Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מה עדיף? לנסות לחפש audi a4 /הונדה אקורד במצב טוב בת שנה שנתיים (קילומטר'ז נמוך, יד ראשונה), או לרכוש סובארו b4 חדשה? נכנסתי לaudi חדשה והתאהבתי. הבעיה היא שהחדשה יקרה מדי לכיס שלי.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תעשה נסיעת מבחן בB4 ותנסה להשיג איפשהו נסיעה בA4 ובACORD ותראה מה שהכי נראה לך...

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

קח בחשבון ביטוח יקר להחריד באודי, טיפולים יקרים גם כן, ובכלל האחזקה של אודי תהיה יקרה בהרבה מזו של הסובארו.

ממליץ לך ללכת על הסובארו, הרכב טוב בהרבה מהתדמית שלו בארץ.

פורסם

אני דווקא מבין את ההתלבטות, על אף טיבה של הסובארו B4.

אני חושב שהאאודי תרגיש לך יותר מפנקת מבפנים ויותר "רכב", מה גם שהיא יותר יוקרתית במפנים ומבחוץ.

לדעתי ה- B4 יפה ביחס לקטגוריה שלה, אך הכסא שלה לא מספק וגם לא הביצועים. גם מפנים היא די אפורה ומאכזבת, אבל זו רק דעתי. בנוסף, יש כמוה הרבה מידי על הכביש לטעמי.

מצד שני, אם אתה קונה אאודי שסיימה את תקופת האחריות, עליך לדעת שמידי פעם ייתכן ותהיינה לך עלויות לא פשוטות. משני A4 שאני מכיר, אחת צעירה יחסית לא עשתה מעולם בעיות ואילו האחרת, כשהיתה בת 4-5 התחילה לעלות הרבה כסף.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לטעמי האישי הסובארו עדיפה. היא תספק לך עשור-לפחות- ללא תקלות ושינה שקטה בלילות. היא מאובזרת לא רע, מנוע חזק ושוק אטרקטיבי.

האאודי תביא אותך בפינוק, פאר ונוחות למוסכי השרות ואת חשבון הבנק למקומות חשוכים........

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

עזוב A4 וB4, תקנה C4...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
עזוב A4 וB4, תקנה C4...

אחלה תשובה- בדיוק אותה השוואה....תודה על התרומה.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לטעמי האישי הסובארו עדיפה. היא תספק לך עשור-לפחות- ללא תקלות ושינה שקטה בלילות. היא מאובזרת לא רע, מנוע חזק ושוק אטרקטיבי.

האאודי תביא אותך בפינוק, פאר ונוחות למוסכי השרות ואת חשבון הבנק למקומות חשוכים........

למה להמשיך ולהתעקש לכתוב שטויות ??

האודי כפונה לפלח שוק היוקרתי תהיה מין הסתם יקרה יותר לאחזקה, בדיוק כמו מרצדס C קלאס אן בימר מסדרה 3 אשר מתחרות על באותה קטגוריה.

באופן אישי, אני קרוב לוודאי שהייתי שם את הכסף על סובארו חדשה, לעניות דעתי הלא קובעת, מדובר באמת ברכב טוב, בין הטובים בקטגוריה שלו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני חושב שאתה צריך ללכת לכיוון יותר טוב , כיוון הפאסאט B6 (הדור החדש , האחרון בסדרה..) .

רכב מדהים בכל מידה ביחס למתחריו! רכב בטיחותי מאוד (6 כריות אויר+חמש כוכבי ריסוק,ESP), מאובזר, מרווח וכו'.. ויש לו שוק נהדר!

תקרא את המבחני דרכים למיניהם , סיכומים וכו'.. הפאסאט נחשבת הטובה בקבוצה!

גם הביטוח לא יקר.

גילוי נאות - אני נציג מכירות של VW בסניף המרכזי , אך אני בהחלט מאמין ואומר את דבריי בפה מלא!

מה התקציב שלך אם אפשר לשאול?

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות. התקציב שלי הוא כ-200,000 ש"ח, אולי קצת למעלה מזה. הפאסאט מומלצת? שמעתי שהיא יקרה לאחזקה, ושהשרות של צ'מפיון לא טוב.

פורסם

באוודי האחזקה קרי טיפול בתקלות(ויש תקלות), ביטוחים, טיפולים שוטפים = יקר מאוד לעומת ה B4.

תכנס למוסך ותשאל עלויות - אתה עלול להיות מופתע עד מאוד, יקר בלי שום פרופורציה, האוודי נחשבת יוקרתית ולכן שוחטים .

ה B4 מעבר לה שהוא פשוט רכב טוב יותר בכל היבט מהאוודי A4, הוא ייתן לך פחות תקלות ואחזקה שוטפת מינימאלית, בתמורה אתה מקבל רכב חזק, אחיזת כביש משובחת שהאוודי בחיים לא תיתן לך, מינימום תקלות,שמירת ערך וסחירות מצויינת.

לעומת האוודי שמלבד היוקרה שבשם - לא תיתן לך כלום מעבר למה שהסובארו מציעה לך.

לגבי הפסאט, שוב, הרכב משדר יוקרה, האינטריור שלו מדהים, אבל הוא לא שווה את הכסף שלו, אין מה לעשות , ושוב, ה B4 טובה יותר משמעותית, תקרא מאמרים ומבחני רכב,השוואות וכו(עדיף בחו"ל).

פורסם
באוודי האחזקה קרי טיפול בתקלות(ויש תקלות), ביטוחים, טיפולים שוטפים = יקר מאוד לעומת ה B4.

תכנס למוסך ותשאל עלויות - אתה עלול להיות מופתע עד מאוד, יקר בלי שום פרופורציה, האוודי נחשבת יוקרתית ולכן שוחטים .

ה B4 מעבר לה שהוא פשוט רכב טוב יותר בכל היבט מהאוודי A4, הוא ייתן לך פחות תקלות ואחזקה שוטפת מינימאלית, בתמורה אתה מקבל רכב חזק, אחיזת כביש משובחת שהאוודי בחיים לא תיתן לך, מינימום תקלות,שמירת ערך וסחירות מצויינת.

לעומת האוודי שמלבד היוקרה שבשם - לא תיתן לך כלום מעבר למה שהסובארו מציעה לך.

לגבי הפסאט, שוב, הרכב משדר יוקרה, האינטריור שלו מדהים, אבל הוא לא שווה את הכסף שלו, אין מה לעשות , ושוב, ה B4 טובה יותר משמעותית, תקרא מאמרים ומבחני רכב,השוואות וכו(עדיף בחו"ל).

למה לא להגזים ....

האודי לא תתן דבר מעבר לסובארו..

הפאסאט לא שווה את הכסף שלו, מי קבע אתה ?

הB4 בהחלט רכב טוב, אך הוא נופל מהפאסאט כמעט בכל המובנים, וברגע שאתה יושב ברכב אתה מבין בהחלט מדוע יש פער כזה במחיר.

הוסף לזה מנוע דיזל איכותי, ותבין מדוע הפאסאט היא למעשה רמה מעל לקבוצה שלה,ובאירופה היא אכן זוכה להצלחה ניכרת, במיוחד בגירסאת הסטיישן.

פורסם

רכב חדש עדיף על רכב בן שנתיים בכל מצב קיים.

תשקול גם את האקורד ואת המונדיאו החדשה - אם בא לך לחכות קצת, כתבו עליה דברים טובים.

פורסם
למה לא להגזים ....

האודי לא תתן דבר מעבר לסובארו..

הפאסאט לא שווה את הכסף שלו, מי קבע אתה ?

הB4 בהחלט רכב טוב, אך הוא נופל מהפאסאט כמעט בכל המובנים, וברגע שאתה יושב ברכב אתה מבין בהחלט מדוע יש פער כזה במחיר.

הוסף לזה מנוע דיזל איכותי, ותבין מדוע הפאסאט היא למעשה רמה מעל לקבוצה שלה,ובאירופה היא אכן זוכה להצלחה ניכרת, במיוחד בגירסאת הסטיישן.

אני חייב להסכים. לא ניתן להשוות את חווית הנסיעה (מבחינת איך הרכב נראה ומרגיש ומה הוא משדר לנהג) ב- B4 לזו של הפסאט או האאודי. כמובן, ל- B4 יש דגמים יקרים יותר (3.0) שם הסיפור כבר שונה. בגדול, אני מסכים שזה לא אותה רמה בכלל (אני כן חושב, למשל, שה- B4 עדיפה על ה- 6, אבל לא זו השאלה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...