Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

N73 וחומץ

alex-hpi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חייב לציין שאין על נוקייה .......

אי אפשר להרוג את המכשירים שלהם !!!

ביום שבת ישבתי בפאב ואיזה מלצר סיני מטומטם רוקן לי כוס שמפנייה שלמה על ה-6230, המכשיר המשיך לעבוד כרגיל ולאחר 30 דקות דומם מנועים......

אתמול הוא קם לתחייה כאילו לא קרה כלום, וזה אחרי שכבר התקלחתי איתו פעם אחת,מילאתי אותו במי גשמים ועשיתי כל דבר אפשרי (לא במכוון), אבל המכשיר הזה לא מת......

הפעם היחידה שהצלחתי להרוג נוקיה היתה עם נגמ"ש שעלה לי (במכוון) על המכשיר......גם אז הוא רק נמעך,אבל נשאר בחתיכה אחת.

לי עלתה משאית על 3120 והוא נשאר חי

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אין על נוקיה פשוטים עד ה6230.

הסימביין 9.0 ו9.1 לעומת זאת החריבו את המכשירים האלו.

מכשירים איטיים , נתקעים ועדינים מאוד.

שלא לדבר על - שירותי דור שלישי שמפסיקים לפעול , שיחות שלא מתקבלות בטלפון , חוסר אפשרות בהוצאת שיחות ועוד מיני נפלאות.

אני מקווה מאוד שב9.2 (מה שבא בN95) רוב הענינים נפתרו כפי שכותבים ברוב המקומות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני חייב לציין שאין על נוקייה .......

אי אפשר להרוג את המכשירים שלהם !!!

הם עמידים מאוד אבל גם אותם הרגתי די בקצב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...