Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הקטע, מצלמת רמזור! המצלמה מזהה רכב שלא הולך לעצור ובכך מעקבת את הירוק.

אבל למה להשקיע בדבר כזה כשאפשר להשקיע במצלמות מהירות?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שזה רעיון מעולה!

הישראלים נוהגים בלי סבלנות, ולא פעם אני רואה אנשים שצועקים על הרמזור (כן, זה מפחיד ומוזר).

אם כולם היו יודעים כמה זמן יש, אנשים יתחילו לנסוע בזמן ולנצל אותו יותר טוב.

אולי זה לא יעצור את העבריינים, אבל לפחות הזקנים וכל האנשים שלא קולטים את הסביבה שלהם ולא יודעים לחשב, יתחילו לקלוט כמה זמן יש עד האור הירוק. ככה גם נמנע את הדבילים שלוקח להם 3 שניות לצאת מהרמזור אחרי שהוא מתחלף, ואת העוד יותר דבילים שצופרים אחרי שניה וחצי.

תזכרו שיש אנשים שהנהיגה היא בחשיבות משנית, ולא מסתכלים על הרמזור. אם היו מספרים, זה היה יותר קל להסתכל.

ראיתי את זה עובד ברעננה ובצ'ילה. הרבה יותר טוב.

פורסם

יוסי - בטח ראית אנשים שמדברים עם דיבורית וצועקים. לא נראה לך יותר הגיוני?

לגבי המצלמה שקולטת ומעכבת את הירוק כשמישהו עובר באדום - יופי, עכשיו אני יכול לעבור לי בבטחה באדום כי כל השאר יחכו לי עקב אי ההחלפה לירוק. ממש פיתרון טוב לישראלים.

לגבי הטיימרים - פיתרון טוב מאוד לכבישים עירוניים, וגם אחלה מזניק. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לא, אני מתכוון שלפעמים רואים אנשים עם חלון פתוח פשוט צועקים "רמזור מאנייק! X של האמא שלך, לך Y את הX של ה Z שלך! תתחלף כבר!". אני לא חושב שהם מדברים לדיבורית. התופעה יותר נפוצה בימים חמים.

פורסם

רעיון מבורך. גם אני צפיתי בטיימרים בטורקיה ותאילנד ולדעתי הם אחלה של דבר. אני אישית כבר עברתי פעם פעמיים באדום בגלל תכנון לקוי עקב הרמזור. לא, אני לא מאשים את הרמזור, אני מאשים את העובדה שבכל צומת יש רמזור שונה, אחד עם ירוק מהבהב ואחד בלי כך שנוצר מצב בו אני מגיע במהירות חוקית ומצפה מקסימום לירוק מהבהב, ומקבל צהוב ללא זמן לעצור.

דבר נוסף, הישראלים חסרי הסבלנות יברכו את הטיימרים שיאמרו כמה זמן נותר לאדום.

פורסם

לדעתי זה דווקא יכול להיות טוב...

לא קרה לכם שאתם נוסעים כ-500 מטר לפני רמזור במהירות והאור שם ירוק,

ואתם לא יודעים אם לתת גז או לעצור?

אם אם יהיה טיימר זה יהיה פשוט יותר לדעת מתי זה מתחלף.

Wars come and go, but my soldiers stay eternal.

פורסם
זה הקטע, מצלמת רמזור! המצלמה מזהה רכב שלא הולך לעצור ובכך מעקבת את הירוק.

אבל למה להשקיע בדבר כזה כשאפשר להשקיע במצלמות מהירות?

בארצנו יווצר מצב שבו המצלמה תעכב את האור הירוק לכל המאחרים, כך כל נהג ינסה לגנוב בצורה חוקית את הירוק ולא לעצור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
"רמזור מאנייק! X של האמא שלך, לך Y את הX של ה Z שלך! תתחלף כבר!"

זה היה אחד הטובים ששמעתי עד היום :roflmao:

בכל אופן, אמר את זה מעליי מישהו, מי שעבר באדום ימשיך לעבור באדום כי הוא לא עובר באדום בגלל שפספס בטעות אלא עובר באדום במכוון, מה בדיוק יחנך אותו בטיימר, יפה ומרשים ככל שיהיה...

פורסם

אני חושב שדווקא איזה שלט גדול לפני הצומת (במרחק שווה ערך ל-4 שניות במהירות החוקית באותו כביש) שאומר "אתה לא תספיק לעבור רמזור ירוק מהבהב אחרי השלט הזה!" יהיה יותר שימושי (כמובן שהירוק מהבהב והצהוב יהיו חייבים להיות באורך של 4 שניות)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אני חושב שדווקא איזה שלט גדול לפני הצומת (במרחק שווה ערך ל-4 שניות במהירות החוקית באותו כביש) שאומר "אתה לא תספיק לעבור רמזור ירוק מהבהב אחרי השלט הזה!" יהיה יותר שימושי (כמובן שהירוק מהבהב והצהוב יהיו חייבים להיות באורך של 4 שניות)

אתה מודע לעובדה שאחרי שעברת את השלט אתה לא יכול לקרוא אותו?

• תוכן חדש...