Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

N73 וחומץ

alex-hpi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לצערי הרב המכשיר שלי N73 נפל לי לפחית הזעיתים שאכלתי

המכשיר עובד עדיין.

אבל לפעמים הוא מדליק לבד כפתורים. ומצלמה לא נדלקת.

איך אני יכול להוציא מאורנג" מכשיר חדש.? או להחליף את המכשיר הזה. מבלי שיעלו על כורוזיה. במידה ויש.

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

אתה די יכול לשכוח מזה.

על הסוללה ועל המכשיר יש מדבקה לבנה שהופכת ליהיות ורודה / סגולה במגע עם מים או נוזלים אחרים.

פתח את המכשיר ובדוק , אולי חומץ לא משנה לה את הצבע (מאוד קשה לי להאמין) ואז יש לך סיכוי כלשהו לקבל מכשיר אחר.

השתתפות עצמית במקרה של אחריות מורחבת (זו שכוללת TOTAL LOSS) היא בסך (תשב) 950 ש"ח.

וסיפור שהיה כך היה: נפל לי הטלפון למים (K800I) ולא פעל יותר , ניגשתי לאורנג' (שתיהיה עליהם רוח הקודש) בשירות לקוחות.

תוך כדי שישבתי בתור ראיתי מגוון טיפוסים מפוקפקים מז***ים את השכל לנציגים , מי בצעקות ומי בשקרים ויוצאים אחד אחד עם ה"קנס" במקרה הטוב ובמקרה של הרוב שלא היתה אחריות עם מכשיר בתשלום מלא. (כל מני "גנבו לי" (על אחד אפילו קלטתי את המכשיר בנרתיק על החגורה) , "לא נפל לי בכלל למים" והמכשיר כולו אדים עדיין וכו)

אני , בחור חביב עם חשבון חודשי גבוהה ובלי שום תקריות בעבר התישבתי כשתורי הגיע (לא לפני שניסו "לגנוב" לי אותו - אני רק רצפט כן?) הסברתי לבחורה החביבה שישבה מולי בנועם וברוגע מה קרה והתענינתי לגבי האופציות העומדות בינינו , והופ תוך כמה תקתוקים היא ביקשה שאשאיר את המכשיר ובגלל עברי ה"נקי" אני אקבל מכשיר מחודש ללא עלות כלשהיא (לכל מי שלא קרה את האותיות הקטנות - מקבלים מכשיר מחודש תמורת הקנס של ה950 ש"ח)

שמח וטוב לבב ניגשתי להמשיך בסידורי באותו יום (אינפי ב' - הסיוט שלא נגמר) וחזרתי מאוחר יותר.

כשחזרתי הפתיעו אותי עוד יותר לטובה - מכיוון שלא היה להם מכשיר מחודש במלאי הם נתנו לי מכשיר חדש במחיר הכי טוב - חינם.

שוב , בלי ויכוחים , בלי צעקות , בלי שקרים.

אותי הם שכנעו שבניגוד לסלקום (שאיתם הניסיון שלי מראה בדיוק את הדברים האחרים) שירות טוב - הם משתדלים לתת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שתי המדבקות לבנות.

הפלאפון עודכן והוחלף לו לוח אם שגם על זה אני יתלונן

אין סיכוי אתה אומר?

אין לי אחריות.

אולי כדאי לעשות?

פורסם

אם 2 המדבקות לבנות אז הרווחת.

הימור שלי אז שזה איזשהו נייר לקמוס כזה או אחר.

בכ"א לענינינו , החלפה לא תבוא בקלות (אם בכלל) ועלולה לגרור את הקנס המדובר, ככה שזה קצת בעייתי.

אחריות עולה המון כסף (וכאמור לא מזכה אותך חינם במכשיר במקרה של תקלה) והם יהיו מוכנים לעשות לך אחריות רק אחרי בדיקה שהמכשיר תקין ובמצב טוב - לפי מה שאני מבין לא זה המקרה אז זו קצת בעיה.

טיפ קטן - במסלולי חיילים האחריות עולה 15 ש"ח בחודש במקום 66.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

בנוגע למדבקות, טיפה של מלבין (כלור) הופכת אותן בחזרה ללבנות בעת הצורך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ליביו מה שאתה מדבר עליו זה לא קנס אלא פשוט תשלום על השתתפות עצמית.

הרבה גאונים החליטו לאבד, לשטוף ולהעלים את המכשירים שלהם כידי לקבל אחד נוסף. מאז אורנג' מחייבת את הלקוח במצב של אובדן כללי בתשלום השתתפות עצמית מופרז לחלוטין.

הסיפור שלך נדיר לרוב הם לא יוצאים כאלו נדיבים.

גם בלי המדבקות הטכנאים ימצאו קורוזיה.

לפותח הישרשור, ממליץ לך לפרק את המכשיר ולנסות לייבש אותו אולי זה יסדר אותו.

פורסם

הסיפור שלך נדיר לרוב הם לא יוצאים כאלו נדיבים.

מניסיון ארוך עם סלקום זה בכלל לא נדיר. אני הורג מכשירים בקצב של בערך אחד לחצי שנה בגלל מים (גם בגלל אופי העבודה שלי שהרבה פיעמים אני נכנס לשוחות עם מים והוא נרטב וגם בכגלל שאני אסטרונאוט שנכנס פעמיים לחים עם המכשיר בכיס ופעם אחת כיבסתי אותו עם בגדי העבודה) ובד"כ אני משלם סכום סמלי של פחות מ 100 ש"ח ולפעמים אפילו את זה לא.

בסלקום במידה ואין מכשיר זהה במלאי אתה מקבל מכשיר חדש מדגם יותר מתקדם ללא כל חיוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לחומצה הקטלנית - התכוונתי השתתפות עצמית - אני קורא לזה קנס בצחוק.

שי ז. זה תלוי במכשיר , נוקיה 6100 אולי הם יחליפו ב100 ש"ח או בחינם , N73 הם לא.

Then dying is forgetting

פורסם

תודה רבה לכם

הפלאפון בנתיים עובד כמו חדש

אתמול עשה בעיות והיום לא

נירא במידה ויעשה בעיות אני כבר ינסה לחשוב על תרוץ מעניין

פורסם

ליביו, הם החליפו גם כשהיה חדש ויקר יחסית וגם את ה V3I הם החליפו אחרי שדרסתי אותו ללא חיוב.

יש גם ההבדל בין לקוח שבא פעם בכמה שנים להחליף מכשיר שהרס לבין לקוח שמחליף לעיתים קרובות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין אחריות על המכשיר, ביטוח יש?

אם גם ביטוח אין אז אין לך מה לפנות בכלל לאורנג'

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני חייב לציין שאין על נוקייה .......

אי אפשר להרוג את המכשירים שלהם !!!

ביום שבת ישבתי בפאב ואיזה מלצר סיני מטומטם רוקן לי כוס שמפנייה שלמה על ה-6230, המכשיר המשיך לעבוד כרגיל ולאחר 30 דקות דומם מנועים......

אתמול הוא קם לתחייה כאילו לא קרה כלום, וזה אחרי שכבר התקלחתי איתו פעם אחת,מילאתי אותו במי גשמים ועשיתי כל דבר אפשרי (לא במכוון), אבל המכשיר הזה לא מת......

הפעם היחידה שהצלחתי להרוג נוקיה היתה עם נגמ"ש שעלה לי (במכוון) על המכשיר......גם אז הוא רק נמעך,אבל נשאר בחתיכה אחת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני חייב לציין שאין על נוקייה .......

אי אפשר להרוג את המכשירים שלהם !!!

ביום שבת ישבתי בפאב ואיזה מלצר סיני מטומטם רוקן לי כוס שמפנייה שלמה על ה-6230, המכשיר המשיך לעבוד כרגיל ולאחר 30 דקות דומם מנועים......

אתמול הוא קם לתחייה כאילו לא קרה כלום, וזה אחרי שכבר התקלחתי איתו פעם אחת,מילאתי אותו במי גשמים ועשיתי כל דבר אפשרי (לא במכוון), אבל המכשיר הזה לא מת......

הפעם היחידה שהצלחתי להרוג נוקיה היתה עם נגמ"ש שעלה לי (במכוון) על המכשיר......גם אז הוא רק נמעך,אבל נשאר בחתיכה אחת.

עפ"י הבדיקה עם הנגמ"ש, כמה כוכבי ריסוק הוא אמור לקבל?:-P

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אני מנסה לשמור על הטלפונים שלי אבל זה לא תמיד הולך,אבל יש דרכים.

לאחר שנפל לי ה6100 לכיור ונרטב קשות, כיביתי אותו, פירקתי מיד, יבשתי עם פן, ואז לקחתי אלכוהול ומברשת שיניים ישנה ופשוט ציחצחתי אותו, הרכבתי אותו והדלקתי והכל היה בסדר.

כשנה לאחר מכן בעקבות נפילה הרטט הפסיק לפעול. שוב פירוק, הרמת המגעים של מנוע הרטט וכמובן סקירה כללית שהראתה שאין שום קורוזיה, כמובן שהכל תקין.

כללי ברזל במידה והמכשיר נרטב:

א. לא לנסות להדליק אותו.

ב. לפרק ולייבש אותו.

ג. לנקות היטב עם אלכוהול.

ד. להרכיב ולהנות.

במכשירי נוקיה כמו בד"כ קורה שאחד הלחצנים לא עובד לאחר תקופה, בלי שום קשר לרטיבות.

מה עושים?

א. מפרקים את המכשיר, על הבורד בצידו הקדמי יש כמו מדבקה לבנה, מפרידים אותה מהבורד, על המדבקה יש עיגולים בצבע כסף ,בד"כ בכפתור הבעייתי נהיה על העיגול לכלוך, מנקים היטב עם מחק, אם לא יוצא אז משייפים מעט עם מברג קטן.

על הבורד יש עיגולים בצבע זהב, אותם מנקים עם המחק (יש להיזהר לא לפגוע במנורות שנמצאות בין המקשים), שוב אם המחק לא עוזר אז לנקות עם מברג קטן.

לאחר זאת לעבור עם אלכוהול על הבורד. ולנקות היטב שאריות מחק.

להרכיב את הכל - וזה עובד.

בפרק הבא, החלפת מסך של 3100\6100\6230. ואיך הופכים נוקיה לSIMFREE.

haters will hate

• תוכן חדש...