Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שהצליח להחליק ולהסתחרר עם מגאן חדשה בגלל משהו שהיה על הכביש ובמהירות שתואמת את תנאי הדרך.

הסיבות לפופולריות העכשיוית של ה ESP (על שלל גרסאותיה) הן הצורך של העולם במכוניות בטוחות יותר והפחתה משמעותית של תאונות.

ESP היא האפציה הכי זולה ואפשר לממש אותה ומה לעשות היא גם אופציה טובה.

כל אופציה אחרת כולל 4X4 לא משתלמת לרוב היצרנים מסיבות של עלות פיתוח, טכנולוגיה ועוד מלא משתנים שלא כדאי ליצרנים להתעסק איתם אם הם מעוניינים ברווחים.

אצל סובארו הסיפור שונה, הם המון שנים מתמחים ב 4X4 ויש להם ניסיון מוכח, אצלהם כן משתלם להשאר עם ה 4X4 ואת הבקרות יציבות הם שומרים לגרסאות החזקות או היוקרתיות, פשוט בגרסאות הבסיס לא צריך אותן, מתי ה ESP יכנס לפעולה ב B4 רגילה? זה כל כך נדיר לאבד עם ה B4 שליטה אפילו לרגע, אז בשביל פעם בהמון המון זמן שה ESP יתעורר ל 2 וחצי שניות כדי לשמור על הנתיב נסיעה במקום לסטות כמה סנטימטרים לצד הוא פשוט מיותר לחלוטין, בגרסה של ה 3 ליטר עוד מילא כשמנצלים את הביצועים שלה עד הסוף אז ה ESP יכול לשחק תפקיד בנוסף ל 4X4.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
CX25GTI יש לי כמה אי דיוקים כמו שאיציק חידד עכשיו.

לא הבנת אותי, הקדמה מאוד נדרשת, כל חידוש מבורך אבל לא כל דבר צריך.

אם כבר הזכרת את ה DL, זה התמורה הכי טובה לכסף שנע על כבישי ארצנו, עוד 20 שנה אימפרזה 1.5 תהיה כמו DL של פעם המון בעלים של מכוניות אחרות יצטרכו לשבור את הראש לעשות לרכבים שלהם ישוריי קו, זה כבר לא יהיה להם משתלם כלכלית.

בבטיחות של ה DL לא הייתי מזלזל, האוטו שלי זה DL בתחפושת, לפני שנתיים היתה לי תאונה עם XT, החלקתי על כתם שמן באמצע סיבוב (סיפור ענק כשלעצמו, שאני אספר עליו כשיסתיים המשפט שלי נגד העירייה) נכנסתי חזיתית לתוך עמוד תאורה מתומן, מה שבלם את העוצמה מהעמוד היה המנוע, משם האוטו נזרק 5 מטר קדימה, רוצה לדעת איך יצאתי משם? בלי שריטה.

כמה שכואב לי להזכר בזה:

אין בתמונה הזאת את מימד העומק כדי להבין כמה קטלני זה היה.

אגב גם עם 4X4 וגם עם ESP הייתי מגיע למצב הזה, ואני לא היחיד שהתחלקתי שם.

אז הינה לך מבחן ריסוק של סובארו DL, הציון שלי 5 כוכבים (הנהג בלי שריטה) וזה עוד היה אוטו עם מכה בשאסי (מפגיעה חזיתית).

תראה לי עוד רכב שנת 86 שהייתי יוצא ממכה כזאת בחיים (חוץ מוולוו).

איציק הבהיר לי במה שהוא כתב על נושא ה ESP, פה טעיתי, מודה, אבל אני טוען ש 4X4 עדיף, כבר שמעתי על מגאנים שהסתחררו בגלל מיכשולים למיניהם, ה ESP עוזר ואני בטוח שמציל אנשים מתאונות אבל היא תוציא אותך ממצבים שיש סיכוי טוב שבכלל לא תדע עליהם אם היית עובר שם עם ה B4.

"האימפרזה מיושנת" זה הסטיגמה שאני הכי שונא, נו אז מה אם זה מיושן? זה לא נכון שכלום לא השתנה בה, היא לא הכי טובה בקטגוריה שלה זה בטוח אבל היא תמורה מעולה לכסף שמשלמים עליה.

חזרה לעניין היוקרה והקידמה, אקורה חטיבת היוקרה של הונדה ולקסוס חטיבת היוקרה של טויוטה עשו צעד חכם, הם מייצרים מכוניות די דומות, גרסאות הבסיס הולכות לטויוטה והונדה והגרסאות היותר מפוארות ,חזקות ויפות הולכות ללקסוס ואקורה, סה"כ אותם רכבים רק שההוצאות עליהן יהיו הבדלים של שמיים וארץ.

למי שיש הרבה כסף להוציא על אוטו, פאר ויוקרה זה דבר נפלא, לא צריך לחשוש מתקלות כי זה לא נזק לכיס לתקן אותן, אפשר לנצל כל פינוק שיש באוטו ולחרוש עליו עד שהוא מתפגר, אבל לאנשים שרוצים להחזיר קצת מהכסף שהם שילמו בסופו של דבר הם צריכים להסתכל קדימה ולראות מה הכי מתשלם להם.

אני מסכים עם מה שכתבת ויותר מזה, מי שמכיר את הסובארו בכלל מבחינת המכאניקה,התכנון,המנועים המבריקים שלהם,איכות החומר ועוד, יודע ומעריך .

ESP, וכל הסיסמאות האלה, את ה 4*4 של סובארו,שום רכב לא ייתן לך,אל נשכח מי המציא את ה 4*4 לרכב הפרטי.

חבל להפוך לוויכוח ,מה שאי אפשר לשנות, כל אחד יאמין במה שהוא רוצה להאמין, ויקנה מה שטוב לו.

בברכה.

פורסם

לפותח השרשור,

עברתי כמעט את אותם שיקולים כמו שלך לפני קצת יותר מחצי שנה.

אומנם העיקרון קצת שונה,כי אני חפשתי בסביבות 250K או בו נאמר,עד 250K

בדקתי את הונדה אקורד,גם הבנזין בגרסא הכי יוקרתית,וגם את הדיזל

ההונדה תנוחת ישיבה שבכלל לא הצלחתי להתרגל אלייה,בדיזל 6 הילוכים גיר רגיל עלה בסביבות 270 יותר יקר מהפסאט דיזל ברמה הכי גבוהה ולא נתן אפילו חצי בפינוק,וזה ירד מהפרק

אחרי זה המשכתי ל B4 שגם ירדה מהפרק עצם זה שלא אהבתי את פנים הרכב בדקתי את 3.0 ליטר,הרכב אומנם מרגיש טוב אבל אחרי שנסעתי בפסאט זה גם ירד מהפרק,

האחרונות היו A4 והפסאט,לתוצאה במחיר של הפסאט הכי מאובזרת לא הייתי אפילו מקבל A4 עירומה.

מאז אני לא מתחרט לרגע על הקניה פסאט 2.0 TDI הרכב מרגיש חזק עתיר מומנט,צריכת דלק אחרי טחינת אבל אני מדבר על קריעת צורה של הרכב ב 90% אחוז מהזמן, אוחז על 1/12 שזה נתון שלא תקבל השום מקום אחר!

היא אומנם קצת נוקשה,במיוחד עם המושבי ספורט.אבל זה תחושה אחרת תחושה שאני מאד אוהב.

ההגה בהתחלה אבל ממש רק בהתחלה דורש טיפה התרגלות הגה חשמלי.התקשחות במהירות בתוך העיר ממש כמו חמאה.

אבל עכשיו אני לא גומר לברך את ההגה הזה.

הרכב עבר ב 7.5 חודשים 35K שני טיפולים טיפול 15 החלפת שמנים וכדומה 450 ש"ח ב ב 30K עבר טיפול גדול כלל החלפת כל הברקסים. שנגמרו עקב אופן נסיעותי ברכב. הכל יצא 1800 ש"ח.

לא מתחרט לרגע על הקניה.

בהצלחה בבחירה :wink:

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

לכל מי שאמר שאין גרסא בין ה-B4 של ה-2 ליטר (בארץ) ל-3 ליטר אז יש. היום פורסם במדור כלכלה בידיעות (עמוד 16) שהחל השיווק של B4 בגרסת ה-2.5 ליטר, 178 כ"ס, עם בקרת יציבות (ESP) במחיר של 175K. מי שמעוניין בריפודי עור וחלון שמש ייצטרך להוסיף כסף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בקיצור ולענין,שקונים רכב ביחוד שהוא לא עולה 40K אלא סביבות ה200K

לא צריך להתפשר על כלום ,לא על בטיחות,ולא על אמינות,ולא על מראה יוקרתי וכ'

בשוק הרכב לא חסר רכבים ששומרים על ערכם ,

אתה רוצה איכות? הנאה מרכב לאורך זמן קנה פסאט,אקורד,אאודי,קאמרי,לא חסר

B4 לא היתי ממליץ לך גם ב50K רכב ללא הנדסת אנוש ,הרבה סוסים מיותרים ששוחטים תכיס מראה מזעזע

ושמירת ערך על הפנים,קחו דוגמא על B4 2003 שעלתה 195 אלף היום עולה 70K

קחו אקורד שעלתה 155 ב2003 היום עולה 99/104

ואיכות של אקורד ,פסאט,קאמרי,אאודי נשאר תמיד לא ל3 שנים

שכמה פה לא יבינו לא נכון אני לא נגד סובארו פשוט לא אוהב רכבים ללא הנדסת אנוש ואיכות מינימלית

200K מינימום יוקרה צריכה להיות

בקיצור חבר לך על מה שתחליט בסוף קח בחשבון דעות של הרבה בעלי ניסיון פה (לא אני) שאר חברי הפורום לא חסר תותחים

שבקאים בתחום הרכב,

לגבי אמינות כולן אמינות באותה מידה (תלוי לפי תחזוקה נכונה ,נהיגה נכונה וקמ' כמובן)

מתנייד על קינג שחור 06 עם צריכה דלק של האמר H2

פורסם

למרות שיש לי הרבה שבחים לחלק ל-B4, מבחינת תא הנוסעים ניתן להעלות את הסברה כי ישיבה ב-A4 ולאחר מכן ישיבה ב-B4 צריכה להיכנס תחת ההגדרה של המילה "עינוי" במילון למונחי רכב :roll:.

נ.ב.

מי שאמר שהביטוח של ה-A4 הוא יקר להחריד מגזים.

פורסם
בקיצור ולענין,שקונים רכב ביחוד שהוא לא עולה 40K אלא סביבות ה200K

לא צריך להתפשר על כלום ,לא על בטיחות,ולא על אמינות,ולא על מראה יוקרתי וכ'

בשוק הרכב לא חסר רכבים ששומרים על ערכם ,

אתה רוצה איכות? הנאה מרכב לאורך זמן קנה פסאט,אקורד,אאודי,קאמרי,לא חסר

B4 לא היתי ממליץ לך גם ב50K רכב ללא הנדסת אנוש ,הרבה סוסים מיותרים ששוחטים תכיס מראה מזעזע

ושמירת ערך על הפנים,קחו דוגמא על B4 2003 שעלתה 195 אלף היום עולה 70K

קחו אקורד שעלתה 155 ב2003 היום עולה 99/104

ואיכות של אקורד ,פסאט,קאמרי,אאודי נשאר תמיד לא ל3 שנים

שכמה פה לא יבינו לא נכון אני לא נגד סובארו פשוט לא אוהב רכבים ללא הנדסת אנוש ואיכות מינימלית

200K מינימום יוקרה צריכה להיות

בקיצור חבר לך על מה שתחליט בסוף קח בחשבון דעות של הרבה בעלי ניסיון פה (לא אני) שאר חברי הפורום לא חסר תותחים

שבקאים בתחום הרכב,

לגבי אמינות כולן אמינות באותה מידה (תלוי לפי תחזוקה נכונה ,נהיגה נכונה וקמ' כמובן)

התגובה שלך גורמת לי ולרבים אחרים לגחך. מצחיק אבל בארצות הברית (שם הB4 יקרה יותר מהאקורד והקאמרי) או בבריטניה (שם גם הפאסאט זולה יותר) לא טוענים את השטויות שלך, זו ההזדמנות שלך להסביר למה לרכב הזה אין הנדסת אנוש?:loco:

לגבי המחירון, מאיפה הבאת את השטיות שלך. בשנת 2003 לא נמכרה אף B4 במחיר שציינת, למעשה היא תמיד תומחרה פלוס מינוס הונדה אקורד. אם תדוק את האקורד תגלה שלה למעשה יש ירידת ערך גבוהה יותר ויותר מזה, אם תבדוק את האקורד הבריטית (הדור הקודם) תגלה שזאת אחת ממכוניות המנהלים בעלי ירידת הערך הגבוהה ביותר וזאת מבלי לדבר על השוק החלש של אותו דגם ספציפי.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

רובי אני יענה לך על הכל, דבר ראשון אקורד בריטית זה הדגם הכי לא מוצלח של הונדה שאני אומר 2003 אני מתכון לצורה החדשה

2003 צורה חדשה ו2003 צורה בריטית הבדלים כמעט של 40 K

ולגבי הB4 ,סובארו זה סובארו,אמינות? יש !כח? יש,הלאה מה יש בה עוד שאדם שפוי ילך יזרוק 180 או 150 על רכב כזה?

בגלל 200 HP? באקורד יש 190 וזה יותר מידי

אתה יכול להבדיל נסיעה או ישיבה או עיצוב או חומרים או כל דבר אחר שקשור לאיכות בין אקורד לB4? הקאמרי טיפה ממש טיפה פשוטה יותר אבל מה תקנה טיוטה או סובארו?

תקשיב חבר פעם בשנת 82 84 היו מעט רכבים טובים ואמינים בארצנו, כגון סובארו,פורד,ועוד'

פורד תמיד עלתה ביוקר,סובארו תמיד עלתה זול ,למה? כי זה רכב עממי לכל כיס וכל דבר,

פעם היה טיוטה,מיצובושי,הונדה,ועוד טובים?היו רק מכוניות עממיות ולא אמינות ועברנו את זה על הבשר שלנו עם פג'ו ,סיטרואן,רנו ועוד רכבים שאמינות לא ממש מדברת אליהם , אז הסובארו תפסה תסטיגמה של מכונית אמינה, סבבה מסכים איתך,אמינה היא אמינה, אבל השוק מציע דברים חדשים ,יפים ,טובים,איכותים,קח אפילו תאימפרזה במה היא משתווה לסיויק?תראה סיוויק 2008 ואימפרזה 2008?תגיד לי אתה מה תקנה? בקיצור רובי אני יכול לדבר איתך על זה שעות אבל זה לא רלונטי על טעם וריח אין מה להתוכח ,הא ועוד בדיחה נוצרה לה ''B9'' 350K נראה כמה אנשים ירוצו לקנות דבר כזה לעומת לאנד קרוזר או פג'ארו

פורסם

קודם כל בארצות הברית לדוגמא (מה גם שם הם לא מבינים?) הסובארו יותר יקרה מהקמרי ומהאקורד (גם האירופאית וגם האמריקאית) והסיבות (עפ"י מבחני דרכים גם מחו"ל וגם מהארץ), אם נבדוק את מבחני הריוסק נגלה שבכל מכון ריסוק, לסובארו יש ציוני ריסוק טובים יותר. הסובארו הרבה יותר מהנה לנהיגה משני המכוניות המוזכרות והיא בעלת אחיזת כביש עדיפה, בהשוואה להונדה היא גם הרבה יותר רכה ומספקת בידוד רעשים עדיף ובסך הכול נותנת תמורה עדיפה. לגבי איכות קשה לי לקבוע, כי קשה לתאר או לימדוד איכות, אבל סובארו (כמו הונדה וטיוטה) נחשבת לייצרן אמין מאוד שלא גורם לבעליו תקלות מרובות.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

rny, תגיד לי מה הקשר בין B9 לפג'רו ולנד קרוזר? הם בכלל לא באותה קטגוריה ולא לאותה מטרה.

כתבת שלסובארו יש "סטיגמה" של אמינות בשנות ה80, אני רואה שלא שכחת גם שאז היא תפסה סטיגמה של אוטו זול ואחרי 20 שנה דברים משתנים ולא נשארים אותו דבר, אתה לא יכול לדבר על B4 או אימפרזה כאילו הם ברמה של סובארו DL אנחנו לא בשנות ה80 אנחנו ב 2007!, האמינות של סובארו נשארה מעולה אבל היום להגיד על סובארו זול ולא איכותי?

בגלל מה שכתבת נחזור רגע אחורה לשנות ה80, למי שלא יודע כבר מהדגם של שנת 80 סובארו החלה לייצר את ה DL בלי חלקים חשופים מתוך האוטו, הכל בפנים מזווד בפלסטיקים וחומרים שלא מתפרקים ולא תמצא נקודה אחת בפנים שרואים את הפח של האוטו, הפשטות ותחכום בדגמים האלה לא צריכה להתבטא לזול, בסובארו בניגוד לפורד היותר יקרה כדי להחליף מדחס של מזגן או אלטרנטור לא צריך להרים את האוטו על ליפט אז תחכום שכזה לא צריך להתבטא כ"אוטו זול" אלה "זול וקל לתיקון" ושהסיכוי שהאוטו לא יכבה כשתיכנס איתו טיפה מהר לתוך שלולית הרבה יותר גבוה ממכוניות שהחלקים הרגישים נמצאים למטה ולא למעלה, גם היום אם תפתח מכסה מנוע של סובארו תראה איזה יופי החלקים יושבים, אוטו שמאוד נוח להתעסק איתו מכאנית, זה לא סיבה להגדיר אותו כ"אוטו זול", גם פעם חשבו שרכב שיגן עליך בתאונה הוא הרכב עם הפח הכי חזק (מזמן הוכח שזה לא נכון) ולסובארו היה פח יחסית דק אז אמרו "זול".

הסובארו של שנות ה80 עדיין נוסעות עם פגושים במקום, גג לא מתפרק, דש בורד לא מקרקש הכל עובד, זה חביבי נקרא איכות! אז נכון שאין פה הונדה וטויוטה של שנות ה80 כדי לעשות השוואת אמינות אבל הרכבים היחידים של פעם שמגיעים למצב שהם יורדים מהכביש רק מגניבה או מתאונה זה הרכבים של סובארו, האוטו הכמעט יחיד מהשנים האלה שתראה נוסע בגאווה על כביש החוף בלי הפחד להתקע הוא של סובארו זה אמינות ואיכות, טנדרים שסחבו סחורה כל החיים שלהם ועדיין על הכביש זה גם אמינות ואיכות.

אז תגיד לי איך לעזאזל סובארו לא איכותי היום? הסובארו של פעם לא מתפרקות אז אלו של היום כן? לסובארו גם אמינות מוכחת וגם איכות מוכחת (לא איכות של מרצדס אם לא הבנת אלא איכות חומרים עמידים, תכנון פנים האוטו בצורה חכמה, מכניקה אמינה וכו', תעשה את ההפרדה בין יוקרה לאיכות).

מה שישאר לך להגיד על אותם רכבים זה: נוחות וצפיפות לא משהו בפנים זה הכל, וזה רק בגלל שהרכב הכי גדול של סובארו היה בגודל של רכב משפחתי ככה שגם זה היה מקובל פעם.

חזרה לתקופתנו,

נתחיל מזה שהונדה אקורד וטויוטה קאמרי הם רכבים מעולים, כל מי שהיה אומר לי "קנית הונדה או טויוטה ולא סובארו" לא הייתי אומר לו טעית, כל אחד והשיקולים שלו.

נורא חכם מצדך לקחת את שנת הדגם האחרונה של ה B4 הקודמת ולהשוות אותה לדגם יחסית חדש של הונדה שבדיוק יצא (ולזרוק סתם מספרים בדרך), מה קרה אחרי שנת 2003? B4 זכתה ביפן להיות מכונית השנה לפני כל שאר המתחרות, מאז ה B4 רק משתבחת.

מי שקונה B4 חדשה ממה יש לו בדיוק לדאוג? לא מאמינות, לא מאיכות, לא מביצועים, לא מבטיחות וגם לא מנוחות.

הוא יכול לדאוג מזה שלאוטו של השכן אין סטיגמה של "זול ועממי כמו שלו" או שלאוטו של השכן יש סמל גדול של פולקסווגן או אאודי שנחשבות ליוקרתית יותר או אולי בגלל ריפוד יותר יקר ואיכותי ואולי הוא בכלל צריך לדאוג כי אין לו באוטו את אותיות הקסם DSG או FSI (דרך אגב זה נראה לי הזמן לציין שאין לי שום דבר נגד פסאט או A4 ואני בטוח שהם רכבים מעולים).

אם יש לך סכום נכבד של כסף ואתה רוצה כמה שיותר איכות ויוקרה עדיף כבר ללכת על BMW, הם המומחים הכי גדולים שזה מגיע לפינוקים, איכות ויוקרה.

ועוד משהו, מה הקטע של כולם להתעלל באימפרזה המסכנה, מה היא עשתה לכם? אם אין לה את הכיתוב WRX או STI היא זבל? לא מתאים לכם אל תקנו.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

תראה חבר,דבר ראשון אף אחד לא אמר שסובארו לא אמינה,סובארו זה רכב אקבר אמין,

ועד היום אני רואה רוקסם או 76/9 אחרת אני מתרגש אין לי דבר רע נגד סובארו,

אבל במחיר של הB4 אני מעדיף קצת יותר רמה ואיכות, בכל מובן ,וסובארו פעם לא היה בטיחותי בשום מובן

והיום במחיר של אימפרזה אני יקנה קורולה,ועוד רכבים טובים ואמינים ,לא חסר

אני לא לוקח קני מידה של יונדאי מול אימפרזה כי זה חסר טעם

יונדאי זה פח זבל על גלגלים ,

סובארו פעם הציגה את עצמה עם לאונה ולגאסי בעיקר,

מה היום הם מצעים לקהל הרחב ,עם ג'יפים,מיני,וואן,דגל?

אתה יכול להשוות תפרוסטר מול פגארו? או מול HRV לאנד קרוזר?

איפה הדגל של סובארו? B4 זה שיא הפאר שלהם, להונדה יש את לג'אנד עזבו שהיא נראת כמו קאמרי מאחורה וכמו אימפלה מקדימה ,אבל יש ברכב הזה טכנולוגיה שאין בBMW ,ואיפה המיניוואן של סובארו,

מה שאני בא להגיד זה דבר אחד ,לא גדולה להכנס לשוק עם 2 רכבים יחסית מוצלחים ולהתחרות מול חברות שצרכים להתחרות עם 5 6 רכבים ,ולהגיד סובארו הכי מוצלח מכולם

לסיום שוב אני אומר ,סובארו אמינה אין ספק ,וארז אני לא נגד אימפרזה אבל סיוויק 2002 יותר איכותית ויפה,וחזקה ,מאימפרזה

יום טוב

פורסם
סובארו פעם לא היה בטיחותי בשום מובן

תסתכל על מה שכתבתי בדף הקודם למטה על התאונה שהיתה לי לפני שנתיים.

סובארו לא פונה לפלח השוק הזה שרכבים כמו הונדה לג'נד פונה אליהם, בלג'נד יש דגש גדול על יוקרה ופאר, מי שמעוניין בכאלה רכבים לא יחשיב את סובארו כאופציה, כי שוב, הדגמים שסובארו מציעים פונים לפלח שוק אחר ובטווח מחירים אחר (הלג'נד ממש אבל ממש ממש לא עולה קרוב למחיר של ה B4, היא עולה 486 אלף ש"ח זה כמו 3 B4 חדשות).

הכי נכון זה להשוות רכב מנהלים לרכב מנהלים ורכב פאר לרכב פאר ברגע שאתה מערבב בין הקטגוריות המון פרמטרים משתנים, הרי לא תשלח לזירת אירגוף מתאגרף במשקל כבד מול מתאגרף במשקל נוצה.

ההשוואה בין הפורסטר לפאג'רו ולנד קרוזר יחסית מתאימה, ועל הפורסטר לא תמצא מילה רעה אחת בשום ביקורת הוא רכב מצויין וזכה בציון מאוד גבוה של בטיחות, יותר מזה אני לא יכול לכתוב כי אין לי איתו ניסיון.

לסובארו יש עוד דגמים מעולים ביניהם רכבי מיני קטנים וגם טנדר שמובסס על ה B4, לפי דעתי הם עשו טעות שלא מייבאים אותם לארץ כי הם יכלו להיות הצלחה גדולה.

ארז

פורסם

למי שמעוניין לראות איך נראת B4 בגימור היותר מפואר (שלא מי יודע מה שונה מגרסאת הבסיס) מוזמן להכנס ל:

http://www.subaru-global.com/legacy_interior.html

וללחוץ למטה על האפשרות של תמונה פנורמית 360 מעלות בתוך הרכב.

ארז

פורסם
תסתכל על מה שכתבתי בדף הקודם למטה על התאונה שהיתה לי לפני שנתיים.

סובארו לא פונה לפלח השוק הזה שרכבים כמו הונדה לג'נד פונה אליהם, בלג'נד יש דגש גדול על יוקרה ופאר, מי שמעוניין בכאלה רכבים לא יחשיב את סובארו כאופציה, כי שוב, הדגמים שסובארו מציעים פונים לפלח שוק אחר ובטווח מחירים אחר (הלג'נד ממש אבל ממש ממש לא עולה קרוב למחיר של ה B4, היא עולה 486 אלף ש"ח זה כמו 3 B4 חדשות).

הכי נכון זה להשוות רכב מנהלים לרכב מנהלים ורכב פאר לרכב פאר ברגע שאתה מערבב בין הקטגוריות המון פרמטרים משתנים, הרי לא תשלח לזירת אירגוף מתאגרף במשקל כבד מול מתאגרף במשקל נוצה.

ההשוואה בין הפורסטר לפאג'רו ולנד קרוזר יחסית מתאימה, ועל הפורסטר לא תמצא מילה רעה אחת בשום ביקורת הוא רכב מצויין וזכה בציון מאוד גבוה של בטיחות, יותר מזה אני לא יכול לכתוב כי אין לי איתו ניסיון.

לסובארו יש עוד דגמים מעולים ביניהם רכבי מיני קטנים וגם טנדר שמובסס על ה B4, לפי דעתי הם עשו טעות שלא מייבאים אותם לארץ כי הם יכלו להיות הצלחה גדולה.

גבר אני לא משווה יוקרה/פאר למנהלים/זה שני קטגוריות שונות,אני רק אומר שאין לסובארו דגל כמו להונדה דוגמה, ששהיא היוקרה שלהם זה B4 ,ולגבי הג'יפים איך אתה יכול לשים פרוסטר ללאנד קרוזר או פג'ארו

נכון ששלושתם לא ממש ג'יפים לדעתי אמיתיים אבל תכלס ,פרוסטר אמין גם לי שום מילה רעה עליה אין לי ,אבל שורה תחתונה זה ג'יפ /כבישביל,מעפן בכל תחום ,המחיר שלו לא מצדיק אותו בכל תאוריה,כי מי שקונה לאנד קרוזר או פג'ארו 75% זה לא לשטח אלא לפוזה בלבד ,פרוסטר לא עונה לדרישות של כלום ,לא פוזה ולא שטח ,בגלל זה אין לו שוק בארץ נקודה!

ולגבי זה שיש טנדרים שמבוססים על הB4 שלא מיבאים לארץ ,תאמין לי היבואן של סובארו לא מפגר הוא יודע למה הוא לא מיבא

כי יהיה לו תחרות מאוד קשה עם, ברלינגו,מציבושי,טיוטה,ועוד

הסובארו טנדר של פעם היה מוצלח בכל,זול לאחזקה,כושר העמסה סביר,מי פעם היה ?פג'ו טנדר היה טוב אבל לא אמין כמו סובארו

בגלל זה הוא נכחד די מהר

בקיצור חבר פעם זה פעם היום זה היום ,אין מה להשוות בכלום סובארו להונדה או לטיוטה רכב אחר לגמרי בכל פרמטר

על סובארו 91 עד 98 לא נותנים מעל מחירון בהונדה כן למה? עזוב קישקושים של תוספות בצד גם אני לא חבר שלהם

כי יש ביקוש לרכב כזה

פורסם
למי שמעוניין לראות איך נראת B4 בגימור היותר מפואר (שלא מי יודע מה שונה מגרסאת הבסיס) מוזמן להכנס ל:

http://www.subaru-global.com/legacy_interior.html

וללחוץ למטה על האפשרות של תמונה פנורמית 360 מעלות בתוך הרכב.

יפה לאלה אבל זו ''אותה גברת בשינוי אדרת'':lol:

• תוכן חדש...