Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי גבי יש לי 80 K ואני מתלבט איזה רכב לרכוש. חשוב לי שהרכב יהיה יותר גדול מהסופר מיני למיניהם אבל אני לא צריך רכב גדול מעבר לכך. כרגע יש לי פורד פיאסטה וזה ממש בסדר מבחינת הגודל (אבל יש בעיות קשות בתחום האמינות). מעבר לנושא גודל, חשוב לי כל ענייני האמינות והחסכוניות בדלק וטיפולים. מראה חיצוני וואסח וחלקות הנסיעה לא חשובים לי. ממה שקראתי בפורומים המליצו לאנשים עם צרכים דומים על הונדה סיביק (שבה אפשר יהיה למצוא דגמי 2004) או טויוטה קורולה ששם רק רכבים ישנים יותר. מה דעתכם והאם יש רכבים אחרים שיכולים להתאים?

שאלה נוספת: אנשים ללא ספר טיפולים מסודר - כדאי להתרחק מהם או שאפשר להתגבר על העניין במכון בדיקה?

פורסם

אני לא הייתי שופט מישהו לפי הימצאות ספר טיפולים, מפני שלי אין אחד כזה (למה אני צריך? זה הכל במחשבים של המוסך ממילא) אבל האוטו שמור בפדנטיות.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

השרשור אליו נשלחתי אינו מתאים ביותר: אני פירטתי צרכים ספציפיים שלא אוזכרו שם. מישהו יכול להתייחס?

• תוכן חדש...