Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה-CTR החדשה? זבל, אומר קלרקסון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים חברים

במגאזין Top-Gear ,עליו אני מנוי מזה מס' שנים, לפני כשלושה חודשים היתה כתבה ארוכה שמשווה רשימה ארוכה של hot-hatch (פוקוס ST, מזדה3 MPS, מגאן R26, אסטרה VXR, גולף GTI30 ועוד כמה ששכחתי).

כולן הושוו לכבוד יציאתה של ה-CTR החדשה (היא כמובן גם השתתפה).

בכולן נהג הסטיג! וגם עוד כמה חבר'ה.

המסקנה הסופית היתה כזו:

1) הכי מהירה על המסלול והכי טובה ל-track days - מגאן R26 (גירסה מטורפת של המגאן 225)

2) הבחירה של הסטיג והשאר לחיי היום יום - ה-CTR כשהפוקוס ST ממש נושפת בעורפה ואולי שווה לה.

אלו המסקנות העיקריות מאותה כתבה

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חברים חברים

במגאזין Top-Gear ,עליו אני מנוי מזה מס' שנים, לפני כשלושה חודשים היתה כתבה ארוכה שמשווה רשימה ארוכה של hot-hatch (פוקוס ST, מזדה3 MPS, מגאן R26, אסטרה VXR, גולף GTI30 ועוד כמה ששכחתי).

כולן הושוו לכבוד יציאתה של ה-CTR החדשה (היא כמובן גם השתתפה).

בכולן נהג הסטיג! וגם עוד כמה חבר'ה.

המסקנה הסופית היתה כזו:

1) הכי מהירה על המסלול והכי טובה ל-track days - מגאן R26 (גירסה מטורפת של המגאן 225)

2) הבחירה של הסטיג והשאר לחיי היום יום - ה-CTR כשהפוקוס ST ממש נושפת בעורפה ואולי שווה לה.

אלו המסקנות העיקריות מאותה כתבה

לסלי

קצת אופטופיק:

איך עשית מנוי לTOP GEAR?

דרך האתר שלהם או סטימצקי או משהו אחר?

תודה.

פורסם

כמו שאני רואה, התגובות שלו יהיו אחרות לאחר שסטיג ינהג על המסלול. המקום הטבעי שלה.

:shock:

המקום הטבעי?

זו מכונית כביש, לא מכונית מירוץ.

כל התלונה של קלארקסון מתרכזת בנוחות נסיעה לא סבירה, לטענתו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איזה מבאסים אתם..

אני כבר חשבתי שCTR מתכוון לפורשה החדשה של RUF :screwy:

בסוף העמוד הראשון אני פתאום רואה שמדובר בכלל על סתם יפנית עם 200 כ"ס :?:|:cry:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
:shock:

המקום הטבעי?

זו מכונית כביש, לא מכונית מירוץ.

כל התלונה של קלארקסון מתרכזת בנוחות נסיעה לא סבירה, לטענתו.

לכביש יש לך SI

טייפ אר אף פעם לא היתה ב100% לכביש.

תראה את המפרט שלה ביחס לSI ותבין.

Omnia mea mecum porto

פורסם
איזה מבאסים אתם..

אני כבר חשבתי שCTR מתכוון לפורשה החדשה של RUF :screwy:

בסוף העמוד הראשון אני פתאום רואה שמדובר בכלל על סתם יפנית עם 200 כ"ס :?:|:cry:

זה אתה ש"חי בגבוהות" :roll:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לכביש יש לך SI

טייפ אר אף פעם לא היתה ב100% לכביש.

תראה את המפרט שלה ביחס לSI ותבין.

אל תשגל את הדעת.

אין שום דבר ברכב הזה שקשור למסלול, לא מטף, לא כלוב התהפכות, לא בלמים למירוצים, לא באקט, לא רתמות, לא כלום. Hot hatch וזה הכל.

פורסם

לא יודע מה איתכם אני ראיתי תוכנית הילוך חמישי 6 ושם הוא רק מהלל ומשבח את ההונדה החדשה.

וכמה שהיא טובה ויציבה על הכביש וכו וכו...יכול להיות בגלל שקלארקסון כל היום נוהג במכוניות על אז הסיויק "הפשוטה" הזאת לא ממש מזיזה לו .

פורסם
אל תשגל את הדעת.

אין שום דבר ברכב הזה שקשור למסלול. לא מטף, לא כלוב התהפכות, לא בלמים למירוצים, לא באקט, לא רתמות, לא כלום. Hot hatch וזה הכל.

מה קשר לכלוב? מדובר על הקיול המתלים.בנוסף לחתך נמוך,ובסיס גלגלים שונה.

ובלמים כן משופרים .

Omnia mea mecum porto

פורסם

ובלמים כן משופרים .

הקשר לכלוב התהפכות הוא מהותי. מכונית ספורטיבית כמו ה-TYPE R החדשה, שנמכרת בסוכנויות ונוסעת על הכביש, היא לא מכונית מסלול. היא מכונית שמיועדת לנסיעה יומיומית. לסופר וחזרה, לקרובי משפחה, לנסיעות ספורטיביות בכבישים צדדיים וכן - אולי גם לקפיצה פעם בחודש ל"יום פתוח" במסלול המרוצים הקרוב. אם תרצה להפוך אותה למכונית מסלול אמיתית תאלץ להתקין בה הרבה מאוד עזרים נוספים (כלוב הוא רק אחד מהם).

בכל הנוגע לכיול מתלים, צמיגים שונים, מפשק גלגלים אחר ובלמים מחוזקים - כל זה טוב ויפה, אבל יש גרסאות כאלו גם של הקליאו ספורט (CUP, מכיר?) ולעוד מכוניות. ואף אחד לא חושב שזה הופך אותן לחיות מסלול. אולי קצת יותר ל-BOY RACER... (לא שהייתי מתנגד)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ובלמים כן משופרים .

יש לך איזו הוכחה או מידע על כך שהCTR האירופאית בעלת בסיס גלגלים שונה מהסיוויק האצ'בק הרגילה? אני פשוט לא נתקלתי בזה (אבל אני לא פוסל).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

גם אם כן - זה בטח בסנטימטר או שניים, באותו האופן בו ל-STI יש בסיס טיפה'לה שונה מל-WRX, אם אני זוכר נכון.

יותר הגיוני שיהיה שינוי כלשהו במפשק הגלגלים - הרחבה לצורך שיפור האחיזה והיציבות במהירות גבוהה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מה זה סיוויק TYPE S? גרסת ה-3 דלתות?

בכל מקרה, כל השינויים הללו סטנדרטיים למדי במכוניות ספורטיביות שבנויות על מכוניות רגילות (שזה רובם המוחלט של המקרים, כמובן). זה בפירוש לא הופך את המכונית ל"מכונת מסלול" אלא רק ל"הוט האצ' ספורטיבית עם יכולות מסלול גבוהות למכונית כביש".

באשר לאיכויות ה-TYPE R - כולי תקווה כי אזכה לעשות עליה סיבוב בקרוב ולבחון בעצמי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ובלמים כן משופרים .

גם ב-306XSI של אשתי.

אז מה, היא "מכונית מסלול"

כדאי להבין על מה מדברים לפני שכותבים בציבור...

• תוכן חדש...