Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני נהג חדש (18) ואני מחפש רכב בתקציב של עד 15K עם גיר ידני. הדרישות העיקריות הן הנאה, התנהגות, אחיזה טובה וכל מה שמסביב לזה (במידה ובכלל אפשר לקבל אותן בתקציב הזה) המהירות והכוח לא ממש חשובים ואני גם מתאר לעצמי שלא ממש נכנסים בכלל כאופציה בתקציב הזה. בכל מקרה הרכב ישמש לנסיעות יחסית קצרות של משהו כמו 10 קילומטר ביום ומשום שאני יצטרך לדאוג לו באופן פרטי עדיף שיהיה כמה שיותר חסכוני. לנוחות וגודל אין ממש משמעות משום שהרכב יהיה רכב שלישי וישמש רק אותי. נ"ב כמו שכבר ציינתי הרכב, הטיפולים והכל יהיו על אחריותי ככה שצריך שיהיה רכב שנוטה יחסית להיות אמין אני יודע שאמינות בתקציבים כאלו קשורה יותר לבעלים הקודמים, תאונות טיפולים בזמן וכו'. תודה רבה רבה לעוזרים.

פורסם

לא כל כך אמין - אבל נותן התנהגות כביש והיגוי יחסית טובים - וגם לא יהיה חסר לך כוח כנהג חדש - היא :

סיטרואן אי איקס ספורט - או הגרסה הפחות רצינית gt .

ב 15 פלוס עוד קצת תוכל למצוא אחת במצב נחמד .

יש את זאת : http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=392478

דיי הרבה זמן באתר יד 2 , אולי שווה לך לבדוק מה מצבה ..

פורסם

זה נראה לי מסוג המכוניות שקרעו את אמא שלהן אבל אני ינסה לבדוק אם זה עדין אקטואלי ואולי לברר כמה פרטים בכל מקרה יש סיכוי שהתקציב יעלה לסביבות ה20K פלוס 5 בצד ליישור קו אני מתאר לעצמי שזה משנה קצת את התמונה. אגב הבנתי שהפג'ו 106,306 נחשבות מהנות וכייפיות ובכלל הייתי רוצה לשמוע על עוד אופציות מעניינות שתואמות לצרכים שלי. שוב תודה.

פורסם

אני עדין צריך את העזרה שלכם פה :|... חשבתי על הונדה סיויק / האצ'בק 93-95... מה אתם אומרים? שוב תודה.

פורסם

מה עם 106XS? אני חוב שאפשר למצוא ויש כאלה במצב טוב!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מחפש רכב בתקציב של עד 15K עם גיר ידני. הדרישות העיקריות הן הנאה, התנהגות, אחיזה טובה וכל מה שמסביב לזה (במידה ובכלל אפשר לקבל אותן בתקציב הזה) המהירות והכוח לא ממש חשובים ואני גם מתאר לעצמי שלא ממש נכנסים בכלל כאופציה בתקציב הזה.

אלפא 33 1.5 ?

פורסם

ה33 האחרונה היא מ94? נראה לי שנתון קצת נמוך לרכב כזה ואני חושב שגם האחזקה שלו תהיה יקרה יותר מאשר הפג'ו (תקנו אותי אם אני טועה אני לא ממש מבין). את ה205 אני לא ממש אוהב בעיקר מבחינת המראה. אני חושב שאני יילך יותר בכיוון של 106\ 306 יש עדיפות לאחת מהן מבחינת אחיזה, התנהגות ושאר הירקות? תודה.

פורסם
ה33 האחרונה היא מ94? נראה לי שנתון קצת נמוך לרכב כזה ואני חושב שגם האחזקה שלו תהיה יקרה יותר מאשר הפג'ו

קשה לענות לך על שאלה כזאת מכיוון שזה מאוד תלוי ברכב הספיציפי שאותו תקנה.

אני החזקתי אלפא שנתיים בלי להיכנס איתה למוסך ולעומת זאת יש כאלה שבשנה אחתה השקיעו אלפים.

כנ"ל לגבי 306 או כל רכב אחר.

אבל מבחינת נתונים יבשים סביר להניח שאתה צודק ואלפא תעלה לך יותר.

מה שכן אם אתה מחפש רכב ב15K אם התנהגות ספורטיבית יחסית

ופוטניצאל לשיפורים בעתיד.. ה33 בהחלט תתאים לדרישות.

אם אתה בכיוון ממליץ לך להיכנס לפורום של אלפא בישראל : http://www.iaroc.org.il/index.php

הם כבר ידאגו לך שם לאחת במצב טוב:wink:

פורסם

יש לי דייהו רייסר שנת 95 ידני 1.5 אחלה אוטו עבר מעט מאוד אני נהנה ממנו בכל אופן למרות שהרהב חושבים שהוא די חרא

מה גם שאתה קטן ממני שנה אז יש לנו פחות או יותר את אותם דברם בראש,אז ככה הרכב מושך כוסיות משום מה,לא יודע למה רבל אף אחת לר שמעה על דייהו רייסר,אז מהבחינה הזו כדי מאוד וגם ומשאר הדברים שאמרתי

פורסם

לדעתי כמו שהציעו פה, או את ה106 XS דור שני. או את ה205 שנת 98.

מכוניות יחסית זולות להחזקה, ומתאימות לנהג חדש.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

הבנתי, תודה רבה לכולכם אני חושב שבינתיים אני יחפש 106,306 דור שני במידה ויש לכם עוד אופציות מעניינות שכדי לבדוק תעדכנו. וכמו שאמרתי אם לא שמתם לב התקציב הועלה לסביבות ה20K ויהיה עוד כמה אלפים ליישור קו ואולי שיפורי אחיזה וכו'.

פורסם

306 1.4 מודל 94, 95 וגם ישאר לך מספיק כסף לישור קו.

חשוב למצוא רכב מטופל ושמור ככל הניתן, ולאחר ישור קו יתן תמורה נאה לכסף וגם יהיה חסכוני בדלק.

• תוכן חדש...