Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט לאזעקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שלט לאזעקה...הוא נורא גדול ומגושם ומתחיל לעשות בעיות (למרות שהחלפתי סוללה כבר כמה פעמים)...

אני רוצה להחליף אותו למשהו יותר קטן / דק והכי חשוב - משהו שעובד טוב...

זה בכלל אפשרי ?

אני לא מכיר את האזעקה ברכב וזה נראה משהו אוניברסלי...

איפה אפשר למצוא שלטים ומי מכיר איפה ניתן לכייל ת'שלט ?

פורסם

067-330442 משה מנעולים, חברה שמתמחה בפריצת דלתות וסוויצ'ים כאשר אובד מפתח, אבל הם גם משכפלים ויוצרים מפתחות מקוריים, וחלק מהאזעקות.

:-D

פורסם

אם אתה קורא ידיע*ת אחר*נ*ת (מצונזר :lol: ) אז הם מביאים כאלה דברים שאפשר לקנות כל מיני שטויות כאלה, ראיתי שיש כזה שלט שמקליט את התדרים של כל מיני שלטים עד 4 אפשרויות לזכרוני, בפעם הבאה שאני יראה את זה אני אסרוק לך...

פורסם
שלום לכולם,

...

איפה אפשר למצוא שלטים ומי מכיר איפה ניתן לכייל ת'שלט ?

יש לי שלט אוניברסלי שאמור ללמוד את השלט שלך. קנו אותו עבורי באוטו דיפו כמדומני, ב-100 שקל בערך. השלט הזה מסוגל ללמוד 4 קודים שונים, וצריך לכוון לו את התדר באמצעות מברג מיוחד שבא איתו. הגודל שלו בערך 50x30x10 מ"מ, שזה לא גדול אבל גם לא קטן במיוחד.

הוא לא התאים למטרה שעבורה נקנה (ללמוד שלט של שער חשמלי לחניה) ואח"כ התברר לי שהשלט של השער מיוצר ע"י חברה ישראלית שעושה כל מאמץ לייצר שלטים שאי אפשר לשכפל, חוץ מהחברה עצמה.

כעיקרון אוטו דיפו מוכנים לנסות (דגש על לנסות, ולא בהכרח להצליח) לכוון עבורך את השלט.

אם האזעקה שלך היא לא מהפשוטות, אז לדעתי השלט הזה לא יצליח ללמוד גם אותה.

אם מישהו רוצה אני מוכן למכור את שלי שעמד ללא שימוש ב-50 שקל, ואפשר לבדוק קודם ...

*** עריכה ***

בפוקס מכיוון שאני עובר על הודעות מלפני כמה ימים, שתי הודעות אחריך מצאתי את זה שזה בדיוק השלט המדובר:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=18050

My responses are limited. You must ask the right questions

• תוכן חדש...