Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיויק טייפ R ממבט אחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהיותי עסוק בכמה נושאים מעניינים פחות ואחרים חשובים יותר, לא קל לשכנע אותי להצטרף לארוע מוטורי עד כמה שזה באמת קרוב ללבי!

לאלו שתועים מהם הנושאים המעניינים, אולי בסוף ניתן רמז "דק כפיל"...ולפואנטה של השרשור:

"אני הולך לנהוג על סיויק טייפ R ואשמח אם תצטרף אלי"...

פעמים רבות ניסה ידידי לשכנע אותי להשתתף בארוע מוטורי זה או אחר, אבל מסיבות שלי לא עשיתי זאת.

על מנת להבין את תשובתי לידידי...אבהיר את התייחסותי להונדה סיויק טייפ R !

מלכת ההוט האץ

בעולם דיגיטלי שכולם מעתיקים אחד מהשני והאינטרנט הפך לכלי עיקרי ומנחה, הצליחו מעצבי הטייפ R ליצור יצירה מוטורית עיצובית מקורית, מאופיינת בקווים הרמוניים ודינמיים הגורמים לפחות לי הנאה ויזואלית שמזמן לא ביקרה אותי ושאינה דומה לעיצוב העדר שהשתלט כליל על רוב יצרני הרכב בעולם!

חייבים לראות ולחוש את הטייפ R, התמונות הטובות שידידי צילם אינן מצליחות להעביר את יחודיות העיצוב החיצוני של החיה הזאת וזה המקרה שתמונה אחת או יותר, אינה טובה "מאלף מילים"...

הטייפ R הקודמת אופיינה בגסות עיצובית, מבוססת על קווים חדים ובטוניים משהו, שמקוריתיה באוריגאמי...

השינוי הדרסטי בדגם הנוכחי גורם לאוהבי האסתטיקה לחוש ביופי הברוטלי , המתפרץ והמרגש במיוחד, מהמרכב עד לפרטים הקטנים של צורת הפנסים ושילובם כאלמנטיים - כיהלומיים בתכשיט!

תשובתי להזמנת ידידי אם לא הבנתם

ידידי השתמש בטל' הנייד ככל יכולתו כדי להיות בטוח שאכן אני מסכים להצטרף ל"ניסוי"

הטייפ R אולי גם כפיתרון לירוט טילי הקאסם בדרום...

מיהו ידידי?

מה הקשר לכסא הנווט?

האם הטייפ R מונעת שיגור טילי קאסם ושאר חולירעות?

מריוס

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כאן חלק א'

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=163841

איפה ברחו הסוסים וכסא הנווט

חלק ב'

אחת השאלות המקובלות בין חובבי רכב ספורטיבי היא:

"כמה כ"ס יש לה"?

ככל שיש יותר כך גם עוצמת ההשתאות(פליאה)...

"באמת, חשבתי יותר"

"אואו היא לוקחת את"...

"אוטו בן זונה-מאיפה אתה מכיר את האמא"?...

להונדה סיויק טייפ R יש 198 כ"ס - bhp תקן מקובל בארה"ב, אנגליה ובאירופה.

ברור שבשלב זה אתם מרימים גבה(לפחות) ותמלמלו מתחת לשפם (גם אם אין לכם)

"מאיפה הוא מביא את זה"?

כמהנדס מכונות אני משתדל לדייק בדרך כלל - "כי אם אני לא לי, מי לי"? בערך...

ובכן לכל האוחזים במקלדת, עיתונאי רכב או לא?...

201 כ"ס שמוזכרים הם לפי סימון גרמני שעבד עליו הכלח ואינו מקובל כיום גם בגרמניה,

סימולו ע"י האותיות: PS קיצור ל Pferdestarke .

שמוש במידה זו (PS) נבחר ע"י יבואני הרכב בארץ כדי לספק "אוטו בן זונה"...

טוב, שהבהרנו שבעצם הסוסים לא ברחו מהארוה נתייחס לידידי שמרגע שאחז בהגה הטייפ R נכנס ל"אטרף" שבעיקר השפיע על נציג המכירות של הונדה , שהתגמד לפתע לכמעט 2 ס"מ מעל גובה המושב האחורי ומדי פעם פלט מילה של S.O.S !

ואכן ידידי האיץ את הרכב כאילו קסאם בעקבותנו , החלטתי לתת לו סיוע פעיל של נווט ככל יכולתי, על מנת למנוע פגיעת (לא קסאם) הטייפ R באחד מצלעות ההר או נחיתת אונס בואדי, באחד מהעיקולים הרבים שהיו בדרך ...

בחלק ג'

מה קרה למתלה האחורי?

עדיין , מיהו ידידי?

מריוס

פורסם

חלק ג'

פריבילגיות של נווט

כנווט יש לי כמה פריבילגיות(זכויות יתר) שאין לנהג...

אחת מהן שידי ורגלי חופשיות לגמרי וכשיש ישורת אני יונק מהאווירה שמעבירה הטייפ R מכל אבריה המעוצבים!

קווים גליים של תפירה מדגישים את מבנה הכסאות הספורטיביים מעור אלקאנטרה בצבעי אדום שחור, כמותני אשה נחשקת שנעים איתך בעת פניות חדות ואוחזים בגופך היטב בעת ריקוד החיה בפיתולי הכביש המוביל לתפן.

כריות ראש מתכוונות אין בכסאות הללו וחסרונן משלים את תחושת היחודיות שיש בדרך כלל רק ברכבי מרוץ או ברכבי על.

זאב ותיק

לא קל לגרום להתרגשות לזאב ותיק כמוני הנושם, נוהג ברכבי ספורט מעל 30 שנה ועדיין חי...

כאן ועכשיו אני נאלץ להודות שהטייפ R עושה לי את זה, עד כדי כך שאני מפעיל את תאי המוח האפורים בחישובי עלות לצורך קנייתה!

לקראת עיקול של כמעט 180 מעלות, אני נאלץ להפסיק לפנטז ומעביר מידית בקשת בלימה והורדת מהלך שלא נקלטת היטב אצל ידידי הנוהג ואחוז תזיזית, הטייפ R שלא כצפוי מאבדת אחיזה כשהמהירות עדיין תלת ספרתית...

המשך בחלק ד'

*האם המתלה האחורי אשם?

*מה הקשר לפורמולה 1

*מיהו ידידי?

מריוס

פורסם

המשך בחלק ד'

*האם המתלה האחורי אשם? פייביש

*מה הקשר לפורמולה 1? פייביש

*מיהו ידידי? פייביש

אנחנו לא מחפשים כאן צרות. קחו את הטקילה, הסוסים והנשים שלנו, ותעזבו את הכפר. בנדיטים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עמית - אתה סתם סקרן לקרוא את ההמשך :p

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
magician(מריוס)

הפורום אינו שעשעון בערוץ 2/10 והנמרחות של הודעותיך(כתבותיך :roll:) מעיקה.

קומפי(עמית) אני מכיר כמה הודעות שלך מאד מעיקות ולא הערתי לך על כך!

אני בהחלט חושב שבגלל התיחסות כמו שלך עדיף לא לכתוב בפורום זה.

בגלל שיש לך אפשרות, אני מציע שתמחוק את התרד הזה כדי שזה לא יעיק עליך ותוכל לישון טוב!

פורסם

רועי5 ,

לגבי הCTR אכן אני בטוח:idea:

לגבי אופי הכתיבה, לא תמיד ניתן להעביר את ההרגשה בצורה כזאת.

יש כאלו שכותבים טכני ויבש כמו בפרוספקט, יש כאלו שמעתיקים סגנון ויש כאלו שנהנים לכתוב להעביר את התחושות.

מצד שני, יש כאלו שחושבים שסגנון זה לא מתאים להם, זה זכותם, אבל יש גבול להתיחסות קטנונית (ואין כוונתי אליך).

מריוס

פורסם

כתוב איך שאתה מרגיש ורוצה והם שיענו איך שהם רוצים ומרגישים....פרסם את הרביעי, אני לא ישן בגלל המתלה האחורי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כתבת עד כה 629 מלים - שזה שקול לכתבה בינונית בעיתון רכב, ולא אמרת כלום.

חוץ מלהג רב על "היצירה המוטורית המקורית" (?!) שפנסיה "כיהלומים" (...) לא אמרת עד כה הרבה, אבל הצלחת למרוח את זה על (כאמור) 629 מלים, שחולקו לשלוש הודעות שונות שמועדי פרסומן נמרחו על פני יממה, כמעט.

מה אתה רוצה בדיוק ? מחמאות על הכתיבה הקלישאתית ?

המילה המתאימה לתיאור פניה של 180 מעלות אינה "עיקול", וכשמכונית מאבדת אחיזה בפניית 180 מעלות במהירות תלת ספרתית, זה "כן צפוי" ולא "לא צפוי".

לשבת במושב הנוסע בנסיעת מבחן קצרה כאשר איש המכירות יושב מאחור, זה לא "אירוע מוטורי".

לדמות ריפוד של מושב למותניים של אשה זה דימוי שהוא מעט Over-Stretch, לדעתי, וגם תעלומת חברך לא ממש מעניינת.

עד כה, כל מה שאנחנו יודעים על איש המסתורין הזה זה שיש לו את מספר הסלולרי שלך, שהוא נוהג במהירויות תלת ספרתיות, ושהוא לא מקשיב כשאתה מבקש שיאיט. לא בדיוק החומר שיגרום לצופים לפתוח את הטלוויזיה בשבוע הבא כדי לצפות בפתרון התעלומה.

החלטת לכתוב כתבה ? הידד. כתוב את כולה במעבד תמלילים, ערוך, שכתב, הוצא החוצה קטעי טקסט משתפכים שאינם מקדמים את העלילה, ולבסוף בצע Copy-Paste לפורום, בהודעה יחידה.

נ.ב. סיוויק Type-R היא ספורטיבית מוצלחת, אבל בוודאי לא יצירה פורצת-דרך, משנה סדרי עולם ומכתיבה את פני הדברים שיבואו, כפי שמשתמע מכתיבתך.

היא מוצר שמכוון לסגמנט לקוחות המחשיב מאוד את העיצוב החיצוני, לפעמים על חשבון התנהגות הכביש (למרות שבדגם הנוכחי לא נעשו יותר מדי פשרות). לחובבי הגה אמיתיים, פוקוס ST תתאים הרבה יותר. אפילו כמה דברים שנמכרים בישראל עדיפים בעיני, מבלי לגרוע מכבודה.

כמי שמגדיר עצמו כ"זאב ותיק הנוהג ונושם רכבי ספורט מעל 30 שנה", כדאי להשתמש בניסוחים פחות היסטריים ויותר עניניים.

• תוכן חדש...