Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון לגבי ההערות על הרכב זה לא צודק הבחור יכול לקנות בנתיים את החלקים ואחר כך לטפל ברכב. אני אישית עדיין לא התקנתי את המערכת שבניתי וכבר קרוב ל4 או 5 חודשים שהיא שוכבת לי מתחת למיטה.

לגבי הנושא של התרד שהוא הטוויטרים עקב זה שאני הייתי גם בדילמה הזאת מכייון שאני הולך להגביר טוויטרים משי של חברת CDT-AUDIO דגם DRT26 החלטתי להשקיע ולקנות מאיציק את הDLS A1 שלו שהיה מפורסם הרבה זמן ולשמחתי הבחור שהיה אמור לקנות אותו לא קנה. לכן אני באמת הייתי מציע לך ללכת על מגברים בכיוון הDLS, GENESIS, MCINTOSH ופחות על הAUDISON והPHASE והדומים למיניהם מכייון שהם מגברים חזקים ואיכותיים אך לא ממש מתאימים לדרייברים שלך אולי הAUDISON עם אתה הולך על סדרת הLRX, מה שעוד יכול להיות מעניין לשילוב הם הARC-AUDIO והZAPCO שהם ממש כמעט אותם מגברים ונחשבים לאיכותיים אבל אני לא חושב שייש מגבר שלהם שלא תיקח סיכון בו שתגיד שלום לדרייברים שלך (ישרפו).

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מוכן לעשות את ההשוואה.

אני יודע שהוא מאוד איכותי.

אני יודע שבתור אודיופיל וכל מי שנכנס אליי לרכב היה מודהם.

המגבר היה בזמן שנמכר אחד מהמגברים הטובים באירופה.

עד היום מחירו גבוה.

A1 יעלה לו הרבה יותר.

RS ממש לא התכוונתי.

רק ה PB.

הרבה שוכחים שפייז נחשבת כחברה מאוד איכותית בחו"ל. בארץ מעט מכירים יחסית עקב יבואן מאוד מאוד בעייתי.

DLS לא נחשבת באמת הרבה יותר גבוהה אם בכלל.

ג'נסיס זה סיפור אחר. אבל זה היי אנד היי אנד. אני במקרה מכיר את הטווטרים שיש לו.

לא צריך ג'נסיס.

הם לא כאלו מדהימים.

פורסם

לבחור "זה וזה וזה" (מכיוון שאני לא יודע את שמך) אני לא חושב שמישהו זלזל פה לרגע בPHASE הם הוכיחו את עצמם יותר מפעם אחת כחברת מאד טובה ואיכותית אבל עם תשים לב נתוני המגבר גבוהים מאד בשביל הדרייברים המדוברים. נכון שבמחיר נורמלי הPHASE יעשה עבודה טובה עד מעולה אבל עם כבר השקיע בדרייברים תשקיע גם במגבר מתאים להם.

פורסם

הטווטרים האלו לא כאלו מטורפים.

יש לי אותם פה.

בבית.

הם הטווטרים של הסט של מק אודיו . המקסימוס.

היו לי זוג כאלו ברכב.

אין שום בעיה להריצם על המגבר.

הוא נותן מקסימום 65 וואט ב 14.4 .

אני לא מאמין שיש לו כל הזמון 14.4 ושוב כיוונים יותר חשובים.

וכמו כן הטווטר 6 אוהם ככה שהוא יוריד את המגבר.

תשמע אני באמת חושב שהויכוח לא במקום. גם מצדי.

אני המלצתי. אני אחד היחידים ששמע את הטווטר הזה המון שעות אצלי ברכב(לא אלו שבסט שלי למכירה אלא זוג אחר).

אני מכיר את המגבר.

זו המלצתי.

מי שרוצה שיתחדש.

מי שלא יש המון המון דברים.

הדבר היחיד שמטריד אותי זה הקטילה מחוסר ידע.

אני את ה DLS 1A והג'נסיס לא שמעתי על הטווטר הזה.

כמה פה באמת הקשיבו לטווטר הזה ולמגבר הזה?

תאמת.

פורסם

מחזק את אבנר בכול מילה.לדעתי הפייז ממש לא קשור פה במיוחד לטוויטרים.

האודיוסון מגבר נחמד וחזק אבל יש הרבה פלסטיקים וזה מה שלא אהבתי:wink:

פורסם

לגבי ג'נסיס - המגבר הוא 30 וואט RMS, זה נכון, אבל הוא underrated, ובפועל נותן 55 (ב 4 אוהם). הטוויטרים הם 6 אוהם, נקנו לא מתוך כוונות אודיופיליות מיוחדות, אלה בגלל שהיו אליהם ביקורות לא רעות, והם גם זולים (יש הרבה טוויטרים זולים בMadisound, אבל לא כל אחד הם מכניסים לסט שלהם). מדהימים - לא, לא הייתי מצפה משום דבר להיות מדהים ב30$. אולי אפילו יוחלפו העתיד על ידי טוויטרים יותר טובים. אבל התשתית צריכה להיות כזאת, שברגע שאני מחליף - לא יהיה צורך גם להחליף את המגבר.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
לגבי ג'נסיס - המגבר הוא 30 וואט RMS, זה נכון, אבל הוא underrated, ובפועל נותן 55 (ב 4 אוהם). וואו !!! עם כול הכבוד לדעתי אתם מגזימים כאן בטירוף . מדובר בטוויטרים GOD SAKE לא במידים ולא במידבאסים . מגבר טוב ונקי שמוציא 10W יעשה את העבודה , ויעזור לך להתחרש אז אם זה 30 או 55 זה מה שמשנה ?!!

הטוויטרים הם 6 אוהם, נקנו לא מתוך כוונות אודיופיליות מיוחדות, אלה בגלל שהיו אליהם ביקורות לא רעות, והם גם זולים (יש הרבה טוויטרים זולים בMadisound, אבל לא כל אחד הם מכניסים לסט שלהם). עוד טעות לדעתי - הטוויטרים צריכים להיות יותר יקרים וטובים מהמידבאסים , סוף כול סוף הם מטפלים ברוב הסאונד , ויותר חשוב באזור שבו עיוותים יצרמו לך באוזן יותר . כשמידבאס עושה עיוותים אתה מפסיד בד"כ את התדרים התחתונים שלו , ושם הוא ממילא מתחבר עם הסאב , כשטוויטר יעשה לך עיוותים זה יהיה בתדרים שבהם אתה עלול לסבול מדהימים - לא, לא הייתי מצפה משום דבר להיות מדהים ב30$. אולי אפילו יוחלפו העתיד על ידי טוויטרים יותר טובים. אבל התשתית צריכה להיות כזאת, שברגע שאני מחליף - לא יהיה צורך גם להחליף את המגבר.

לא מכיר את המגברים הנדונים אבל אם מדברים על ביקורות הייתי הולך על הגנסיס ו/או הDLS . מה המחירים שלהם ?

בברכה יהודה

פורסם

יהודה - מסכים עם כל מילה,

לתת לטוויטר מגבר שהוא חזק ממנו זאת בכלל טעות אדירה.

לתת לטוויטר מגבר שהוא יותר חזק מ35 RMS לדעתי זאת גם טעות מסיבה פשוטה - הטוויטר יצרום.

הטוויטר הוא בסופו של דבר הגורם שנותן לצליל את ה"חיים שלו" מבחינת ה"עושר" שבצליל ולכן חשוב מאוד להשקיע בטוויטר טוב שמתאים לאופי שלנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=144183

i spy with my little eye

מגבר שני ערוצים של אודיסון , 30 RMS , נראה לי הדבר האידאלי בשבילך

אם אני זוכר נכון המחיר המבוקש עליו גם לא יקר.

שווה לבדוק.

מושו , חבל עליך :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

המלצה שלי היא מגברים של פוקאל קח את הFP75.2 קצת חזק מידיי אבל עם כיוונים טובים ועדינים המגבר המושלם (לטעמי)

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• תוכן חדש...