז כל מי שרוצה מוזמן, אני אישית כרגע שולל אפשרות זו. אבל קראתי עליו דברים טובים והוא נותן אחריות לחצי שנה, הלאה. הרמתי טלפון למפעל של האטמים לגבי האטם הצורתי, אין מצב. לגבי האו רינג צריך לבוא עם המדחס ויש מצב שהוא יעזור לי. הם ממש שכנים שלי, אבל אני משאיר את האופציה הזאת לסוף, לפני שאני רוכש משהו אני רוצה לדעת אם אפשר להשיג את כל החלקים בתאימות מוחלטת ומה עלותם, אם כן אז אני סוגר את המדחס ויש לי אחלה של שיפוץ בעולם, תקשיבו זה לא סיפור גדול ואני לא אכנס לעומק הפילוסופי של העניין בתור בחור שסיים הצטיינות בקורס מיזוג אויר אצל אחד המרצים הבכירים במדינה, דוד שלי גם למד אצלו והיה לטכנאי ברמה גבוהה (זכרו יהי ברוך). אז ככה מה שצריך זה להשיג פלטה (לא יודע מה שמה המקצועי) שיושבת בציר המדחס זה 1. 2, קלאץ מגנטי, שאני לא יודע מה עלותו והייתי שמח לדעת כי אחרת לא ארכוש ולא אשפץ כלום אם כל הכבוד לפרויקט לא בא לי להכנס להוצאות מעבר למה שצריך זה לא פרקטי וזה לא רציני. אני שולל את האופציה של להזמין מחו"ל, אני לא עובד עם כרטיסי אשראי ולא אתחיל בשביל הזמנת חלקים, כי אתפתה ועוד אזמין לי מאזדה חדשה בטעות. אז לעניינו שוב:

חלקים דרושים : הפלטה השבורה מציר המדחס , קלאץ מגנטי, שני אטמי או רינג ואטם צורני. זה הכול אם יש סבבה נסגר הסיפור ואין לא דליפות ולא סתימות. מנקים הכול עם סקוץ כמו שאמר מרק. בנזין לבן לאחר מכן, לחץ אויר. ואני סוגר את המדחס. שיבוא אחלה משפץ מדחסים שבעולם לבדוק נזילות. אם אין חלקים, אני ניגש פה לחבר זורק לו 100 200 שקל והוא יביא לי מדחס אחר.

מישהו יודע איפה ניתן להשיג חלקים ? ברמה כזו שמשפץ מדחסים מרים צלצול לאדם x ואומר לו אני צריך זה וזה וזה. אני נוסע עם המדחס, אני מתאים את החלקים, עובר בדרך קונה מייבש כפי שאמר דניאל (ולא הקשבתי למרק שאמר לקרוא את כל הpdf היה חוסך לי מייבש חדש, כי לא סתמתי את המעגל של הקירור שנפרץ) מרכיב הכול, ואקום, בדיקות נזילות, שמן, זרחן מה שצריך 134 וייאללה לסגור חלונות.

פורסם

תשמע, אני רואה באיביי שהמדחס הזה

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Matsushita-Compressor-1988-89-Subaru-DL-GL-RX_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33543QQihZ012QQitemZ220129796969QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

שהגיע עם סובארו 1800 אמריקאיות (בארץ זה מדחס של סנדן אם אני לא טועה) הוא גם מדגם N13 ודומה לשלך. אולי זה עוזר לך.

כמו כן, נסה לאתר את המק"ט של האטמים שאתה צריך ב PDF הזה

http://www.ackits.com/diagrams/matsushita.pdf

ואז צור קשר עם החנות [email protected] ונסה להזמין את האטם המיוחד.

אורינגים יש להם : http://www.ackits.com/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=01&Product_Code=CP3008&Category_Code=Mazda96Protege_1-8

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

החנויות שאתה ממליץ כבר מזמן רשמתי עליהם, לרכוש מדחס ב-E-BAY זה לא כלכלי בגלל עליות המשלוח, בכול מקרה הם לא שולחים לארץ

כמו כן יש בעיה שהמדחס שלו זקוק לעוד חלקים חוץ מאטמים.

שלחתי להם מייל לבדוק מה המחיר והאם הם שולחים לארץ אטמים וקלא'ץ.

פורסם

קודם כל

לשניכם מגיעה תודה ממני.

דבר 1 אחד רק שכחנו, בשרטוט אני לא רואה שחלק ששבור בציר מתפרק לשלושה. מה זה אומר ? שחייב ציר שלם בשביל החלק הקטנטן? אני עוד לא בטוח באיזה מהמדחסים בקובץ יש התאמה מדויקת. אבל זה זה! בהחלט ניתן לראות אור בקצה המנהרה.

פורסם

כמו כן, נסה לאתר את המק"ט של האטמים שאתה צריך ב PDF הזה

http://www.ackits.com/diagrams/matsushita.pdf

ואז צור קשר עם החנות [email protected] ונסה להזמין את האטם המיוחד.

אורינגים יש להם : http://www.ackits.com/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=01&Product_Code=CP3008&Category_Code=Mazda96Protege_1-8

קיבלתי תשובה למייל ששלחתי להם ולצערי הם לא שולחים מחוץ לארה"ב.

פורסם

מרק על מי אתה מדבר ? על החברה של האו רינג ? כי אני מאמין שזה ממש לא בעיה להשיג בארץ.

הבעיה זה האטם הצורני, מחיר הקלאץ. והחלק השבור שיושב בציר המדחס בתמונה 34. או אם לא ניתן להשיג אותו אז ציר מדחס שלם ואם זה יוצא יותר יקר מ200 בערך לא שווה לי לשפץ.

פורסם

קודם כל אני רוצה להצדיע לך על ההתמדה והרצון לפתור לבד.

הלוואי שבזמנו גם אני הייתי יכול להעמיד את הרכב למס' ימים על מנת לתקן לבד. היה חוסך לי לא מעט כסף ועושה טוב על הלב.

בהצלחה !

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

תודה. כל מה שאני יכול אני עושה לבד באוטו. ומה שלא אני לומד, אני אוהב לעשות לבד. כי זה הכי טוב שיש. אבל במידה ולא נצליח להשיג את החלקים במחירים טובים. נצטרך להשיג מדחס אחר.

פורסם

מיכה,

אני מדבר גם על האטמים העגולים שצריכים להיות עשויים מגומי HBNR שמיועד למערכות העובדות עם גז R-134A וגם על האטם הצורתי.

איפה בדיוק את משיג את האטמים בארץ ?

פורסם

את העגולים זה לא בעיה להשיג כשם שלא בעיה להשיג או רינג לאטימת צינור. מרק. לגבי הצורני זה יותר מורכב כי זה לא סטנדרט וצריך לראות אם יש מדחסים כאלו בארץ. או חלקים בשבילהם.

פורסם

אטמים עשויים מגומי NBR מתאימים למדחסים העובדים עם גז R-12, למדחסים העובדים עם גז R-134A יש להשתמש באטמים העשויים מ-HNBR.

התאמת סוג האטם למדחס תלוויה במיקום האטם במדחס והחומרים שבאים במגע עם האטם לכן, בכול מדחס תמצא מספר אטמים מחומרים שונים כגון:

סיליקון,NBR,HNBR,BUNA,Neoprene,Viton

איזה אטם אתה מחליף במדחס ? כמו כן לפני הרכבת האטם יש למרוח שמן PAG או שמן ייעודי לאטמים למדחס שוב פעם תלוי במיקום האטם.

הכי חשוב לסגור את המדחס במומנט סגירה בהתאם להנחיות היצרן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...