Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קריטית :

אני מוכר אוטו שנת 2006 ששוויו 125,000

1. מתי "נכנסת" שנת הדגם 2008 לפועל ? (יש מלא פרסומים כעת...)

2. יכול היות שזה רשמית ב-1 במאי ? ואם כן, האם מחירון מאי שיצא זה עתה כבר משקף את זה ?

3. מה תהיה ההשפעה של שנת הדגם החדשה על המחיר ? האם תחול ירידה משמעותית בערכו או שמה מדובר רק בסוג של מדרגה ותו לא..

לתשובות מלומדות אודה !!

פורסם

תשובה לשאלותיך:

1. ביום 1 במאי 2007 התחיל " שנתון 2008" כאשר הוחלט כנראה בממשלה שהיא תמשך עד 31 לדצמבר 2008 - כלומר 19 חודש. ( רצו לעשות זאת בשנת 2006 אך לא הצליחו ). זאת לפי דעתי סיבה חזקה מאד לקנות היום 2008, תאר לך שבחודש אוקטובר 2008 ( שנה וחצי אחרי שהשתמשו באוטו) הוא ימכר רק עם ירידה אחת ממחירון רכב חדש לגמרי ולא שתי ירידות כמו שהיה כל השנים פה. רק זה תוספת של 8 עד 10 אחוז לערך הפיננסי העתידי של האוטו)

ישנם חריגים - לי למשל אמרו בהונדה שהם מוכרים דגמי 2007 עד 31 בדצמבר 2007 ודגמי 2008 תתחיל מכירתם רק ב1 בינואר 2008.

2. כמו 1. לגבי המחירון תשאל את יצחק לוי , לדעתי התשובה חיובית-תאר לך שמישהוא התחרט אחרי שהאוטו 2008 היה שבועיים על הכביש - הרי הוא כברמוכר רכב "משומש" ולא במחיר של אוטו חדש הנמכר ישירות מהיבואן.

3. לא הבנתי את שאלתך? שאל שוב בצורה ברורה יותר.

מקוה שסיפק אותך.

פורסם

AURIS תודה, אנסה לחדד :

אם שנת 2008 כבר כאן , בכמה זה משפיע על ירידת הערך של האוטו שלי, שנת 2006 ?

האם הירידה בערך היא ב10% כבר עכשיו (נגיד 10%), ואז בהמשך חודשי השנה המחיר יהיה יציב (אם מחירון האוטו שלי הוא 125,000 במאי, האם ביוני הוא כבר יהיה 112,500 ואז יישאר ברמתו זו פחות או יותר למשך יתר השנה)

או

שהמחיר ימשיך לרדת כל חודש באחוזים בודדים, כלומר זה ריאלי לצפות שמחיר הרכב יירד אך במעט ביוני למשהו כבו 120-121 אלף.

ולמה השאלה מלכתחילה ?

אני צריך לדעת אם להתפשר כי מחיר הרכב עומד להחתך בחודש הבא או שיש לי סיבה להתעקש על מחיר המחירון...

פורסם

אוריס ידידנו מקשקש שטויות, כרגיל.

הערך של הרכב יורד כל השנה. גם אם יש ירידה מעט חדה יותר במעבר שנתון (למשל עכשיו במאי) היא בפירוש לא מגיעה ל-8-10 אחוזים וגם לא חצי מזה.

הערך יורד במעט כל חודש ואין נפילה חדה, בדר"כ (או לפחות לא אמורה להיות, אם אין נניח הוזלה של המכוניות החדשות).

מעבר לכך - העובדה ששנתון 2008 נמשך בערך שנה וחצי לא אומרת שהמכוניות ירדו בערך במשך שנה וחצי כמו שהם יורדות בשנה אחת. אם מכונית מסוימת הייתה אמורה לרדת ב-12% לאורך השנה, אז לאורך השנה וחצי היא תרד ב-18%. זה לא שמי שיקנה עכשיו מודל 2008 הרוויח אלפי שקלים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם בשנת הדגם החדשה משווק הרכב לאחר מתיחת פנים, או דגם חדש, ירידת המחיר של הדגם הישן תהיה גדולה (בחרת להסתיר איזה רכב אתה מוכר).

וכמו שאמר סקורניס, ירידת הערך היא רציפה לאורך השנה, ואינה "נפילה" חד פעמית "בכניסת שנת דגם חדשה".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה רבה לכם. עזרתם לי להבין מעט יותר כיצד מתנהג השוק הכיאוטי של המכוניות המשומשות.

• תוכן חדש...