Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרת ישראל "בפעולה"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוא תגיד לי איזה דעה מלומדת אתה רוצה בדיוק?

ועוד נותן יד להפצת הטמטום הזה מבית היוצר של ערן ורד

ערן ורד הזה כל הזמן מתנכל לשוטרים ומפריע להם בעבודה שלהם אני אנסה

להשיג את הסרטון ויעלה אותו לפורום שתבינו על מה אני מדבר

פורסם

רון צודק.

אבל! אם כך מגיב שוטר כאשר אומרים לו שהפנס שלו שרוף, ומעירים לו שהוא לא אותת..

יש לנו בעיה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

.......... ועוד נותן יד להפצת הטמטום הזה מבית היוצר של ערן ורד

תגיד רון , מה אוכל אותך בדיוק ?

יש לך בעיה עם ערן ורד או משהו כזה כי אני לא מכיר אותו :shock: , ובטח לא נותן יד למעלליו .

חשבת אולי על האפשרות שהבחור שצילם את הסרטון ( אתה קורא לו ערן ורד ) מתקומם על אוזלת היד של משטרת ישראל בדרכים , ומנסה לעורר את דעת הציבור ולגרום לשינוי .

בכל מקרה , את דעתך הבעת במפורש וזה מספק .

בכל אופן , אני חושב שהפרעה לשוטר במילוי תפקידו ( ובטח כשהוא במדים ) הינה עבירה על החוק , והשוטר הזה בסרטון יצא דביל שלא פעל בהתאם לסמכות המונחת בידיו .

השוטר הזה למשל לא צריך להיות במדים .

אותי זה מצער לדעת שכך נראים ובעיקר נשמעים שוטרים :x במדינה שלנו ( לא כולם )

וזה כולל את התנהגותם בכביש בנהיגה ובחנייה , את מצבו הטכני של רכבם , ואת חוסר היכולת שלהם לעיתים למלא את תפקידם ביעילות ולהפגין קור רוח מול אזרח מתלהם כזה או אחר .

עד כאן ..

פורסם
רון צודק.

אבל! אם כך מגיב שוטר כאשר אומרים לו שהפנס שלו שרוף, ומעירים לו שהוא לא אותת..

יש לנו בעיה.

אם ניידת היתה נטפלת אלייך כי יש לך רכב "ספורט" ונותנת לך דו"ח על איתות או מחפשת משהו דבילי לתת לך דו"ח גם אתה היית מגיב כך

פורסם

יש אנשים ממורמרים שכנראה חטפו כמה דוחות שפגעו להם באגו ומאז הם מסתובבים עם מצלמה ומנסים "להחזיר" לשוטרים.

המילה "מגוחך" לא מתארת מספיק את הצלם בסרטון הזה. אני לא מכיר מילה אחרת שתצליח לעשות את זה.

פורסם

אופיר, אם אומרים לי שהנורה שלי שרופה אני אומר: תודה על המידע - יתוקן.

אם אומרים לי שלא אותתי (מה שלא קורה בד"כ) אני מתנצל ואומר שזאת הייתה טעות (אני מאותת אפילו כשלא צריך - הרגל כזה).

מה שאני מנסה להגיד: השוטר עצר את הרכב באמצע הכביש, יצא החוצה וצעק על הבנאדם: "אתה רוצה להסתבך?" "תעוף מפה".

ככה לא מתנהג אדם שתפקידו היא לשמש דוגמא לציבור ולאכוף את החוק.

ככה מתנהג ערס.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אז בואו אני אספר לכם משהו -

השוטר הזה הוא שוטר שמשרת איתי ביחד ביחידה

ערן ורד הוא פרובוקטור שונא משטרה (נמחקה ההערה לגבי דעות פוליטיות) שיש לו אתר "משטרע"

הוא מחפש את הדברים האלה הוא ממורמר על אני לא יודע מה וזה מה שהוא עושה כל היום מחפש כל מני דברים כדי לעצבן

בסרטו הנ"ל הוא נוסע על אופנים ליד הניידת שהוא מסכן את עצמו וגורם לאנשים להסתרך מאחוריו ומעיר הערות קטנוניות לשוטר, בפעם הראשונה הוא התעלם אבל הוא גם בן אדם בסך הכל ומה הוא אשם שהניידות של המשטרה לא תקינות והנורה שרופה? ואני יכול להגיד לכם בלב שלם שהוא לא ערס ולא איך שאנשים מציגים אותו פה אז זה שהוא שוטר זה אומר שהוא צריך לשתוק לו ?

צריך להעמיד את הפרובוקטור הזה במקום וגם מי ישמע הוא אפילו לא קילל אותו לא נגע בו "אתה רוצה להסתבך?" שהשוטר אמר לו זה לא איום הוא הפריע לשוטר במילוי תפקידו אז חבר'ה מספיק עם ההשמצות האלה שכל פעם אתה משמיצים את המשטרה יש שוטרים שעובדים מאד קשה כדי שתוכלו לישון בשקט בלילה וזה שנתנו לכם דו"ח תנועה זה לא אומר שאתם צריכים לשנוא את כל השוטרים .

פורסם

רון

בוא אגיד לך כמה דברים על החבר שלך ...

שוטר שעולה לניידת בעלת ליקויים טכניים ולא דואג לתקנם או לחילופין לקחת ניידת במצב תקין , עובר על החוק בעצמו !

אין לי ספק שלעיתים השוטרים עובדים קשה אבל זה לא נותן להם שום הצדקה להתנהג בצורה כזו כלפי אזרח .

אני משוכנע שהשוטרים ( לדוגמא ) במשטרת ניו יורק עובדים לא פחות קשה מכם , ועדיין לעיתים קרובות נמצאים במצבים הרבה יותר קשים ומסוכנים מאשר השוטרים כאן , ובכל זאת הם שומרים על איפוק וקור רוח בתפקידם ולא מביישים את המדים .

כפי שציינתי - דעתי היא שהחבר שלך היה צריך לעצור את הבחור המטריד ללא אלימות מילולית או גופנית על מנת להעמיד אותו על עצם ההטרדה וההפרעה לתנועה .

זה כאמור לא פוטר אותו עצמו מאחריותו לנהיגה ברכב שירות משטרתי בנסיבות האלה .

פורסם

רון - בולשיט.

בנאדם שיגיב איך שהגיב אותו שוטר צריך לשבת בכלא.

מה זה אתה רוצה להסתבך?

השוטר מודה באיומים בסרטון הזה!

או שהשוטר הזה דפוק - או שזה מבויים, וזה לא נראה מבויים - את השוטר הזה צריך לפטר.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא מאחריות השוטר הספציפי הזה לתקן את הליקוי וגם בחיים לו יתנו לו ניידת אחרת רק בגלל שהמנורה שרופה אם זה היה כמו שאתה חושב שזה צריך להיות אף ניידת לא צריכה לעלות על הכביש אבל זו כבר לא בעיה של השוטרים "הפשוטים" זה דבר ראשון.

דבר שני אתה מכיר את כל השוטרים בניו יורק שאתה יודע איך הם מתנהגים? גם פה שוטרים מתנהגים באיפוק וקור רוח גם באירועים "קשים" ולא מביישים את המדים אז בבקשה אל תשמיץ.

כתבת היה צריך לעצור אותו "ללא אלימות מילולית או פיזית" - אני לא ראיתי שום אלימות פיזית מצד השוטר

יכול להיות שהשוטר מעט הגזים בתגובה המילולית שלו אבל אני עדיין חושב שהיא מוצדקת בנסיבות העניין.

וכפי שאמרתי ערן ורוד הוא פרובוקטור ידוע שזה מה שהוא עושה בחייו - מציק לשוטרים

ואני לא חושב שזה מגיע להם ולצפות שישמור על קור רוח אחרי הכל הוא גם בן אדם קח את זה לתשומת לבך בעיקר שלא נשמעה אף קללה ולא נראה שום אלימות פיזית מצד השוטר

ואם כבר נתת את ניו יורק כדוגמא שם אני מאמין שאין בכלל חוצפה לאנשים לפנות ככה לשוטר בזלזול ולצפות לקור רוח מהשוטר התקשורת עשתה מהשוטרים בזויים ובגלל זה אנשים מרשים לעצמם ככה להתנהג לשוטרים והאלימות כלפי שוטרים רק גדלה מדי יום

וshellcase - "בנאדם שיגיב איך שהגיב אותו שוטר צריך לשבת בכלא" - בוא לא נגזים בסדר?

אם ככה שלושת רבעי מדינה היתה צריכה להיות בכלא

"השוטר מודה באיומים בסרטון הזה!" - אני לא ראיתי שהשוטר מודה באיומים בסרט אז בבקשה.

פורסם
לא מאחריות השוטר הספציפי הזה לתקן את הליקוי וגם בחיים לו יתנו לו ניידת אחרת רק בגלל שהמנורה שרופה אם זה היה כמו שאתה חושב שזה צריך להיות אף ניידת לא צריכה לעלות על הכביש אבל זו כבר לא בעיה של השוטרים "הפשוטים" זה דבר ראשון.

.

תגיד,אתה אמיתי ?......

אתה שם לב למה שאתה כותב או שהמקלדת שלך על טייס אוטומטי ?

מה ז"א "לא מאחריות השוטר הספציפי לתקן את הליקוי" ?!

איך הוא יכול לרשום דו"ח או להעיר לאזרח,כשהרכב שלו נושא ליקויים ?

שוטר או לא,גם שוטר צריך להיות עירני לליקויים ברכב בו הוא משתמש, ולמרות הגישה שלך שכאילו שמה את השוטר מעל החוק (הרי לא הוא זה שצריך לתקן את הליקויים ומותר לו לנסוע ככה,כי זו לא אחריותו), הדבר פסול,וכן,הוא צריך לתקן את הליקויים ולדאוג לתקינות הרכב (לא סתם יש ספר רכב,אגב).

המשפט השני שלך בכלל יפה, "אם זה היה כמו שאתה חושב אז אף ניידת לא היתה צריכה לעלות על הכביש".

אז למה ניידת לא בטיחותית יכולה לעלות על הכביש,אבל על פאקינג פילטר אויר פתוח אתם מורידים מהכביש ?

אה סליחה,שכחתי שלא מתפקידו של השוטר הספציפי לתקן את הליקוי....

לגבי ערן ורד, פרובוקטור או לא, אין חוק נגד "פרובוקטורים", ואני בטוח שכמו שהוא מחפש אתכם,גם אתם כנראה מחפשים אותו, אז אולי שבפעם הבאה ערן יגיד לשוטר "אתה רוצה להסתבך ?", מעניין איך השוטר היה מגיב (סביר להניח מעצר על איום).

במקום ערן,אני הייתי מגיש תלונה למח"ש על זה ששוטר איים עליי.

בקיצור, אובייקטיבי אתה לא, ודובר משטרת ישראל.....ובכן, אני מקווה מאוד שלא.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן - כן אני אמיתי וכן אני שם לב למה שאני כותב .

נכון שוטר צריך ואמור להיות עירני לליקויים ברכבים ולכן לפני כל יציאה למשמרת ממלאים דו"ח

שבו רושמים מה לא בסדר ברכב וכן לא מאחריות השוטר לתקן את זה יש אנשים אחרים שמתפקידם לתקן את זה מה שוטר הוא גם מכונאי עוד מאט גם תגיד לי ? בגלל זה שולחים את הרכב למוסך אז בגלל מנורה שרופה אתה מצפה שהשוטר לא יצא למשמרת ?

וכמו שזה נראה אתה סתם יוצא עליי עכשיו כי כנראה הורידו אותך מהכביש בגלל פילטר פתוח

ואם אתה לא יודע יש דבר כזה איום כחוק הוא איים עליו אם הוא רוצה להסתבך איתו בגלל המעשים שלו

בצורה של דו"ח / עיכוב על הפרעה למילוי תפקיד

ולגבי ערן ורד לא המשטרה לא מחפשת אותו אתה יכול להיכנס לאתר שלו "משטרע" ולהיווכח בעצמך

ואלי תציע לו גם לגשת למח"ש ונראה מה יגידו לו על זה במח"ש

ואובקייטיבי אולי מבחינתך אני לא

ודובר משטרת ישראל אני לא ואני גם לא מתיימר להיות אחד כזה סך הכל נמאס לראות את התתנפלות הזו שיש על שוטרים כל הזמן ובעיקר לתת את תגובתי על מקרה שאני יודע בדיוק מה קרה בו ואת הנפשות הפועלות בסיפור.

פורסם
אז בואו אני אספר לכם משהו -

ומה הוא אשם שהניידות של המשטרה לא תקינות והנורה שרופה? .

נהג אשר משרת במשטרה או בצה"ל אמור לבדוק את הרכב לפני שהוא יוצא איתו לסיור, או לכל נסיעה מנהלתית.

במידה ויש ליקוי הוא יכל לדרוש החלפת רכב, או תיקוי הליקוי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רון,

תסלח לי שאני אומר לך שוב,בפעם השנייה, תגיד, אתה אמיתי ?....

את הדו"ח ממלאים כדי לתקן את הליקויים, ולא כדי לחכות עכשיו שהאוטו יכנס לטיפול ואז יחליפו מנורה.

"עוד מעט תגיד לי ששוטר הוא גם מכונאי ?"

משפט השנה,להפוך לדביק.

אם שוטר במשטרת ישראל לא מסוגל להבין את המורכבות שבהחלפת נורה ברכב, אז זהו, סוף העולם הגיע.....

אוי לתקציב המדינה עם על כל מנורה שהיתה נשרפת ברכב צבאי או משטרתי היו מכניסים את הרכב למוסך.

לא,לא הורידו אותי מהכביש על פילטר פתוח,למען האמת מעולם לא קיבלתי דו"ח נהיגה ולא פסילה של הרכב או משהו, אבל אני שונא טמאות.

אני לא יודע לגבי כמה המשטרה מחפשת את ערן ורד או לא,אני רק יודע שמה שאתה כותב עליו כאן יכול בקלות לשמש נגדך במידה והוא יחליט לתבוע אותך על הוצאת דיבה.

לפי מה שאתה בעצם אומר, השוטרים ממלאים דו"ח שיכול להראות בערך כך "יש סימנים לנזילה של נוזל כלשהו ליד הגלגל (לא יודע, אולי זה שמן פלאגים ????), בנוסף כשעומדים עם הרכב ומושכים את בלם היד הרכב ממשיך לנוע, 2 נורות החזית שרופות ועוד נורת בלם אחורית, השעה 21:00, יצאנו לדרך".

אני לא יודע למה,אבל השטויות שאתה מגבב פה מעלות במוחי את אותה כתבה מפורסמת שבה בוחן משטרתי רואה מנוע של אימפרזה ואומר בגאווה "מה שאתם רואים פה זה אינג'קטורים של רנו, פלאגים של ב.מ.וו,וסעפת של קורבט עם בית מצערת של F-16".....משהו כזה.....

בקיצור,אם מה שאתה כותב באמת נכון,אז הצלחת לאמת את מה שכולנו האמנו בו שנים- אנחנו חיים במדינת חלם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...