Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

ברשותי כיום אופל אסטרה מודל 2000 שמשרתת נאמנה את משפחתי כמעט 3 שנים.

חשבנו להתקדם לרכב יותר גדול ומרווח עם מנוע חזק יותר , אנו גרים בכרמל והאסטרה 1.6 בעליות קצת עייפה.

חשבנו להישאר עם אופל ולעלות לדגם וקטרה מהצורה החדשה מודל 2003 - התקציב שלנו 70-80K.

רציתי לדעת מנסיונכם על בעיות או מחלות של הרכב שצריך לחשוש מהן.

מבחינת עלות אחזקה / טיפולים ידוע לנו שהמחירים בדר"כ גבוהים קצת מהממוצע.

מבחינת ירידת ערך גם ידוע - בעייה כאובה בפני עצמה.

מה שחשוב לנו לדעת זה בעיקר התנהגות כביש , זמינות כוח וגיר.

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

אין לי נסיון אישי בווקטרה החדשה, אבל בהסתמך על נסיון עם הדגמים הקודמים ופידבקים שאני שומע מבעל המוסך שלי (שמתעסק באופלים מזה שנים) וגם מהקליינטים עצמם אני יכול לומר שמדובר ברכב דיי מרווח, כוח זמין והתנהגות טובה...

טיפ כללי: תלמד למצוא את החלקים היקרים ב- EBAY... זה ישתלם בד"כ...

פורסם

תודה רבה על המידע ,

בגדול אני ואשתי מאוד אוהבים את הוקטרה החדשה מבחינת העיצוב והסביבת נהג.

מה שחשוב לנו לדעת גם זה עניין הבטיחות מבחינת כריות אוויור ( כמה ? ) ותוצאות מבחני ריסוק שעברה.

מעבר לזה אני יודע שיש גם את הפורד מונדאו שיכולה להיות מעניינת. רק שהפורד מוצפת בליסינג וזה פחות

מלהיב אותנו ללכת עליה , גם בנושא הצורה החיצונית היא לדעתנו פחות מרשימה.

אשמח לעוד תגובות ,

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

לגבי כ"א זה תלוי בדגם הספציפי - תשאל את המוכרים או שתבדוק במחירון של י.לוי (זמין בסטימצקי ובאתר YNET).

לדבי דירוג בטיחות כללי, תוכל לבדוק באתר NCAP: http://www.euroncap.com/tests/opel_vauxhall_vectra_2002/118.aspx

הרכב קיבל ארבעה כוכבי בטיחות, אבל תבדוק שהמפרט זהה לדגם שאתה קונה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רכב מאוד מפנק ואיכותי, חזק ויציב.

רכב שנותן פייט רציני מאוד לכל המתחרות האחרות בקבוצה שלו.

הבעיה היחידה שלי איתו (אבל בטח תושב חיפה מאוד שמח בה), היא שהוא מגיע רק עם תיבת הילוכים אוטומטית שמסרסת את היכולות המצויינות של מנוע ה 2200 המצוין.

עצה כללית לגבי אופל, לא כל מורשה UMI הוא הכתובת הנכונה לאוטו שלך, יש לקבל המלצות ספציפיות היכן לטפל .

כמובן שלא מדובר בטיפולי 10K אלא בדברים יותר מורכבים אבל מנסיוני, עדיף כשאתה מגיע למשהוא מורכב שזה יהיה באותו מוסך שמכיר אותך ואת הרכב ולא איזה מוסך שפתאום תיפול עליו לראשונה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...