Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותרת והמגבר אני יודע שהוא ישן אבל השגתי אותו בחינם

והוא מדגם S 4.300 מה דעתך עם המגבר הזה??

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

לפי נתוניםולא נסיון ?!?!

פורסם

יש לי אותו...

זה מגבר מאוד איכותי,אמין,ועד עכשיו לא היתה לי איתו שום בעיית התחממות או משהו..

לא תהיה לך עוצמה שכבר לא תוכל לשמוע,אבל עוצמה דיי מספקת שתזיז את הרמקולים מספיק טוב ותגיע לתוצאות טובות יותר אם תדע לכוון.

האמת אני מרוצה ולא צריך יותר מזה,אז תחליט אתה אם מתאים לך.

פורסם

לא חזק , איכותי ביחס למתחרים במחיר שלו, ניתן לכוון טוב ולהגיע לתוצאות טובות בעקבות קרוס אקטיבי מובנה איכותי שקיים בו .

לתוצאות טובות עוד יותר ובמיוחד לאור שאיננו חזק, עדיף מכשיר שמוציא "היי וולט" ב"פרה אמפ'" .

כאשר אני ואף קודמי רושמים "איננו חזק"\ הרי שניתן להגיע לתוצאות טובות והכל יחסי, בתנאי שהוא תקין.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בתכלס - אתה קונה מגבר של רוקפורד. זאת חברת בת.

המגבר הזה לדעתי, בתקופתו היה הBVM של השוק (best value for money)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כבר אמרתי השגתי חינם והוא מהדגם הישן לא שיש עכשיו כזה מעוצב יפה ועגול כמו שיש ברשתות

הוא ישן כבר שנים עברו עליו

אפילו חיבורי פלוס והמינוס ורימוט שלו בהתלחמה לא ברגים

אבל יש בעל חנויות אמרו לי שזה טוב מאוד והם מוכנים לקנות אותו

• תוכן חדש...