Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני זקוק נואשות לתמיכה

ישבתי בעבודה והשתעממתי, אז החלטתי לפרק ולנקות ע"י ספרי קרברטורים את בית המצערת שלי, פירקתי אותה, הייתה שם צינורית שאני מאמין שזה משהו הקשור לוואקום ואת צמת הפיקוד לבית המצערת.

ניקיתי את בית המצערת בצורה יסודית ע"י ספרי הקרבורטורים, לבסוף חיברתי הכל למקומו והנעתי את הרכב, מיד לאחר ההתנעה הרכב התחיל לעלות את הטורים באופן חייתי פשוט כלפי מעלה, נבהלתי וכיבית לאחר שניה את המנוע.

ניסיתי שוב להתניע אותו דבר הטורים מטפסים כלפי מעלה ולא עוצרים.

הוצאתי שוב את הבית ניסיתי לייבש אותו כמה שאני יכול למרות שלא מצאתי שום מקום עם הצטברות של חומר היכול לגרום לקצר.

מה אני עושה?

(צריך לנסוע הביתה אך שהוא):wink:

כאמור הרכב הוא סיאט איביזה שנת 2000 מנוע 1.6L

תודה ענקית לעוזרים

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

חיברתי את כל הצינוריות, למרות שיש שם רק אחת.

ד"א אותה צינורית היא עוברת ישירות מתחת לפרפר, באמצע יש איזה שהוא חיישן?

אם כן אז יש מצב שהוא הלך לעולמו או משהו

דני

פורסם

לפי מה שהבנתי היה לך הרבה פיח ומיצערת יתרגלה לעבוד עם הפיח כלומר שהיא היתה סגורה ניכנס מעט אוויר כי הפיח והשמן מילא את הרווחים .

מה שעשית זה שבזמן הניקיון הורדת את השיכבה עם הליכלוך וביזמן שהמיצערת סגורה אין ליכלוך שיעצור את האוויר ולכן ניכנס יותר אוויר.

המחשב מקבל פקודה שניכנס יותר אוויר ואז הוא נותן דלק בהתאם ולכן המנוע עובד בטורים יותר גבוהיים במצב סרק.

מה שעליך לעשות זה לימצוא את הבורג שקובע את כמות האוויר שניכנסת למנוע וליסגור אותו קצת.

השינויי לא מיתבצע במכה אלה לאחר כמה שניות.

תסובב אותו קצת ותן לחיצה על הגז, אם לא מספיק תחזור על הפעולה שנית עד שתגיע לסיבובי סרק קבועים ונמוכים.

האופציה הבאה זה שהסעפת או המיצערת מושכות אוויר.

כלומר או שצינור הווקום ניקרע או שיש בו חור או ששכחת לחבר אותו.

רז...

פורסם

לא היה שם ליכלוך, רק לפני שבוע עשיתי במוסך אינפוזיה תחת לחץ לבית מצערת וסעפת יניקה מבפנים הם כמו חדשים, וזה לא שאני יכול להשאיר את הרכב מונע כי אני מפחד להשאיר אותו דולק יותר מכמה שניות כי הטורים לא מפסיקים לעלות.

וניתקתי עכשיו את המינוס מהמצבר ליותר מ20 דקות כדי לאפס תקלות קלות וכלום, הטורים לא התייצבו.

בבקשה, מישהו יכול לשפוך אור על הפרשה?

דני

פורסם

זה נשמע מוזר כי חוץ מקוסמטיקה חיצונית לבית המצערת לא עשיתי כלום, לא הורדתי פיח ממקומות פנימיים או דבר דומה, לכן אני לא רואה שום סיבה לאפס תקלות.

מישהו הצילו, זה מתחיל להפחיד אותי

דני

פורסם

קודם כל תודה לכולם שעזרו.

הבעיה נפתרה ע"י yigalje שכיוון אותי למיקום המדוייק של הטעות שלי, ברגע הורדת בית המצערת נפל האטם, ומאז לא חובר מה שגרם למשיכה של אוויר, האטם הוחזר והרכב עובד כמו חדש.

תודה ענקית לחברי הפורם.

שבוע טוב

דני

• תוכן חדש...