Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה שהופיעה בעיתון שישי ידיעות אחרונות..

הצעה חדשה של חכ"ינו גלעד ארדן ויצחק זיו לבטל את האור הצהוב ברמזור ובמקומו יהיה טיימר שיספור כמה זמן נותר עד האור האדום.את השעון הדיגיטלי נהיה אמורים לראות גם באור .

המטרה שלהם לצמצם את תאונות הדרכים בצמתים.

לדעתי זה בולשיט גדול !!! כי מר ישראלי שלא שומר על החוק יעבור באדום גם כשיש התרעה שעון דיגיטלי (מה ההבדל??)

יש לציין שרמזורים עם אור צהוב ישארו במספר מקומות (מה שלדעתי יגביר את הבלבול על הכביש)

נשאר לשאול :

למה לא משקיעים באכיפה\מצלמות\ענישה מתאימה ?

למה לא משקיעים בחינוך? אתם חושבים שיש קשר בין

מי כן מרויח מזה? (לוביסטים אולי?, מקורבים?)

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי זה לא יעזור.

מה שכן יכול לעזור, זה אם יהפכו את הצהוב לאדום.

ככה שיהיה הרבה יותר זמן מת בן תנועה של כיוון.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

נתקלתי בשעוני הרמזורים האלה בטורקיה לאחרונה, ואני חייב לציין שזה דבר נפלא.

השעונים מראים לא רק כמה זמן עד שהאדום יהפוך לירוק, אלא גם כמה זמן נשאר לירוק להתחלף לאדום.

אפילו הולכי הרגל מקבלים שעון עצר שכזה, שמראה להם כמה זמן הם צריכים לחכות לפני החצייה.

לדעתי, רעיון נחמד שיכול להפחית חלק מהלחץ והעצבים על הכביש, בעיקר באזורים עירוניים רבי-רמזורים.

פורסם

אני לא חושב שלמישהו יש כוונה לבטל את הצהוב שלפני האדום - לא מכיר מקום בעולם בו אין צהוב לפני אדום.

תקרא שוב את הכתבה (אין לי פה עיתון), כנראה רוצים לבטל את ה"אדום+צהוב" שלפני הירוק, וזה דווקא יכול להיות מועיל.

טיימרים בהחלט יהיו רעיון מועיל, במיוחד כשרוצים לבדוק משהו במפה או לשלוח SMS זריז, אם אתה יודע שיש לך 40 שניות אתה יכול לעיין במפה בנחת, אם אתה רואה שנותרו 7 שניות אתה כבר תסתכל במפה ברמזור הבא.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זה אולי עשוי להקטין את מספר הכניסות באור אדום שנגרמות עקב חשיבה לא נכונה ו/או חוסר ניסיון או עירנות לא מספיקה לתנועה, ללא קשר לאותם שיכורים שלא שולטים בעצמם ועוברים באדום חופשי.

הטיימר יכול לעזור לאותם אלה שלא כ"כ "טובים" בלזהות ירוק מהבהב שמאפשר האצה ומעבר בטוח או כזה שמצריך בלימה.

Xbox12341

פורסם
אני לא חושב שלמישהו יש כוונה לבטל את הצהוב שלפני האדום - לא מכיר מקום בעולם בו אין צהוב לפני אדום.

תקרא שוב את הכתבה (אין לי פה עיתון), כנראה רוצים לבטל את ה"אדום+צהוב" שלפני הירוק, וזה דווקא יכול להיות מועיל.

טיימרים בהחלט יהיו רעיון מועיל, במיוחד כשרוצים לבדוק משהו במפה או לשלוח SMS זריז, אם אתה יודע שיש לך 40 שניות אתה יכול לעיין במפה בנחת, אם אתה רואה שנותרו 7 שניות אתה כבר תסתכל במפה ברמזור הבא.

מה עם אותם צמתים עם חיישני רמזור שמושפעים מתנועה / חוסר תנועה של רכבים בקרבת הצומת?

במצב כזה אין זמן קבוע לכל רמזור!! בכל הרמזורים החדשים היום יש חיישנים.

Xbox12341

פורסם
נתקלתי בשעוני הרמזורים האלה בטורקיה לאחרונה, ואני חייב לציין שזה דבר נפלא.

השעונים מראים לא רק כמה זמן עד שהאדום יהפוך לירוק, אלא גם כמה זמן נשאר לירוק להתחלף לאדום.

אפילו הולכי הרגל מקבלים שעון עצר שכזה, שמראה להם כמה זמן הם צריכים לחכות לפני החצייה.

לדעתי, רעיון נחמד שיכול להפחית חלק מהלחץ והעצבים על הכביש, בעיקר באזורים עירוניים רבי-רמזורים.

איזה קטע! גם אני נתקלתי בזה בדיוק בטורקיה לפני שבוע וקצת! ואני מסכים לחלוטין - השעונים האלו הם רעיון מעולה. כנראה שגם גלעד ארדן היה בטורקיה לא מזמן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה זה משנה איך מחכים לאדום? טיימר? רמזור צהוב? שעון חול? שישאר כבר כמו שזה עכשיו וזהו.

פורסם

רעיון רע!

מה שיהיה שאנשים יראו 3 שניות שנשארו לירוק, ויאאלה תן גז נשאר כולה 100 מטר נספיק ב3 שניות.

דבר שני הטיימר יהיה כשעון למרוצי דראג לא חוקיים ויהווה כמזניק רשמי

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

לפי הכתוב בכתבה לא יהיה אור צהוב.יהיו 2 צבהים ירוק ואדום.

רעיון דומה יש ברעננה (לפחות טיימר הסופר זמן מאדום לירוק)

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

בכמה ערים "קטנות" שסה"כ כמות המכוניות בהן (שלא לדבר על הולבי רגל) פי הרבה מישראל ,בסין , זה כבר יותר מ-10 שנים .זה מצוין. זה מונה מהתחלף האור עד להתחלפות הבאה , נראה טוב מ-200-300 מטר לפחות,הירוק מהבהב מ-5 שניות ומטה , במקביל למונה-1-2-3-4-אדום. לא צריך לנחש אם נספיק לעצור.

פורסם

איני יודע אם לבטל את הצהוב יהיה רעיון טוב. לעומת זאת, אני חושב שרע מאוד שאין ירוק מהבהב בכל הרמזורים.

לא פעם התקרבתי לצומת, ואפילו במהירות חוקית בעיר, והצהוב הופיע שניה לפני שנכנסתי לצומת.

שתי האפשרויות: בלימת חירום או האצה ויציאה מהצומת באדום, אינן מלבבות במיוחד...

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

הי,

מי שטייל במזרח (תאילנד, וייטנאם וכו') בטח זוכר כי כמעט כל הרמזורים בארצות הנ"ל בהן צפיפות כלי הרכב בערים פשוט לא תאמן עובדים על טיימא ושם זה עובד בצורה פאנטסטית אז בואו ניתן לזה סיכוי....

חוץ מזה כמו שנאמר קודם מעכשיו יהיה לנו מזניק רשמי.....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...