Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון על משאית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שאם אני עושה רישיון על משאית, אני איכשהו מקבל רישיון על אוטו האם זה נכון?. כדאי לי ללמוד על משאית שיהיה לי גם אוטו וגם על משאית או שללמוד רק אוטו?

נמרוד...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא. אז זה לא שווה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בזמני ,יכלת ללמוד ולגשת לתאוריה על 03 מאותו גיל שיכולת לגשת ל02 (17 ) .

היית ניגש לטסט ל03 בגיל 17 וחצי ,במידה ועברת קיבלת רשיון 02 ובגיל 18 זה התעדכן ל03.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יש לך אופציה לילמוד נהיגה על משאית על החשבון של הצבא,אם אין לך בעיה לשרת כנהג .כמוכן, אם תחליט ללמוד על חשבונך

,כך בחשבון ששיער על משאית עולה משהו כמו 130-140 ש"ח לאומת 80-90 על פרייבט ,גם טסט עלה משהו כמו 500 ש"ח בלי עגרה,לאומת 300 על פרייבט.

פורסם

בתור אחד שעשה רשיון על משאית על חשבון הצבא (ולא מרצונו האישי) אני אומר לך שזה לא שווה את זה. אם זה באמת מעניין מישהו למה, שיפנה אליי בפרטי.

פורסם

תלמד עכשיו על אוטו תוציא רשיון 02 בגיל 17 וכשיגיע הזמן ותררצה תשדרג את הרשיון ל-03.

אני עשיתי ככה השידרוג עלה לי 2000 ש"ח, מיום שעברתי תאוריה ועשיתי שיעור ראשון עברו שבועיים עד הטסט (כמובן שעברתי ראשון), במקרה שלי יצא גם יותר זול מלהוציא ישר רשיון 03

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

• תוכן חדש...