Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות ממפגשישישרון 11.5.07

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די, תראה מה שעה, אתה נורמלי? לך לישון :shock:

אני בג'ט לג, מה התירוץ שלך? :wink:

אני לא קראתי את הנימה שאתה קראת, אבל העקרון ברור: מי שרוצה פעילות, שיגבה את העניין בתשלום דמי חבר. אני חושב שזה מוסכם על כולם, ודווקא אלו שבאים למפגשים ולא משלמים צריכים להרגיש לא נעים עם זה.

נמרוד

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי

ערב טוב לכולם ולאירית

לא יכולתי להתאפק מצטער כזה אני.

אני מבין שאת לא מעוניינת לנסות לצרף אנשים חדשים למועדון 5 ?

במקום לנסות לשכנע אותי את מסלקת אותי כי אני "תופס טרמפ" על מפגשים של כמה חברים שנהפך למפגש רשמי של מועדון החמש,

שעדיין מועדון החמש לא רוצה להכיר בו ומתכחש לקיום המפגשים האלו.

אף אחד לא הציע לי או הזמין אותי וניסה לשכנע אותי בוא תצטרף יש הטבות וכו'.... למועדון החמש ,

אני שומע רק על אנשים שלא מחדשים מנוי ולא מסיבות כלכליות .

אותי הזמינו למפגשרון בימי שישי ולא הסתובבתי עם המיני שלי וחיפשתי מקום להעמיד אותה בין מכוניות אספנות אחרות .

אז לכול אלה שחושבים שאני או כאלה שלא חברים במועדון החמש "תופסים טרמפ" אז אתם טועים ובגדול.

מזמינים אותנו וכול זה עובר מפה לאוזן ולא מפירסומים של "מועדון החמש"

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

טל היי

קודם כל, חבל שלא הצטרפת למועדון - אבל זה לא הענין.

אני אישית חושב שאם את מקדיש ממרצך וזמנך ובא למפגש ביום שישי אז זה הרבה. אני חבר מועדון ולא בא למפגשים.

ולא זאת לא תפיסת טרמפ ואל תיתן לכל מיני אנשים לגרום לך להרגיש לא טוב. תלך ותהנה.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

טל, לא ברור לי מה קרה במקרה הספציפי שלך. אני מניח שיש לך את כל הסיבות לכעוס ועם הרגשה אי אפשר להתווכח, אבל... לפני כמה שנים הגעתי לפורום בטעות. לא היה לי רכב אספנות, מושג, או כיוון ונדבקתי. למפגש הראשון הייתי צריך הדרכה איך להגיע, הגעתי כירושלמי והופתעתי לגלות שהתל אביבים שומרים את הקרניים שלהם בארון בבית ולא יוצאים איתן לרחובות....

מי שאימצה אותי לחיק המשפחה הייתה דווקא אירית, והכירה לי אנשים יקרים. לא הייתי חבר מועדון המון זמן גם אחרי זה ודווקא מי ששכנע אותי להיצטרף למועדון שלא באשמתו היה בני הספל. ללא שום קשר, אירית יצאה מיגדרה לקשר, לאחד, ולקרב לבבות, למרות שאפילו היא גורמת לי להרים פעמים את הקול לעוצמות שאפילו אני לא ידעתי עליהם... בסך הכל הכללי אם נסתכל במבט לאחור, אינני מצטער על כלום. לכן, שווה לדעתי לעשות איזו חוויה מתקנת לקירוב לבבות ולא לבבות על האש... והשאר כתוב בדברי הימים-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
למפגש רשמי של מועדון החמש, שעדיין מועדון החמש לא רוצה להכיר בו ומתכחש לקיום המפגשים האלו.

המשפט הזה אינו נכון עובדתית.

ראה למשל כאן: http://www.5club.org.il/weekly.asp (אפילו המיני שלך מופיעה שם בתמונה...).

זכותך לתת ביקורת, אבל אנא דייק בדבריך.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
המשפט הזה אינו נכון עובדתית.

ראה למשל כאן: http://www.5club.org.il/weekly.asp (אפילו המיני שלך מופיעה שם בתמונה...).

זכותך לתת ביקורת, אבל אנא דייק בדבריך.

זה שכתוב באתר מועדון החמש את כתובת המפגשרון ותמונות זה נכון שם הוא מוכר וידוע בזכות אבי נוף שדאג לפרסם את זה .

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם
קובי !

עם כל הכבוד ( ויש כבוד )

האם לידידנו בעל הנסיכה סופי לא מגיע שיצויין באתר על מפגש ירושלמי ? :oops:

דני ידידי, כל דבר בעיתו. לא מגיעים להשקה עם שילדת הרכב בלבד, יפה ככל שתהייה. ה"מפגש" בסניף הירושלמי רק נולד, וטרם הגיע לבשלות. בגלל טעות תמימה, נוצר מצב מסובך שמנע התייחסות רשמית של המועדון למפגש. הלקח נלמד והופנם, כבר נעשו מאמצים כנים לתיקון, ואפילו זכינו לביקור לא מתוכנן של קובי ונציגי המועדון במפגש ההולדת ולברכת הדרך. בעוד כחודש, כאשר אחליט שהגענו לבגרות, אכריז בתיאום מראש על ההקמה ואז יהיה הארוע הרשמי והאמיתי של השקת סניף המועדון.

נישאר לך רק לשפץ את הקרבורטור של עליזה בקיט החדש, לדאוג לרדיאטור החדש, שמן מים ו....לעלות לי-ם. סופי כבר מחכה - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
קובי !

עם כל הכבוד ( ויש כבוד )

האם לידידנו בעל הנסיכה סופי לא מגיע שיצויין באתר על מפגש ירושלמי ? :oops:

אין לי להוסיף דבר על תשובתו המצויינת של רן.

זה שכתוב באתר מועדון החמש את כתובת המפגשרון ותמונות זה נכון. שם הוא מוכר וידוע בזכות אבי נוף שדאג לפרסם את זה.

טל - אל תתפתל, וגם לא יגרע מכבודך אם תודה שטעית.

אבי נוף הוא חבר מועדון החמש. הוא יזם את המפגש הזה כחבר מועדון, והוא ביקש וקיבל את ההכרה הרשמית של וועד המועדון.

זה קרה כבר לפני חודשיים וחצי, בתאריך 27.2.2007.

ציטוט מהחלטת הוועד: "מפגשים אזוריים נוספים – התקבלה פניה לארגן מפגש שבועי לתושבי אזור השרון בנוסף על המפגשים ברמת-אביב ובחיפה. וועד המועדון רואה בחיוב יוזמה זו, ופרטים על "מפגש השרון" יצורפו לפרסומים הרשמיים של המועדון העוסקים במפגשים השבועיים.". מייד אח"כ, פורסם המפגש באתר המועדון.

לכן, כאשר אתה כותב את המשפט "מועדון החמש לא רוצה להכיר בו ומתכחש לקיום המפגשים האלו", אתה לא מדייק, בלשון המעטה.

אני לא נכנסתי לכל הויכוח הארוך שהיה כאן לגבי "כן להרשם - לא להרשם", ואת דעתי לגבי השתתפות אספנים שאינם חברי מועדון במפגש אני שומר כרגע לשיחות עם חברי לוועד, אבל אני עומד על כך שלא תטעה אנשים ושלא תכתוב עובדות לא נכונות.

קובי

דובר מועדון החמש

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

טל - אל תתפתל, וגם לא יגרע מכבודך אם תודה שטעית.

קובי

דובר מועדון החמש

אם אני טועה בדבר מה אני מודה סליחה טעיתי,

אבל אני שומע דברים אחרים במפגשרון לכן אני יודיע שאני לא טועה.

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

מצטער, אבל אני לא יכול לקיים דיון רציני עם מישהו שמודיע באותו המשפט "טעיתי" ומייד אחר-כך "אני יודיע שאני לא טועה" (הטעות במקור).

כשתחליט סופית אולי נוכל להמשיך.

אני סיימתי.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קובי,

תפסיק להתפטל ןלהתחמק.

אותו נושא תפקיד במועדון קורא לי שנורר ולטל "טופס טרמפים".

הזה פרצופו של מועדון ה 5?

תתיחס לזה בלבד בבקשה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המיכונית השחורה הזאת עם הפנים הענקים מקדימה?? איזה רכב זה??? איזה חברה??

כי עבדתי פעם בכרמיאל והייה שם אחת דומה אותו דבר אבל לבנה

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

בגירה, אתה באמת לא מבין מה הכוונה בשנורר, ומה הכוונה בתופס טרמפים?

מה היית חושב על אדם שנכנס למועדון שח-מט בתשלום בלי להיות חבר בו, משחק נגד המתחרים ואח"כ מזדעק

נגד חוקי המקום ועל כך שמיץ התפוזים שמוגש שם לא טעים?

פורסם
קובי,

תפסיק להתפטל ןלהתחמק.

אותו נושא תפקיד במועדון קורא לי שנורר ולטל "טופס טרמפים".

הזה פרצופו של מועדון ה 5?

תתיחס לזה בלבד בבקשה!

יניב,

אל תתקיף - עד-כה לא היה לי כאן ויכוח אתך. אני גם לא "מתפטל" (כי אני לא שותה מיץ פטל :wink:), ואני גם לא מתפתל. מי שעושה את זה הוא טל גלאפו, שטען עובדות לא נכונות ולא מסוגל להודות בכך מבלי לסתור את עצמו באותו המשפט.

אני לא יודע מה עוללו לך אנשי מועדון החמש בכיכר מילאנו לפני 10 שנים או יותר, אבל כנראה שזו היתה טראומה רצינית. ידוע שיוצאי עדות פולניה טובים במתימטיקה ובהיסטוריה - הם כל הזמן עושים חשבונות לעבר, אבל אולי בכל זאת תעזוב את זה ותבדוק מה קורה כיום?

אירית אינה חברה בוועד המועדוןו אינה דוברת המועדון (זה אני). לכן, היא מבטאת את דעתה האישית, וזו זכותה המלאה. אירית פעילה כמתנדבת בקירוב חברים חדשים ובקשר עם אמצעי התקשורת.

לעצם העניין, מועדון החמש מנסה לפעול באיזון בין "פינוק וטיפוח" החברים שבו, קירוב לבבות של חברים חדשים בפוטנציה, ונשיאת הדגל של שמירה על זכויות בעלי הרכב הקלאסי.

מבלי להיכנס לביטויים, אני סבור שיש בעייה לטווח ארוך עם שיתוף אספנים שאינם חברי מועדון בארועים. אחרת, מה הבידול של חבר מועדון? מה הערך המוסף שהוא מקבל עבור דמי החבר שלו? אם כל אחד יכול להגיע למפגשים ולארועים, אין סיבה מיוחדת לשלם ולהיות חבר, אבל אז לא יהיו מספיק חברים, לא יהיה כסף לארגון ארועים, ובפעם הבאה שיהיה צורך לתקן איזו תקנה לטובתנו, לא יהיה מי שיעשה את זה (ולא אתה היית השבוע בפגישה במשרד התחבורה בנושאים כאלו, אלא פעילי מועדון החמש...). העובדות הפשוטות הן שכל מי שנהנה היום בישראל מסטאטוס רכב אספנות (ומהשיפורים שחלו בו במשך השנים), עושה זאת בזכות מועדון החמש. אם הוא לא חבר במועדון, הוא נהנה מכך מבלי לשלם. אני לא קורא לזה "שנור", אבל יש כאן נקודה למחשבה.

יחד עם זאת, מועדון החמש צריך לקרב אליו אנשים. אתה לא יודע על עשרות טלפונים ואימיילים שמגיעים למשרד כל שבוע, עם בקשות לעצות, נתונים, מידע ומה לא. כל הפונים נענים בסבר פנים יפות, מבלי לשאול אם הם חברי מועדון או לא. הנחת העבודה היא שאם יקבלו יחס טוב וידידותי, הם יבינו לבד את התועלת שבהצטרפות.

הגישה של אבי נוף במפגש השרון דומה - הוא כרגע לא בודק בציציות של המשתתפים, מנסה לייצב את המפגש, ומקרב אנשים למועדון. יחד עם זאת, מגיע רגע שצריך לשאול אם ראוי שאדם יגיע באופן קבוע למפגש רשמי של המועדון, מבלי שיש לו כוונה להצטרף אליו. אז, הוא הופך לסוג של טרמפיסט. בתל-אביב יש לכך פתרון פשוט: אתה חבר - כנס בחינם. אתה לא חבר - שלם 20 ש"ח. ברעננה ובחיפה אין בידול כזה, ואני מניח שוועד המועדון יצטרך לתת את דעתו לעניין.

בברכה,

קובי

דובר מועדון החמש

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...