Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב בצבע כחול מטאלי

וברצוני לעשות לו צבע חדש

אז רציתי לדעת סביבות כמה זה יעלה לי?

וכמה זמן אצטרך להשאיר את הרכב שם?

על צביעה שלא תרד לי אחרי שבוע או שנה

שתחזיק

אבל לא משהו ב 12 אלף כמו שאמרו לי

ודבר שני

איפה בצפון (חיפה קריות)

יש מקום טוב ורציני שאתם ממליצים לעשות צבע שם?

תודה לעוזרים

וסליחה אם זה לא המקום לשאלה הזאת

פורסם

אם אתה צובע באותו צבע - ואין הרבה עבודת פחחות - סדר גודל של 3000 -4000 ש"ח לעבודה בינונית.

כמה זמן תצטרך להשאיר את הרכב - 3 ימים עד שבוע, שוב תלוי בהיקף העבודות הנדרשות.

עם אתה צובע בצבע שונה מהמקורי, ורוצה לקבל משהוא איכותי - המחיר שאמרו לך הוא בהחלט ריאלי.

לפני כמה ימים ראיתי שני חברה שצבעו פורד סיירה מצבע בז' לשחור עם ספריי.

ממש השקיעו בעבודה, הדביקו מסקנג טייפ על כל החלונות, הידיות, עבדו לאט וביסודיות. יצא הרבה יותר טוב ממה שניתן היה לצפות. עלות - אני מעריך 100 ש"ח . גם אפשרות :-D .

פורסם

כמו שקודמי ציין, המחיר הוא בסביבות ה-3000 ש"ח פלוס מינוס. אגב - מה לא רציני בתשובה ש-Buki נתן לך?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

שמעתי על שני אחים בשפרעם, אחד פחח, שני צבע, והם עושים עבודה לא רעה גם לצבע מטאלי בסדר גודל של 1200 ש"ח כולל פחחות "קטנה". לגבי עמידות הצבע, בינתיים מחזיק שנה וחצי.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
קח בחשבון שהצבע בשפרעם לא יהיה הצבע המקורי של הרכב, כמו במוסך המורשה.

אצלי זה צבע לבן אז הבעיה קטנה יותר וההבדל לא נראה לי מורגש.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...