Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה מרכזית זה פאסה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יאללה בחיית כל יפי הנפש

ומה תגידו לנהג סמיטרילר?? שגם אין לו מראה מרכזית?

בתור אחד שנהג קצת על משאיות בחיים (ממש קצת:lol:) היום שאני עולה על פרטית אני לא מתיחס בכלל למראה המרכזית אלה רק ל2 בצדדים.

זה שאתם לא מסתדרים עם 2 מראות לא אומר שאי אפשר להסתדר עם 2 במקום 3

אתם מזכירים לי את אלו שמרכיבים מראה פנורמית בגודל של האטו כמעט ובכלל לא מודעים שיש עוד 2 מראות בצדדים

מה הקשר??????

לא רק שאין מראה (אם זה ניתן להיסתדר כפי שציינתה) אבל אצלו במקון המראה יש מסך שמשדר תמונות/סרטים ומסיח את הדעת, כלומר פחות מראה+ הסחת דעת, אם אתה לא מבין את הבעיה הטמונה בכך, ההגנה סיימה....

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שניכם יכולים לחפש הסברים מפה ועד הולנלולו.

ממה שהצלחתי לראות, המסך הזה ממש לא משמש כמראה כשהוא כבוי ואלא אם כן היה צמוד לסיריון הזאת סרט הוליוודי מאחור אז גם מצלמה שמצלמת את הנעשה מאחור לא היתה או לא הופעלה.

אני לא מקבל הסברים כאלו. מי שיש לו מסך ניווט/צפיה במקום המראה המרכזית צופה בסרטים תוך כדי נסיעה (ניווט? ברור שזה תוך כדי נסיעה). אף אחד לא שם מסכים כאלו כדי לעמוד בצד הדרך או בחניון ולראות סרט.

ואולי המסך הזה מחובר למצלמה שמצלמת את המרחב מאחורי האוטו ובעצם עושה את הפעולה שמראה הייתה עושה .

Casper כבר ענה על כך בתגובה למעלה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יאללה בחיית כל יפי הנפש

בתור אחד שנהג קצת על משאיות בחיים (ממש קצת:lol:) היום שאני עולה על פרטית אני לא מתיחס בכלל למראה המרכזית אלה רק ל2 בצדדים.

אתם מזכירים לי את אלו שמרכיבים מראה פנורמית בגודל של האטו כמעט ובכלל לא מודעים שיש עוד 2 מראות בצדדים

ישנם מקרים בהם באמת אין מה לעשות ובגלל שהרכב מסחרי או משא אז אין אפשרות למראה אחורית, זה עדיין לא אומר שזה פחות מסוכן...בטח ובטח ברכב ארוך וכבד!

לא לחינם יש היום אוטובוסים ומשאיות עם מצלמות בחלק האחורי שמראות מה קורה מאחור, בין אם זה ברברס ובין אם זה צפיה תמידית על הנעשה מאחור.

מראה מרכזית היא סופר חשובה! כשאני נוהג המבטים שלי מחולקים 30% אחורה ולפעמים יותר. אני תמיד יודע מה קורה מאחור ואף רכב שמגיך במראות הצדדיות לא תפס את תשומת ליבי במראה המרכזית. כל המראות ברכב חשובות והיחידה שאולי ניתן לוותר עליה היא הימינית.

יוני 110, אם אתה נוהג על דיסקברי כמו בסימלון שלך אתה צריך לדעת טוב מאוד מה זה שטח מת בזוית הראיה שלך במראות הצדדיות.

אתה יכול לקרוא לי יפה נפש, אני קורא לזה נהיגה נכונה ובטוחה.

רק תעשה לכולנו טובה...תישהה מה שפחות זמן על הכביש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
ואולי המסך הזה מחובר למצלמה שמצלמת את המרחב מאחורי האוטו ובעצם עושה את הפעולה שמראה הייתה עושה .

מה זה משנה אם אתה מרים מבט לכוון המראה ורואה מה קורה מאחור, או שאתה מרים מבט לאותו כיוון ורואה דרך מסך מה קורה מאחור? שתי הפתרונות עובדים רק שאחד מהם יקר יותר :)

אתה תמיד יכול גם לכבות את האור בלילה ולנסוע עם פרוג'קטור שאתה מחזיק עם היד מחוץ לסאן-רוף.

פורסם

כן אני לא מדליק את המראה בנהיגה !

אני מודע לכל הסכנות שכרוכות בלהדליק את המראה בנהיגה ואני ממש לא עושה את זה למה סתם לדבר שטיות אני אישית לא מרגיש הבדל בין המראה הרגילה למראה עם המסך אני משתמש בה ורואים בה מצוין

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

לפני כמה חודשים נהגתי מחיפה למצפה רמון בטויוטה הייאס בלי מראה אמצעית (היא הייתה, אבל בתא הכפפות). זה נורא הציק לי. אפילו בכביש 6 התחרפנתי כי אני מסתכל כל כמה שניות באופן אינסטינקטיבי, וחלק מהאוטו שנראה לגמרי ברור מאיליו פשוט לא היה שם. זה הרס את כל החלק של הנסיעה שהמנוע לוגם הסולר לא הצליח להרוס.

פורסם

חברים, שום דבר, אבל שום דבר!!! לא יהיה טוב יותר מאשר המראה המקורית שהגיעה עם הרכב!

תאמינו לי שהמהנדסים חשבו טוב טוב איך למקם אותה ובאיזה גדול היא צריכה להיות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אנשים התחילו פה להכנס לויכוחים מה ההבדל בין מראה רגילה או מסך עם מצלמה המכוונת לאחור...

זה לא נושא הדיון!

הסברתי במפורש שהמסך לא היה מחובר לשום מצלמה.

הבאתי דוגמאות נוספות להסתרת שדה הראיה של הנהג.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תאמין לי אתה צודק...

יאללה מה אתם עושים פוזות...אני שמעתי שאפשר להוריד שני גלגלים אלכסוניים וליסוע.

אז דחילאק תחסכו לי ולכם את הזיהום הסביבתי שהצמיגים עושים.

אה כן וגם תיפתרו מההגה, סתם לא נוח ובכל מקרה אפשר להסתדר עם פלייר פטנט על הציר

אז בלי פוזות אה???

(NOT)

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
יאללה בחיית כל יפי הנפש

ומה תגידו לנהג סמיטרילר?? שגם אין לו מראה מרכזית? לנהג סמי טריילר לא שמים ווידאו בתור מראה מרכזית . הוא אמור להיות עם כול תשומת ליבו בנהיגה , ולא עם הסחות דעת של תמונות מרצדות/מתחלפות בשולי העיין ועוד בליילה שבה התמונה של המסך יותר בהירה מהכביש ולכן ראיית הלילה שלו נפגעת . שלא נדבר על הקולות שגם מסיחים דעת

אני חושב שאנשים שמרכיבים DVD ברכב הם אנשים שהחליטו שלסכן את כול העולם מסביבם , זה מותר העקר שהם יהנו מווידאו , ועוד באמצע נסיעה

בברכה יהודה

פורסם

אני בעד DVD במושב האחורי עבור זאטוטים אשר מפריעים להורים לנהוג, עדיף על צווחות והשתוללות במושב האחורי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה בכלל לא משנה אם זה במקום המראה או לידה. מסך כזה מופעל בלילהבשדה הראיה של הנהג ימנע ממנו לקלוט דם עם בגדים כהים שירד לכביש בגלל הסינוור. זו גם הסיבה שאני לא מבין מי המטומטם שאישר לשים את מסכי הפרסומת המסנוורים בכבישים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

וואי ווואי וואי..... טוב שלא חיכיתם לי ליד הבית לאמבוש קבוצתי:lol:

אני אסביר שוב את מה שהרבה פה לא הבינו (הבנת הנקרא קוראים לזה).

לא אמרתי דבר או חצי דבר על נסיעה עם DVD מופעל. לדעתי האישית זה רע ואפילו רע מאוד, למרות שיש כאלה שעושים את זה זה פשוט חוסר אחריות מבחינתם.

אפשר להסתדר בלי מראה מרכזית כל עוד מראות הצד מתוכננות לזה, מראות גדולות ולא מיני מראות עמו בכל הרכבים הפרטים.

נכון, יש שטח מת בלי מראה אמצעית אבל יש גם שטח מת (קטן יותר) עם מראה אמצעית.

נסו לנסוע ברכב מסחרי ולהשתמש במראה האמצעית, מה אתם רואים דרכה? כמעט כלום.

הכל ענין של הרגלי נהיה וניסיון. כאחד שיש לו כמה מאות ק"מ על משאיות ומסחריות אני יכול להעיד על עצמי שאני כמעט ולא משתמש במראה האמצעית ברכב ומודע לסביבה הרבה יותר מהרבה מאלה שקפצו פה (מה לעשות שאתה נוסע על משאית של 40 טון אתה הרבה יותר מרוכז בסביבה)

למי ששאל על מה אני נוסע ביום יום אז זה לא דיסקברי (ההוא בתמונה ז"ל). ביום יום מזדה 3 וסופי שבוע עם דיפנדר 110(בלי מראה אמצעית)

עוד דבר, בדיפנדר מותקן אצלי מחשב עם מסך 10" לצרכי ניוט ומצלמת רוורס, וזה ממש לא פוגע ביכולת הריכוז יותר מהחלפה של תחנה ברדיו. לגבי DVD כבר אמרתי מה אני חושב

ולזה שרמז שעדיף שאני לא אסע לידו אני אפילו לא אגיב. לא יורד לרמה

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
יאללה בחיית כל יפי הנפש

וואי ווואי וואי..... טוב שלא חיכיתם לי ליד הבית לאמבוש קבוצתי:lol:

אני אסביר שוב את מה שהרבה פה לא הבינו (הבנת הנקרא קוראים לזה).

לא אמרתי דבר או חצי דבר על נסיעה עם DVD מופעל. לדעתי האישית זה רע ואפילו רע מאוד, למרות שיש כאלה שעושים את זה זה פשוט חוסר אחריות מבחינתם.

אתה זה שכינה את אלו שמשתמשים במראה המרכזית "יפי נפש" ועוד הגדלת לעקוץ עם "זה שאתם לא מסתדרים עם 2 מראות לא אומר שאי אפשר להסתדר עם 2 במקום 3".

יוני 110, אני מצטער, אין פה מקרה של ליקוי בהבנת הנקרא, יש פה ליקוי בהתבטאות שלך בכתב. אם אתה רוצה לחזור בך מההודעה הראשונה הדי אומללה שלך אתה מוזמן ונקבל זאת בשתיקה, אבל אל תאשים את הבנת הנקרא שלנו.

המשך יום טוב ברמתך הגבוהה...

פורסם

נכון, יש שטח מת בלי מראה אמצעית אבל יש גם שטח מת (קטן יותר) עם מראה אמצעית.

אתה קורא את מה שאתה כותב?

אולי תוריד גם את המראה השמאלית? נכון שיהיה שטח מת יותר גדול אבל ממילא יש שטח מת.

אם נמשיך באותו קו אז גם אפשר לוותר על חלק מהבלמים ברכב כי ממילא יש מרחק בלימה אז הוא יהיה גדול יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...