Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה מרכזית זה פאסה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואי ווואי וואי..... טוב שלא חיכיתם לי ליד הבית לאמבוש קבוצתי:lol:תירגע אתה עושה את זה לעצמך , אז אנחנו לא נעשה לך

אפשר להסתדר בלי מראה מרכזית כל עוד מראות הצד מתוכננות לזה, מראות גדולות ולא מיני מראות עמו בכל הרכבים הפרטים.

נכון, יש שטח מת בלי מראה אמצעית אבל יש גם שטח מת (קטן יותר) עם מראה אמצעית.ואללה ? תסביר לי איך זה מתוכנן לזה מלכתחילה אם אתה מודה שיש שטח מת?

הכל ענין של הרגלי נהיה וניסיון. כאחד שיש לו כמה מאות ק"מ על משאיות ומסחריות אני יכול להעיד על עצמי שאני כמעט ולא משתמש במראה האמצעית ברכב ומודע לסביבה הרבה יותר מהרבה מאלה שקפצו פה מצטער מאוד אתה לא יכול להיות יותר מודע מכולנו , כי לרובנו אין שטח מת (אני מוודא שכול המראות מראות ביחד את כול צידי הרכב - לכך בהחלט זה נועד - ואין לי שטחים מתים )(מה לעשות שאתה נוסע על משאית של 40 טון אתה הרבה יותר מרוכז בסביבה)אני מבין , אם כך תסביר לי מדוע לפי הסטטיסטיקה נהגי משאיות תורמים לתאונות יותר מחלקם במצבת כלי הרכב על הכביש ? ולתאונות קטלניות עוד יותר ? ושיובן אנני טוען שזה אתה , אבל לבוא ולומר לי שנהג משאית זה ערובה לריכוז זה פשוט לא נכון ולא מדוייק וזה בלשון המעטה

למי ששאל על מה אני נוסע ביום יום אז זה לא דיסקברי (ההוא בתמונה ז"ל). ביום יום מזדה 3 וסופי שבוע עם דיפנדר 110(בלי מראה אמצעית)

עוד דבר, בדיפנדר מותקן אצלי מחשב עם מסך 10" לצרכי ניוט ומצלמת רוורס, וזה ממש לא פוגע ביכולת הריכוז יותר מהחלפה של תחנה ברדיו אני מבין שאחרי כול שיר אתה מחליף תחנה ברדיו ? כי אחרת איך אתה אומר שאתה מנווט ויכולת הריכוז לא נפגעת? . לגבי DVD כבר אמרתי מה אני חושב

ולזה שרמז שעדיף שאני לא אסע לידו אני אפילו לא אגיב. לא יורד לרמה

לא יעזור לך כלום , יש פיסיקה פשוטה שהעיין שלך מתמקדת מהר אבל גם לה יש מגבלות לגבי מהירות הפיקוס , ולמוחך יש מגבלת מהירות לשנות מוד חשיבה בין להסתכל בצג של ניווט ובין להסתכל על הכביש מראות ולהתרכז בכמה מכוניות שנוסעות מצדדיך עם מהירויות שונות /האצות שונות/ והתנהגויות שונות.

ובגלל זה אני למשל לא מסתכל כמעט בשעונים אלא רק בדרך ובמראות (אז אני מגזים בזה כי צריך להסתכל בשעונים ) אבל לבוא ולומר לי שלא צריך מראה מרכזית ואפשר להסתכל במסך שמואר אחרת מאשר הסביבה ולשמור על אותו ריכוז , זה לא נכון , אלא אם כן אתה פנומן

בברכה יהודה

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה הפך למחלה? היום ראיתי 2 כאלה, ועוד בבית שמש!

אה, ובשביל מי שיגיד שזה בשביל הנוסעים או מה שלא יהיה, בשני המקרים הנהג היה לבד באוטו והמסך הציג דברים שבהחלט לא היו מצלמה אחורית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה הפך למחלה? היום ראיתי 2 כאלה, ועוד בבית שמש!

אה, ובשביל מי שיגיד שזה בשביל הנוסעים או מה שלא יהיה, בשני המקרים הנהג היה לבד באוטו והמסך הציג דברים שבהחלט לא היו מצלמה אחורית

בטח מדובר בנהגי משאיות...הם יכולים להסתדר בלי מראה אמצעית :roll:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

דווקא לא

לנטיס וקנגו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קנגו זה כמעט כמו משאית :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי