Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההכנות לאט לאט מושלמות, וההשתלה ל-405 מתקרבת.

יש לי כל מיני שאלות בנוגע לייבוא מנועים, למחיר, אחריות, זמינות, היצע וכל מיני סעיפים אחרים, אבל אני אסתפק בהפנייה ליבואן מנועים של פז'ו (שמתעסק במנועים ספורטיביים, כמובן). רצוי שלמפנה יהיה איזשהו נסיון עם ייבוא מנוע.

כל עצה אחרת בנושא שאינה הפנייה תתקבל אף היא בברכה.

תודה מראש

בטאמן

(-;

גם 1.6 זה נחמד (במיני קופר S...)

ברינג און דה סבבה

פורסם

לפני מעל שנה התקנתי מנוע1900 D2D שפורק מ405 בחו"ל לתוך הBX TZS.

המנוע נרכש מיבואן במסגר (מחיר כיום כ2500שח)

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אני רוצה להתקין 2 ל' טורבו של 605/XM, שהרי מדובר ב-150 כ"ס על המקום עם פוטנציאל (טורבו, כמובן) להפוך אותם ל-170-180 (אפשר גם 220 ומעלה, אבל מדובר בעבודה לא מועטה, וב-170-180 המנוע אמור לשמור על רמת אמינות סבירה בהחלט).

אבל אם יהיה הפרש מחירים משמעותי לטובת MI16 (סביר בערך כמו שממשלת שמאל תקום מחר) או מנוע ספורטיבי אחר (ה-2 ל' 135 כ"ס נחשב, 1.9 של וולקן גם), אז אני אשקול לוותר על הטורבו, בשאט נפש אך בהקלה לכיס.

אם מישהו, אגב, יודע על אנשים פרטיים שמוכרים משהו מהמנועים שציינתי, הוא מוזמן להשאיר הודעה בשרשור או בה"פ.

בטאמן

(-;

בהליכים...

ברינג און דה סבבה

• תוכן חדש...