Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Peerless Resolution COMP 6, מי מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוקר טוב חבר'ס,

האם אתם מכירים את הסט הנ"ל? כל דבר יעזור.

http://www.extremeaudio.de/index.php?main_page=product_info&products_id=18972

אם תמצא אתר או משהו באנגלית , ואדע איזה דרייברים יש בקומפוננט הזה אוכל אולי לעזור

ה-XXLS 10, מה הספקו?

מכול מקום אם הדרייברים הם מהסדרה הגבוה שלהם , זה אמור להיות קומפוננט מעולה

יש אפשרות לדעת היכן נחשפת אליו , וכמה הוא עולה ?

בברכה יהודה

פורסם

איך נחשפתי? מחפש סט 6.5 איכותי לרכב הבא :-)

מחיר? בין 160 ל-180 יורו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
איך נחשפתי? מחפש סט 6.5 איכותי לרכב הבא :-)

מחיר? בין 160 ל-180 יורו. יש לך קישור לסט ? עדיף באנגלית

אתה יכול לקנות אותו בארץ או שהוא מיבוא ?

בברכה יהודה

פורסם

אם תאזין לו בגרמניה - תקנה בגרמניה.

זה שרשום עליו פירלס ועולה 1000 ש"ח בחו"ל (והרבה יותר כאן) לא הופך אותו לסט טוב.

מי יודע אילו חסרונות יש לו?

אולי הוא פנומנלי במידבאס אבל לוקה בחסר במיד? או ההיפך?

אולי הטוויטר רך מדיי? או ההיפך?

אני מבין שיש כאן פונקציה של "מותג" אבל למען השם - מילא אם מדובר בהגברה של חברת "מותג" אבל קומפוננט? :idea:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

במקום לפתוח ת'רד, אני מעדיף להקפיץ את זה.

ההתלבטויות חוזרות:

Focal 165V Limited Edition - http://www.extremeaudio.de/index.php?main_page=product_info&cPath=1900_1901&products_id=19374

Focal 165KF - http://www.extremeaudio.de/index.php?main_page=product_info&cPath=1900_1901&products_id=5475

Focal 165V2S - http://www.extremeaudio.de/index.php?main_page=product_info&cPath=1900_1901&products_id=1693

(אגב, מה ההבדלים שלושת הפוקאלים?)

Hertz Hi Energy 165 - http://www.extremeaudio.de/index.php?main_page=product_info&cPath=1900_1901&products_id=5817

Eton RS161 - http://www.extremeaudio.de/index.php?main_page=product_info&cPath=1900_1901&products_id=19041

MBQ RVF 216 - http://www.extremeaudio.de/index.php?main_page=product_info&cPath=1900_1901&products_id=4728

הדרישות: שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית (פה ושם שומעים פינק פלויד, דייר סטרייס, וכו').

יוגברו (בהתחלה) ללא מגבר, ואח"כ ארכוש מגבר.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דבר ראשון אל תחשוב אפילו לקנות קומפוננטים כאלו בלי מגבר . המגבר הפנימי של הר"ד מעוות עד כדי כך , וחלש עד כדי כך שעדיף שלא תקנה אותם , אם אין לך כסף למגבר.

לא שמעתי את הקומפוננטים האלו , אבל לדעתי אם אתה יכול להשיג את הקאנטון , הוא יהיה עדיף על הפוקאל

את הMBQ עדיף שתשמע

והאטון אמור להיות בין מורל לפוקאל (המשבצת שהרץ רוצים להיות בה אבל לעניות דעתי הם הרבה פחות טובים )

חשוב להדגיש לא שמעתי אותם זה הדעות הלא כ"כ מבוססות שלי , כך שעדיף שתמתין לשמוע עוד דיעות , ועדיף עוד יותר שתנסה לשמוע אותם . לצ'פר יש אפשרות השמעה ובזמנו היה להם אטון ופוקאל , אני מציע שתיצור קשר ותלך לשמוע

בברכה יהודה

פורסם

יהודה, אני חייל - המשכורת הצבאית לא מי יודע מה גבוה (וזה בלשון המעטה), לכן הרכישה תבוצע בשלבים

הראשון בהם - רכישת סט קידמי, אח"כ הגברה איכותית ולבסוף נסיים עם סאב :-)

את ה-MBQ הספציפיים האלה לא יצא לי לשמוע, אבל שמעתי דגמים מעט ישנים יותר - לא עוזר לי במיוחד, אה? :|

מה-Focal's יצא לי לשמוע דווקא את ה-V1, ודי אהבתי - למרות שהם די צרמו (מניח שכיוון נכון יפתור בעיה זו - תקנו אותי אם אני טועה).

Eton ו-Canton עוד לא יצא לי לשמוע.

מ-Hertz עוד לא יצא לי לשמוע את ה-Hi Energy, אבל את ה-Energy שמעתי ומאוד אהבתי.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הפוקל V1 מגיע עם טויטרים זוועתי ונכון שאפשר לכוון אותו והכל אבל עדיין הוא פשוט מתכת מטורפת.

הMBQ הדגם שציינת נשמע מעולה מיד חזק ובריא וטויטר דיי חד ומדוייק אבל לא נורא כמו הפוקל V1

הרץ היי אנרגי מגיע עם טויטר כמה רמות מעל סדרת האנרגי ככה שאם אהבת את הרנרגי אתה תאהב פי גכמה את ההיי אנרגי לדעתי במחיר שלו אחד הסטים היותר טובים שיש.

פורסם
יהודה, אני חייל - המשכורת הצבאית לא מי יודע מה גבוה (וזה בלשון המעטה), לכן הרכישה תבוצע בשלבים

הראשון בהם - רכישת סט קידמי, אח"כ הגברה איכותית ולבסוף נסיים עם סאב :-)

את ה-MBQ הספציפיים האלה לא יצא לי לשמוע, אבל שמעתי דגמים מעט ישנים יותר - לא עוזר לי במיוחד, אה? :|

מה-Focal's יצא לי לשמוע דווקא את ה-V1, ודי אהבתי - למרות שהם די צרמו (מניח שכיוון נכון יפתור בעיה זו - תקנו אותי אם אני טועה). זו בדיוק הסיבה ששלחתי אותך לקאנטון

Eton ו-Canton עוד לא יצא לי לשמוע.

מ-Hertz עוד לא יצא לי לשמוע את ה-Hi Energy, אבל את ה-Energy שמעתי ומאוד אהבתי.

בא נגיד את זה כך : הידע הרגיל בפורום אומר שפוקאל חדים (בגלל טוויטר מתכת , אבל זה לא הסיבה כי יש טוויטרים מתכתיים שנשמעים מעולה זה פשוט החברה ) ומורל רכים , באמצע יש את ההרץ .

הבעיה היא שחוץ מהדגם הגדול של הרץ עים הריבון כול שאר הדגמים שלהם לא מוכרים בשום פורום בעולם וכנראה לא מוכרים גם למתחרי SQ באירופה (לפחות מקריאה בפורומים בנושא של תחרויות באירופה)

אטון הוא התחליף להרץ . עכשיו על אטון המליץ לי בהתחלה משתמש בשם אוגי שהוא לדעתי אחד המומחים הכי גדולים שיש , ואני יכול להסתמך על ההמלצות שלו

על הקאנטון אני ממליץ בתור תחליף לפוקאל , כי אני מכיר פחות או יותר את החברה , ואני לא מכיר קומפוננט במחירים האלו עם טוויטר מתכתי שאני יכול להמליץ עליו . אבל את הדגמים של פוקאל שמעתי בגרסה הביתית שלהם , ואני יכול לומר לך שלהערכתי הקאנטון יהיה הרבה יותר טוב מהפוקאל .

אני מבין שממשכורת צבאית אי אפשר להמר , ולכן אני מסביר לך את השיקולים להמלצה , שיתנו לך כיוון . אני יכול לומר לך שאם אני הייתי בנעליך ,אני אישית , לא הייתי נוגע לא בפוקאל ולא בהרץ . כי אני הייתי יודע שביום שכן אשמע או את הקאנטון או את האטון (תבדוק בצ'יפר אני בטוח שתוכל לשמוע אותו שם) , אני אתאכזב . אבל זה אני

בברכה יהודה

פורסם

בתור בעלים של קנטון לשעבר.

אז ככה.

נתחיל רק בזה שהסט QS שלהם תמיד נמצא בכל רשימות העיתונים בשלישיה הראשונה ברמות המחיר .

זה סט מדהים פשוט ככה.

יש לו טוויטר מדהים. פשוט ככה. אם אתה רוצה לשמוע יש לי אחד כזה בבית.

אתה לא יכול להשתמש בסט בלי מגבר. זה אחד הסטים הכי לא נצלים שיש הוא במקרה הטוב ביותר 87dB.

כלומר תצטרך איזה 150 RMS אמיתיים מינימום להזיז אותו מושלם.

אבל אז הוא הופך להיות אחד הדברים הכי יפים שאפשר לשים ברכב.

הסט מורכב מחלקים מהסדרה שעד לפני שנתיים הייתה הגבוהה של קנטון, סדרת הקאראט.

CANTON אגב היא היצרנית (כן יצרנית , הכל מיוצר בגרמניה ) החמישית הגדולה בעולם . המוצרים שלה נחשבים מעולים בכל העולם . הם לא מפורסמים כ"כ כיוון שהעיתונות לרוב מגיעה מאנגליה לארץ ועד לפני כ 3-5 שנים היה זמן ארוך שלא היה יבואן לחברה בבריטניה ולכן לא היו ביקורות כמעט .

כמו כן אותה בעיה בארה"ב. ולכן החברה לא כ"כ מוכרת . כמו כן בארץ היא מיובאת ע"י יבואן שלא נחשב חזק שהוא SG אלקט', שאת הסטים לרכב כבר לא מביא עקב חוסר ביקוש כיוון של מכירים את החברה.

אני זוכר שכשקניתי את הרכב הלכתי לרדיו מילאנו לבקש הצעת מחיר על התקנה, שאלו אותי מה אני מתקין ופשוט אף אחד שם לא ידע מה זו החברה הזו.

אם אתה מחפש סט סופר מוזיקלי אבל שחייב מגבר אין לדעתי שום התלבטות.

QS2.160 . נקודה.

• תוכן חדש...