Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים פורום אודיו יקר :)

שמח שיש לי את הכבוד להתייעץ איתכם ,אחרי כל הפוסטים שקראתי פה יש לי סחרחורת מהציוד :D.

מעוניין בעזרה בהמלצה על רכיבים איכותיים לרכב החדש שאני רוכש(מחר).

אני יתחיל קודם כל בסיגנונות המוזיקה האוהבים עליי ,מאמין שתצליחו לפענח את דרישותיי.

מוזיקה אלקטרונית ,בין אם זה האוסים וואקליים קלים או פסיכודלי שמצריך באס עושה מסאג' ,מוזיקה שחורה ,ורוק ,הרבה רוק! לכן הדגש על איכות בסאונד ,מה שהיה חסר לי במערכת\אוטו הקודם.

להלן המפרט של המערכת הקודמת:

Pioneer HU עם הדולפינים ,לא מהחדשים. -אהבתי את השימוש בו כי הוא גמיש בהגדרות הסאונד וכמו כן מספק את הסחורה מבחינת איכות.

6.5" magnat 100w קומפוננטים מקדימה ,לא זכור לי הדגם.

infinity 6x9" אחוריים 350וואט.

מגבר audiobank עם הספק שנע בין 500-600וואט אני מאמין.

סאב (אם אפשר לקרוא לו סאב) redsound usa 12" 650watt.

ידוע לי שזה מערכת סלט אבל איכשהו הסתדרתי .

מעוניין באיכות עד כדי בכי בנסיעה ברכב החדש (סיאט לאון ספורט 20v).

בשביל לא לסבך אז חשבתי על החברות \מוצרים הבאים: focal 165v2 שאני יכול להשיג חדש ב700ש"ח

רמקולים אחוריים :אין צורך , סאב אחד מהחברות הנ"ל rockford,jbl,infinity,magnat ,kicker מי מהחברות האלה תספק את מחיר השקל לביצועים מבחינת סאבים זולים יחסית? (התקציב עומד על 3500ש"ח תעלו כל מה שבראש).

מגברים (?) אין לי מושג.

מקווה לתשובות מעניינות ממכם

בברכה,

דוד.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

הוקפץ בשל אי מענה :?:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תוכן חדש...