Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה יש לנו בפורום עוד מתחרה לשני האלי (SOUNDMAN ואליקו) על הסאבים הכי מפוצצים , נצטרך לעשות תחרות SPL ע"מ לבדוק מי יותר "חזק":lol:

בברכה יהודה

פורסם

בברכה יהודה:) סוף סוף שמת את זה בחתימה כדי שלא תכתוב את זה שוב ושוב:)

בכל פנים , עדכון קטן לנוכח השרשור , התיבה שלי אוטוטו גמורה , יצאה די גדולה [90רוחב*65אורך*40גובה = 6 קיוביק פיט פנימי] ה"בעיה" היחידה היא שהיא תיבה אטומה , בחרתי בכך עלמנת לשמור על האוטו מפני פירוק מוקדם:).

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
וואלה יש לנו בפורום עוד מתחרה לשני האלי (SOUNDMAN ואליקו) על הסאבים הכי מפוצצים , נצטרך לעשות תחרות SPL ע"מ לבדוק מי יותר "חזק":lol:

ואני עוד זוכר איך אלי(קו) ברגע של גילוי לב נדיר אמר לי: "אני עובר ל SQ. מכיר מישהו שמוכר IDMAX"?

...What was I thinkin :shock:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בכל פנים , עדכון קטן לנוכח השרשור , התיבה שלי אוטוטו גמורה , .

עזוב אותנו תיבה מה תיבה, מה עם המערכת?!

ויהודה, יש לי עוד מישהו שיכול להשתתף בתחרות הזאת, רק שזה עדיין לא מוכן אצלנו, אהה אופס, אצלו :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
XTC

אני לא אמרתי במילה בשרשור הזה

אתה בטח מתכוון לגל :)

מכניסים אותי לכל דבר בזמן האחרון :)

משום מה התבלבלתי בינך לבין גל:roll:

my bad:?

אתה נמצא בתת-מודע של כולנו:wink:

נ.ב

לפותח השרשור.

חשבתי שיש לך 2 סאבים שכל אחד מוציא 750 אר.אמ.אס , לא הסברת נכון.

במקרה הזה.. גם שני L7 יעשו את העבודה טוב מאוד (במידה ואתה רוצה SPL נטו)

פורסם

אם אתה רוצה אתה יכול לשים סאבים כמו שלי mbq פרימיום ספיישל אדישן 1000 rms כל אחד. אצלי יש טווין אם תרצה לשמוע על מגבר 2000 rms מהסידרה שלך - ברוטוס

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם
עזוב אותנו תיבה מה תיבה, מה עם המערכת?!

ויהודה, יש לי עוד מישהו שיכול להשתתף בתחרות הזאת, רק שזה עדיין לא מוכן אצלנו, אהה אופס, אצלו :-) אם אתה מדבר על אחיך , אז ע"פ הסאב שהוא בחר יש לו כנראה פיצול אישיות , הוא לא החליט אם הוא SQ או SPL:lol:

גיא.

נכון?

בברכה יהודה

פורסם

צודק, אבל נראה לי שהוא יותר SPL. הוא לא קשור למוזיקה כמעט בכיוונים ובתיבה שיש עכשיו (בתיבת וואלה כרגע של 70 ליטר פורטד) ולא מרוסן בלירה. שואג על כל פיפס קטן. נניח אצלי באוטו בשיר זהה הבאס רק ברקע,לא ממש מורגש בקטע מסויים הכוונה, אצלו המראה הקידמית עוד שניה נופלת באותו הקטע. אבל זה סיפור ארוך כדי ששתיהם יעבדו בשיא העוצמה שלהם. אני מפחד לחשוב מה יהיה כשזה יקרה...:-)

ואם דיברת על אחי על הפיצול אז אתה טועה. אחי SPL נטו. ולא דבר אחר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

bigyr המגבר שלי הוא לא מהסידרה ברוטוס המגבר הוא מסידרת XX גינריישן קולוסאוס 2 שהוא בהספק של 3200 RMS ואם אתה יכול לפרט יותר על הסאב כי היו לי 2 סאבים גם של MBQ 600 RMS והם לא היו בכלל חזקים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
איזה שיפורי חשמל עשית?

הוא שם ספויילר באלטרנטור וחצאיות למצבר:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...