Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Peerless Resolution COMP 6, מי מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אותם שמעתי (וכמה זוכרים שגם מכרתי כאלו פה ביד שניה).

שוב, מחייבים מגבר.

לא נצילים. הPRO זה סט באיכותו מעל הדוטק.

הRS כמו הייבריד אם לא יותר.

וקדימה..

אטון היא יצרנית רכיבים גרמנית מהגדולות בעולם. אחת החברות המרשימות ביותר שמשתמשות ברכיבים שלה היא ADAM המייצרת מוניטורים מהמקצועיים ביותר בעולם וכמו כן גם רמקולים לבית.

את הרמקולים לבית אני אשמע כנראה עוד חודש.

את המוניטורים שמעתי כבר באולפן והם פנומנלים.

אבל גם האטון יזקק למגבר.

אם אתה רוצה סט טוב שלא יזקק למגבר והוא גם גרמני , לך על ריינבו . זה מה שמורכב לי ברכב כרגע. אחלה של רמקולים .

פורסם

כן, זה מה שהוא ואני אמורים לשמוע, בקרוב מאוד. אם תמתין יום יומיים, נביא חוות דעת. :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יגאל, בינתיים אני מתלבט קשות בין ה-Focal 165KF לבין ה-Hertz Hi Energy (וכמו שאמרתי, יגיע גם מגבר - לא לדאוג).

על איזה Rainbow מדובר?

שמעתי כמה סטים שלהם (לא זוכר אפילו איזה) ואהבתי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

את הפוקל לא שמעתי, אבל את ההרץ הי אנרג'י שמעתי וגם את האנרג'י. את שניהם אהבתי, והם נשמעו ממש ממש טוב. כמובן שאת ההי אנרג'י אהבתי יותר, במיוחד אם תחבר אותו בביאמפ.

שמעת את שני הסטים האלה שאתה מתלבט ביניהם?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

לי יש SLX 265 DELUXE.

שהוא יחסית פשוט , ועדיין אחלה.

רוב הסטים שלהם מאוד נצילים ולא מבקשים הרבה וואטים כדי לזוז.

סה"כ סטים מאוד מאוזנים , נותנים לך את החדות של הגרמנים אבל גם את הרכות שמגיע מסילק.

פורסם

אהבת את הJBL עם הטוויטר המתכתי שהיה לך מקדימה?

אם כן, אז אופי של פוקל יותר יתאים לך, שהוא טוויטר מתכתי.

אם לא, ההרץ יתאים לך יותר, בעל טוויטר ממשי.

זוהי התיחסות לאופי הטוויטר בלבד (שהיא יכולה להיות קריטית במצב ההחלטה שלך).

נ.ב:

גם לאטון יש טוויטר ממשי.

קבל שאלה אחרת לה"פ.

זה נכון

פורסם

יותם, אהבתי - אם לא הייתי היום, לא הייתי קונה.

מצד שני, אהבתי לא פחות את האנרג'י הרגיל - ואני בטוח שהיי אנרג'י עוד יותר טוב :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לדעתי אם אהבת את האנרגי' , והמגבר שלך יהיה מגבר איכותי, אז אני ממליץ לך על ההי-אנרג'י שגם אני מעדיף אותם על כל שאר הקומפוונטים שכתבת!

יש רק קומפוננט אחד שלא שמעתי והוא האטון RS.

יש לך אפשרות לשמוע את הקומפוננטים או שאתה מסתמך על דעות אחרים?

זה נכון

• תוכן חדש...