Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת M3 קטנה:

UrbanDK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא

ה 4 אגזוזים זה מאפייין של ה E46 (הדור הזה)

E36 יש לה 2 אגזוזים מצד שמאל.

בקשר ליבוא.

כעת קמור (יבואן BMW) מביא לארץ את ה M3 E46 החדשה. תמורת 650 אלף שקל :x:cry: וכבר יש 2 אנשים שהזמינו אותה. והסיומת הייתה 16 (כמו כל BMW אחרת)

על פי שמועות חזקות, נאמר כי M3 חדשה (2003) נתנה את נשמתה לבורא על ידי, התפוצצות מנוע :shock::cry: .

ישנה E36 צהובה שהיא M3 עם סיומת 16. כל שאר ה M3 מכול השנים (90+) יהיו עם סיומת של יבוא אישי 00 וגם 15.

אלי :wink:

מאפיין נוסף של M3 הוא M חרוטה על המנוע 8)

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

אני כבר הספקתי לראות את הM3 החדשה בחולון. :inlove:

פשוט מדהימה בצבע כסף, 4 אגזוזים 2 בכל צד, בצד לד הכנף יש רשת, וצמיגים ברוחב כמו של פורמולה 1 ,ואם אני לא טועה היא הסתיימה ב16.

ואם כבר במוו שאלה: יש דבר כזה במוו Z3 M3? יעני Z3 והדגם M3. פשוט חבר שלי אמר לי שמסתובבת אחת כזאת בחיפה.

פורסם

פשוט מדהימה בצבע כסף, 4 אגזוזים 2 בכל צד, בצד לד הכנף יש רשת, וצמיגים ברוחב כמו של פורמולה 1 ,ואם אני לא טועה היא הסתיימה ב16.

ואם כבר במוו שאלה: יש דבר כזה במוו Z3 M3? יעני Z3 והדגם M3. פשוט חבר שלי אמר לי שמסתובבת אחת כזאת בחיפה.

כן,זה נקרא BMW M קופה

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

יש M COUPE. של בחור נחמד -> MAYBE MOR בMAX TUNING.

:-)

פורסם

כן, היא נקראת M-רודסטר (ובגרסת הקופה... M קופה).

02.bmw.m.roadster.f34.500.jpg

02.bmw.m.roadster.r34-2.500.jpg

M-קופה:

mbilene_m_e368_bld1.jpg

פורסם

על ידי כמה שמועות האוטו :puppydog: X_X

על ידי התפוצצות מנוע בדרך השלום :shock3::roll:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

על ידי כמה שמועות האוטו :puppydog: X_X

על ידי התפוצצות מנוע בדרך השלום :shock3::roll:

מה...?

Back to the original - NC again.

פורסם

אני יודע על M3 שהתפרקה בדרך השלום לא מזמן.

הנהג לקח את הסיבוב החד באיזור גבעתיים (באיזור שיש שלט/פסל לבן של גבעתיים) מהר מדי, חטף תת היגוי וגרד את כל הגדר (כמה עשרות מטרים לפי מה שהבנתי) עם הפרונט.

יכול להיות שהשמועות מדברות עליה.

פורסם
M3 :?: תת-היגוי :?:

וכי למה לא?

לכל רכב יש את המגבלות שלו. גבוהות יותר או פחות, אבל הן תמיד קיימות ותמיד ניתן לעבור אותן.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם
M3 :?: תת-היגוי :?:

אם תכנס מאוד מאוד מהר לסיבוב עם M3 ותשבור את ההגה - גם היא תכנס לתת היגוי. אם זה יהיה על כביש רטוב או משומן או עם חול - עוד יותר...

מכונית יותר אוחזת לא תציל אותך תמיד מאיבוד אחיזה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...