Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה מרכזית זה פאסה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר התרגלתי לראות נהגים שמדביקים שלטי "למכירה" באמצע השימשה האחורית...

גם לאלו שהרווח בין המושב האחורי לשימשה משמש כמחסן משפחתי (בובות, ספרים וכו') עד כדי כך שחצי שימשה חסומה התרגלתי...

אבל מה שראיתי לפני חצי שעה זה השיא!

אבאל'ה בסיריון המשפחתית החליט שהמראה המרכזית כבר לא כל כך חשובה והמידע אותו היא מספרת כנראה וקיים גם בשתי הצדדיות (היא לא!).

הוא פשוט הרכיב את אביזר הניווט/מסך LCD ל-DVD (אני לא בטוח מה זה היה) על המראה המרכזית כמו שמלבישים מראה פנורמית (עוד חטא).

הייתי המום, אבל צילמתי.

תמונה037.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ולצלם תוך כדי נהיגה, מי ישמע איזה בטוח זה(מתנצל מראש אם לא הנהג היה המצלם)

בכל מקרה, גם לחבר שלי באקספלורר יש את זה - אבל רק על חצי מראה.

כשלא משתמשים בזה זה הופך למראה לכל דבר.

פורסם

בסיריון זה לא הופך לכלום

זה במקום כל המראה, וזה לא מתחלף

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ידוע ומוכר-מראות הDVD המחורבנות הללו-אחד האביזרים הכי מיותרים,טיפשיים,ומסוכנים שיצאו לשוק.

גם בתור מראה האביזר הזה ארור-הוא ענקי ותופס המון משדה הראייה הקדמי-מציק ביותר!!

סיפור-

לקחתי נסיעת מבחן על רכב שהיה מותקן בו דבר כזה לאחר שהתרחקתי מהסכנות הסרתי את המראה הזו עד החזרה לסוכנות.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

הוא לא מדבר על שום מראת DVD! הוא מדבר על זה שהלבישו על המראה הקיימת מסך שמסתיר לגמרי את המראה המרכזית!

עזוב חוקים או שטויות מהסוג הזה כי אני פשוט לא מבין איך הוא מסוגל לנהוג ככה! אנשים מטומטמים יש במדינה הזאת.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
ולצלם תוך כדי נהיגה, מי ישמע איזה בטוח זה(מתנצל מראש אם לא הנהג היה המצלם)

ההתנצלות מתקבלת

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

איזה שטיות אני נוסע עם כזו מראה של DVD היא לא כל כך מגושמת וגדולה כמו שאתם מתארים . אל תפעיל בנהיגה וככה זה לא מפריע זו מראה רגילה לכל דבר .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

יש... יש לא מעט אנשים שמשום מה הם תמימים מספיק כדי לחשוב "לי זה לא יקרה" ..

מילא זה, אבל לסחוב איתכם אנשים/נשים/ילדים באוטו? ..

עצוב.. עצוב שהעולם הזה מלא בשגיאות וטעויות, שאנשים נוטים לשלם עליהם מחיר חיי אדם.

:roll::roll:

מצד שני.. איך מוציאים דבר כזה לשוק בלי לבדוק אותו קודם מבחינת בטיחות ונוחות בנהיגה?

אני כמעט בטוח שאם לא היו בודקים את זה, זה לא היה מגיע להימכר בכלל...

מצד שני, אם זה מסכן ומפריע בנהיגה.. שלא נדע צרות.

:screwy:The Coconut Dave :screwy:
פורסם

אולי זה מראה שאליה מחוברת מצלמה בפגוש האחורי של האוטו וככה הוא רואה את השדה ראיה מאחורה במקום מראה רגילה

my dream: subaru 4*4 + dvx + seadoo gtx

פורסם
איזה שטיות אני נוסע עם כזו מראה של DVD היא לא כל כך מגושמת וגדולה כמו שאתם מתארים . אל תפעיל בנהיגה וככה זה לא מפריע זו מראה רגילה לכל דבר .

אולי זה מראה שאליה מחוברת מצלמה בפגוש האחורי של האוטו וככה הוא רואה את השדה ראיה מאחורה במקום מראה רגילה

שניכם יכולים לחפש הסברים מפה ועד הולנלולו.

ממה שהצלחתי לראות, המסך הזה ממש לא משמש כמראה כשהוא כבוי ואלא אם כן היה צמוד לסיריון הזאת סרט הוליוודי מאחור אז גם מצלמה שמצלמת את הנעשה מאחור לא היתה או לא הופעלה.

אני לא מקבל הסברים כאלו. מי שיש לו מסך ניווט/צפיה במקום המראה המרכזית צופה בסרטים תוך כדי נסיעה (ניווט? ברור שזה תוך כדי נסיעה). אף אחד לא שם מסכים כאלו כדי לעמוד בצד הדרך או בחניון ולראות סרט.

פורסם

לא כל הנהגים משתמשים במראה מרכזית, וזה לא ניתן לויכוח עימם.

הבעיה היא ברגע שנכנס האלמנט של הסחת הדעת מסך DVD.

תמונות מרצדות וצלילים גורמות לנהג חוסר ריכוז והקדשת תשומת לב למתרחש על המסך ולא על הכביש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יאללה בחיית כל יפי הנפש

ומה תגידו לנהג סמיטרילר?? שגם אין לו מראה מרכזית?

בתור אחד שנהג קצת על משאיות בחיים (ממש קצת:lol:) היום שאני עולה על פרטית אני לא מתיחס בכלל למראה המרכזית אלה רק ל2 בצדדים.

זה שאתם לא מסתדרים עם 2 מראות לא אומר שאי אפשר להסתדר עם 2 במקום 3

אתם מזכירים לי את אלו שמרכיבים מראה פנורמית בגודל של האטו כמעט ובכלל לא מודעים שיש עוד 2 מראות בצדדים

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

ואולי המסך הזה מחובר למצלמה שמצלמת את המרחב מאחורי האוטו ובעצם עושה את הפעולה שמראה הייתה עושה .

ים long time no

• תוכן חדש...