Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטו hu של רוקפורד וRFX9120וRockford מקדימה קומפנננט של בוס מהסדרה האפורה

ומאחורה סאב של לייטיניג אודיו וולט וכל זה מחובר למגבר פשוט וזול מאוד של 4 יציאות

עכשיו השאלה שלי היא האם כדי/רצוי להוסיף מאחורה רמוקליים 6*9 של קוונד פיוניר לא משנה ולחבר אותם

ישירות לhu?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אם אתה רוצה שגם מי שיושב מאחורה יוכל להינות ולא ישמע רק בום בום אז זה פיתרון טוב.

אבל בשביל הנהג, אני לא רואה סיבה לקנות אחוריים.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אנא תבצע חיפוש - הנושא הזה נטחן. גם בשבוע האחרון וגם הרבה לפני כן.

דוגמא מהעמוד הראשון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=156933

דוגמא מהעמוד השני:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=156494

ברוב הדיונים על 6X9 אחוריים, עולה שאלה בנוסח: "האם כדאי..." וכו'. תקרא, את הת'רדים תבין את המשמעות של 6X9 מאחורה ותחליט בעצמך.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

תודה על הקישורים

אבל מה שאלתי אם האחוריים לא יתחברו למגבר הם יתנו צליל חלש יותר מהקדמיים

וככה יוכלו להשלים את כל הבמה. זאת דעתי...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם
אבל מה שאלתי אם האחוריים לא יתחברו למגבר הם יתנו צליל חלש יותר מהקדמיים

וככה יוכלו להשלים את כל הבמה. זאת דעתי...

זאת דעתך והיא מאוד מקובלת. גם אצלי באוטו - זו הקונפיגורציה, רק עם רמקול עגול 6.5 ואני מאוד מרוצה - משלים לי את הבמה הקידמית ולדעתי מוסיף נופך לצליל, למרות שההגברה שלהם חלשה (מהרדיודיסק)

אם אתה חושב שככה תשמע טוב יותר, על הכיפאק.

מה בעצם שאלתך?

פורסם

bkantor,

השאלה היא אם יש לך רכב קטן או גדול. אם הרכב הוא קטן, סביר להניח שרמקולים אחוריים יהיו מיותרים. אם הרכב הוא רכב גדול ייתכן שייש צורך ברמקולים אחוריים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

רכב קטן אפשר להגיד מאוד קטן אבל משום מה חסר לי משו ואני באמת שלא מבין מה...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

לי יש 206 - והוספתי רמקולים מאחורה ואני מרוצה (אני מרוצה! לא יושב אף אחד מאחורה).

עצתי, תבוא למפגש, תשמע מערכות עם רמקולים אחוריים ובלי רמקולים אחוריים (או לחילופין רמקוליפ אחוריים מנותקים - FADER לקדמיים בלבד, FADER מדורג) תבדוק שזה באמת מה שחסר לך, או שזה משהו אחר שחסר :roll:.

בברכה יואב

• תוכן חדש...