Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה-CTR החדשה? זבל, אומר קלרקסון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://driving.timesonline.co.uk/tol/life_and_style/driving/jeremy_clarkson/article1839477.ece

יש לומר שקראתי את המאמר בסיפוק-מה ;) כמובן שקלרקסון הוא יותר קוריוז מאשר דעה מנומקת ומבוססת, ולא הייתי קונה מכונית לפי מה שהוא חושב, אבל זה עדיין משעשע - מה גם שהיא נפסלת מסיבות ענייניות ולא uncoolness כזה או אחר.

בקיצור, BRING ON THEM FANBOYS...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, אבל הוא תותח!

אני מת אליו ועל TOP GEAR.

דרך אגב עובדות שהוא מציין הינן מאוד רלונטיות, לדוגמה כמו זה שמנוע ישן שהינו טיפה יותר איטי, טיפה פחות חסכוני. אז באמת איפה כל הPROGRESS??? :lol:

דרך אגב,

האם יש כרגע הפסקה עם TOP GEAR, אחרי הטיול שלהם לארה''ב לא ראיתי שום פרק חדש.

האם ראיתם את Clarkson - the Good, the Bad and the Ugly?

פורסם

למקרה שלא ידעתם, יש דיבורים בBBC על להוריד את התוכנית מפורמט לאומי בריטי, ולהתחיל להתמקד בגרסה חדשה לקהל האמריקאי, עם יותר מכוניות שקיימות שם.

באופן אישי התגלגלתי על הרצפה כששמעתי על זה, רק מעצם הרעיון של תוכנית שמראה את קלארקסון נוהג למשך שעה בקאדילאקים וטנדרים MADE IN DETROIT. אני לא בטוח עד כמה זה נכון, אבל המחשבה משעשעת מאוד.

אגב, איך משיגים את הפרקים של העונה האחרונה? יש לי את כל הפרקים של כל העונות, ואני כבר יודע אותם בעל פה (מעורר רחמים), אבל מהעונה התשיעית יש לי רק את הפרק הראשון.

פורסם

מאיזה איזור אתה בארץ?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
למקרה שלא ידעתם, יש דיבורים בBBC על להוריד את התוכנית מפורמט לאומי בריטי, ולהתחיל להתמקד בגרסה חדשה לקהל האמריקאי, עם יותר מכוניות שקיימות שם.

באופן אישי התגלגלתי על הרצפה כששמעתי על זה, רק מעצם הרעיון של תוכנית שמראה את קלארקסון נוהג למשך שעה בקאדילאקים וטנדרים MADE IN DETROIT. אני לא בטוח עד כמה זה נכון, אבל המחשבה משעשעת מאוד..

לא מדוייק.. הם חשבו לעשות במקביל לתוכנית הרגילה גירסה אמריקאית (עם אותם מנחים). גם אם זה יקרה, ומאוד קשה לי להאמין שזה יקרה, זה בשום אופן לא מחליף את הפורמט הבריטי שאנחנו מכירים, שכבר הודיעו שחוזר בעונה חדשה לקראת הסתיו.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אז בעונה הזו יש רק 6 פרקים?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סיבות ענייניות ?

הוא אומר שלא מעניין אותו איך הרכב על המסלול,ולמה הוא קשה. אז למה לבדוק רכב ספורט, ולצפות להתנהגות של רכב פשוט?

ספוילר מפריע לו, מגב אחורי לא מפריע לו?

כל התלונות מאותם זקנים על סיוויק הקודמת שהיא קיצונית מדי, רוב הכוח רק אחרי 6 אלף סל"ד. והנה בא סיוויק עם קצת יותר מומנט,יותר כח כבר ב6 אלף סל"ד בגלל זה גם קצת פחות חסכונית(והגב, אומנם אותו מנוע, אבל משופר יותר) ועדיין לא בסדר.

ואם כבר מנוע ישן, למה להחליף משהו שטוב?

כמו שאני רואה, התגובות שלו יהיו אחרות לאחר שסטיג ינהג על המסלול. המקום הטבעי שלה.

וחשוב לזכור, אומנם זה סיוויק טייפ אר, זה טייפ אר אנגלי. הטייפ אר האמיתית, היא ביפן.

Omnia mea mecum porto

פורסם
לא מדוייק.. הם חשבו לעשות במקביל לתוכנית הרגילה גירסה אמריקאית (עם אותם מנחים). גם אם זה יקרה, ומאוד קשה לי להאמין שזה יקרה, זה בשום אופן לא מחליף את הפורמט הבריטי שאנחנו מכירים, שכבר הודיעו שחוזר בעונה חדשה לקראת הסתיו.

עמוס

קלארקסון במכוניות אמריקאיות... אהיו צחוקים.

תראו את Clarkson - the Good, the Bad and the Ugly

זה לא פרק של טיול בארה''ב. זה פרק של שעה פלוס כשהוא משווה רכבים אמריקאים ואירופאים... :twisted:

(כאן ניתן לראות מחולק ל-9 פרקים של 10 דקות)

פורסם
סיבות ענייניות ?

הוא אומר שלא מעניין אותו איך הרכב על המסלול,ולמה הוא קשה. אז למה לבדוק רכב ספורט, ולצפות להתנהגות של רכב פשוט?

ספוילר מפריע לו, מגב אחורי לא מפריע לו?

ואם היא טובה מאוד על המסלול, אז? זה עדיין לא אומר שהיא טובה על הכביש. קח את האודי S3 והגולף R32 כדוגמא; הS3 ניצחה בכל השוואה על מסלול, אבל במבחן כולו הגולף הייתה המנצחת. דווקא מכוניות טובות על מסלול נוטות להיות פחות טובות על כבישים ציבוריים - כיול קשה ולא מתפשר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...