Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי 2 הצעות למגברים משומשים של 5 ערוצים (אני רוצה להגביר 2 קומפוננט וסאב )

האחד sound stream 305 usa נראה ישן מאד ומנתונים באינטרנט יש לו "power" ב 4 אום של 35*4 ו 1*100 .

השני של audison דגם vrx 404 xr לאמצאתי עליו נתונים נוספים .

אם מישהו מכיר אחד מהמגברים אשמח לחוות דעת, והאם הם מסוגלים לעמוד במשימה ?

פורסם

אם מדובר במגבר ישן (מה נקרא אותו old school) של סאונד סטרים, מדובר במגברים מצויינים אשר להם שני מצבי עבודה (לפי מה שהבנתי, אף פעם לא ראיתי אחד מהם במציאות מה גם שלא ציינת את הסדרה למרות שאני משער שמדובר בסדרת "רפרנס"), high power ו High current שלפי מה שהבנתי מדובר במגבר אשר מסוגל לעבוד על טהרת קלאס A ובמצב השני לעבוד AB משולב, אבל שוב, הדברים האלה בטלים בשישים עד שתרשום את דגם המגבר המדוייק.

לגבי האודיסון, ה VRX היא סדרה חדשה יחסית. מחיר המגברים שלה נע בין הרבה כסף להרבה מאוד כסף. אם הציעו לך מגבר מסדרת ה VR הישנה יותר (עם פס עץ לאורך המגבר), עדיין מדובר במגברים מצויינים אם כי חלשים למדי.

מאחר ואמרת במפגש שאתה לא מחפש עוצמות עילאיות - אחד מהשניים הנ"ל יהוו בחירה מצויינת להגברת רמקולים אך לסאב הייתי מחפש מונובלוק.

תתחדש!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מסתבר שהמגבר של אודיסון הוא של ארכעה ערוצים ולא של חמישה כמו שכתבתי(כך חשבתי תחילה) והוא גם יקר לי (2000 ש"ח). המגבר של sound stream , שמו המדויק "sound stream 305 usa" (אני לא יודע מאיזו סידרה הוא. הוצאתי מהאינטרנט נתונים על ההספקים שלו (כמו שרשמתי בהודעה המקורית). לפי הרשום הם נמוכים יותר ממה שאמרו לי בדרך כלל וגם אתה (איתמר) אמרת לי במפגש שצריך. בכל זאת המתקין שמוכר אותו אמר שהוא עוצמתי, איכותי ו"יפרק" גם את הסאב.

האם הוא אכן מתאים לי גם בהנחה שלפחות בשלב ראשון לא אקנה מונובלוק ? אני יכול במחיר הזה (כ 1200 ש"ח) ליקנות מגבר חדש יותר עם הספקים גבוהים יותר אבל כנראה שפחות איכותי.

מה אתם ממליצים, ואשמח במיוחד אם אנשים מכירים את המגבר ויתנו חוות דעת.

• תוכן חדש...