Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלאי מתכות - דחוף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מצטער על הדחיפות אך העניין באמת דחוף.

אשתי איבדה את טבעת הנישואין שלה במדשאה ליד הבית בעת שיצאה עם הכלבים לגינה.

חיפשנו אותה ללא הועיל במשך מס' שעות.

האם יש למישהו גלאי מתכות איכותי שאוכל להשאיל למס' שעות (או אפילו שיבוא עם הגלאי מבלי להשאירו)?

אני גר בראשל"צ אך לא איכפת לי לנסוע לכל מקום באיזור המרכז וסמוך לו.

אני חושש שאם יגיע זמנו של הדשא לקיצוץ, האבידה לא תמצא לעולם.

המון תודה מראש,

רפי.

054-4435385

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

גירפנו, חיטטנו בידיים, אפילו קצת עקרנו, בעוונותינו אפילו קנינו גלאי מתכות צעצוע מטויס-ר-אס בנסיון לאתר את הטבעת.

כאמור, לא מצאנו.

הדשא במקום סמיך מאוד ועמוק למדי, זאת גם הסיבה לדחיפות, אני משוכנע שבזמן הקרוב מאוד יגיעו לכסח אותו מטעם העירייה ואז יאבדו הסיכויים לאתר את הטבעת.

לאף-אחד אין גלאי שאוכל להשאיל למס' שעות?

גלאים כאלה משמשים לעיתים אינסטלטורים וחשמלאים לצורך איתור צנרת בקירות.

תודה,

רפי.

פורסם

תקרא לכמה חברים, תחלקו את המדשאה לריבועים ותתחילו לחפש. תגדירו לכל אחד את חלקו בחיפוש, כדי לא לפספס שום קטע ותקווה לטוב.

פורסם

כך בדיוק עשינו.

גלאי מתכות הוא כרגע הפתרון האחרון שלנו.

מקווה שמישהו יוכל לעזור.

רפי.

פורסם

גלאי מתכות יש גם למאבטחים.

נסה לגשת למקומות מאובטחים (עדיף מקומות קטנים יותר, כמו מגרשי השכרת רכב, לדוגמא), ובדוק האם מישהו שם יוכל להשאיל לך אחד שלא בשימוש, תמורת ערבון.

פורסם

חשבנו גם על זה ובדקנו את העניין.

הגלאי שבידי המאבטחים (לפחות אלו שניסינו) מזהה מתכות רק ממרחק קטן מאוד (מילימטרים ספורים).

אפילו הצעצוע מטויס-ר-אס מגלה ממרחק רב יותר ובמקרה של הדשא המדובר ועומקו, צריך משהו קצת יותר רציני.

רפי.

פורסם

אל תפסול את האפשרות שהטבעת התגלגלה לה למקום קרוב, ערוגה קטנה והתכסתה באדמה או משהו.

תרחיב את שטח החיפוש, וככל שתשקיע יותר זמן בחיפושים כך הסיכוי גבוהה יותר, כמו כן כל דקה שעוברת מקטינה את הסיכויי שתמצא את האבידה.

ואל תשכח להתפלל ולנדור נדרים שתתרום לצדקה וכל מיני דברים כאלה תוך כדי החיפושים לי זה תמיד עוזר. :)

בהצלחה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...