Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייהטסו שרייד 91 1300 אוטומט- החלפתי מנוע לפני 3 שנים משיפוץ רדיאטור לפני חודש, משאבת מים משאבת דלק, ונטה, בקיצור כל מה שאפשר, היום נסעתי עם הרכב והפעלתי מזגן השעה הייתה 11:00 בבוקר( היה מאוד חם) ולאחר 20 דקות המחוג של החום עלה עד למעלה והגיעה ל- hot עצרתי את הרכב בצד בדקתי מים ושמן והכול היה בסדר, חשוב לציין שהמחוד=ג הגיע במהירות לhot וככה הוא גם ירד במהירות לcold וזאת לאחר שכיביתי את המזגן ןהאטתי בנסיעה , לאחר כ20 דקות של נסיעה הרכב פשוט הרגיש לי כי הוא מוריד הילוך לבד ונכבה - עצרתי בשוליים - כיביתי מנוע , פתחתי את המכסה ושום דבר מיוחד לא נגלה לעייני מלבד מים מתחת לרכב אך לא ראיתי שמטפטף משהו - גרר הגיע ולקח את הרכב למוסך המוסכניק נוסע עם הרכב כאליו כלום לא קרה - אני מיואשת מהרכב ועוד יותר מהמוסכניק שיש לי הרגשה שהוא עובד עליי - מישהו מכיר מוסכניק בפ"ת שהוא נשמה טובה? ומישהו אולי יסביר לי מה הבעיה עם הרכב שלי - תודה

*** הערת מינהל המערכת: ברוכה הבאה. להבא אנא פעלי לפי הכללים כאן, זאת מעבר לכללי הפורום הכללים הרשומים כאן. *******

פורסם

הרדיאטור הוחלף או שופץ?

יכול להיות שהרדיאטור שופץ והולחם למרות שכבר לא היה ניתן להצילו.

מה שיצר מצב שרוב הרדיאטור חסום ובגלל זה הרכב התחמם.

פורסם

תקשרי אלי אני מכיר בחור טוב בפת

**ה.מ.ה : -מס' הטלפון שפורסם נמחק!**

ה.מ.ה (הודעת מינהל המערכת):

1. המלצה ככל שאתה מעוניין להמליץ, תינתן בכתב לעיני כולם.

2. ההודעה "תקשרי אלי" (התקשרי?) פסולה, ואין לה מקום!

3. הפורום, אינו תכנית "חבר טלפוני" ,גם לא מועדון הכרויות .

4. שים לב להבא לתגובות/לפרסומים שלך. אתה מוזהר.

פורסם

שלום הבהרי ופרטי את הסיבות , שבגללם שיפצת רדיאטור, החפת משאבת מים ומאוורר חשמלי, והאם ידועה לך האפשרות ,שבעיית התחחמות הנוכחית, והתחחמות בעבר מקורה בתרמוסטט תפוס, הזקוק להחלפה, ומזג האוויר השרבי והקשה, רק הגביר את התחממות הרכב, שקירור המנוע אצללו היה בעייתי גם כך, ושנקוי הרדיאטור לא יוכל לפתור בעיית תרמוסטט תפוס.

מדוע החלפת גם משאבת דלק, מה היו הסימפטומים?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...