Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב למשהו שלי, אישית, נראה מוזר:

רוב האנשים מעדיפים את לוחיות הרישוי שלהם עם דגל ישראל בצד.

לא ברור לי למה. אולי סוג של פטריוטיות.

זה רק אני שחושב שהלוחית הפשוטה עם צהוב-ושחור הרבה יותר חביבה, ופחות מציקה בעין?

ואם כבר, כדי להוסיף אש למדורה - מה דעתכם על מסגרת ללוחית?

בלי מסגרת? עם מסגרת שחורה? עם מסגרת ניקל?

דעתי האישית: ברוב המקרים בלי מסגרת בכלל.

אני דוגל במינימליזם, כבר אמרתי? :roll:

- - -------[Fireball]------ - -

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקטע של הדגל של ישראל בצד התחיל לפני כמה שנים כי גם באירופה יש את זה.

יש את התקווה שיהיה שלום ושנוכל לנסוע עם המכוניות שלנו עד אירופה, ושם יש תקנה המחייבת זיהוי של מדינת המקור בלוחית.

אם אתה לא מתכנן לנסוע לאירופה, מצרים, או ירדן עם האוטו, אין לך סיבה חוקית לשים את הדגל.

באופן אישי אני מעדיף עם, ממניעים פטריוטיים.

פורסם

לגבי מסגרת, שחור וסולידי (הלוחית ללא המסגרת פשוט נראת רע!).

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

ליאור - אתה ומינימליזם?

בטח... :)

אישית אני מעדיף מסגרת שחורה על פני כלום ובטח על פני ניקל.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

יש את התקווה שיהיה שלום ושנוכל לנסוע עם המכוניות שלנו עד אירופה

או לפחות לנתניה, לבקר את אייל.

אם אתה לא מתכנן לנסוע לאירופה, מצרים, או ירדן עם האוטו, אין לך סיבה חוקית לשים את הדגל.

הלוחית היא בהחלט חוקית, גם אם הרכב לא מיועד לנסיעה למדינות שציינת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ליאור - אתה ומינימליזם?

בטח... :)

פיזבן אתה סתם רשע!

אני דוגל ביופי מינימליסטי.

לראיה - הראלי הוחלקה לחלוטין. אין סמלים, אין מדבקות, אין אנטנה :twisted: הכל כחול וסולידי, בלי צעקנות.

אז מה אם שמתי CarPC בפנים. זה סתם כי אני משוגע. וגם במקרה הזה הבניה הייתה מאוד סולידית.

אגב, את הראלי העדפתי עם לוחית צהובה לגמרי, ובלי מסגרת, זה פשוט נראה נכון לדעתי:

106rexterior04ty4.jpg

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

לא כל כך אכפת לי לשים את הדגל, לא מוסיף כ"כ. הייתי נשאר בלי.

אבל מסגרת שחורה הופכת את הלוחית להרבה יותר אסטתית ויפה, מה גם - זה במידה מסויימת מונע ממנה להתקפל אם היא מקבלת מכה קטנה.

Xbox12341

פורסם

תזכיר לי להראות לך בהזדמנות מה עשיתי עם הלוחית שלי (יותר נכון מה אבי בר עשה איתה).

לדעתי זה הפתרון המושלם.

אגב, בראלי קדחו את המספר לתוך הטמבון, יש רכבים (כמו אצלי) שיש להם תושבת מקורית שמרחיקה את המספר מהטמבון וכך פגיעה במספר לא יוצרת פגיעה בטמבון. לטעמי זה עדיף.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

על הגולף הקודמת היתה מסגרת ניקל - משהו שלא הייתי שם לבד אם לא היה בא על הרכב, אבל דווקא יצא יפה....

index.php?n=544

על הגולף הנוכחית אין כלום בכלל, כי עוד לא הספקתי לטפל בזה. כנראה שאני אקנה את הדמוי ניקל.

בקשר לדגל, גם אני מתלבט בסוגיה , מכיוון שהלוחית הקדמית במצב לא טוב ואני רוצה להחליף אותה בקרוב.

רז, דווקא הרכב שלך מתאים לכניסה לנתניה, נכנסו עם שיירות מרצדסים כאלה ללבנון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני חושב שזה יפה עם הסמל של ישראל, ואני מעדיף במספר רכב מאחורה בלי המסגרת בכלל, ובחיבור לרכב לשים ספוג

כי הסאב עושה תנודות חזקות והמסגרת רועדת עושה רעש מאוד מגעיל.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אם אינני טועה, לוחית רישוי עם דגל עולה 60-70 ש"ח, ולוחית ללא דגל חלקה עולה 30-40 ש"ח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...