Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לקראת טיפול 180K ב 406 מודל 2000 ומנוע 2000 בנזין עם גיר אוטומטי.

הטיפול יעשה או במוסך ליטל או במוסך ביטרן (מקווה שזה באמת השם).

האם יש המלצות לשמן מנוע, פלגים, רפידות ברקס ודיסקים מחברות מסוימות, או להחליף למקוריים? האם כדי לשים תוספים לשמן ולניקוי מערכת ההזרקה כדי לשמר את המנוע והחלקים?

כשקניתי את הרכב, נאמר לי כי הגיר אטום ולא מחליפים בו שמן, נשמע לי מוזר, אך אכן אין שום מדיד לשמן גיר. האם כדי בכל זאת להתעסק עם הגיר ולהחליף בו שמן ו/או פילטר?

תודה רבה לעונים,

ערן

החיים עוברים מהר - קפוץ למים

פורסם

אז אני מבין שאין טעם להחליף חלקים, אלא להמשיך להשתמש במקוריים. אוקי.

ערן

החיים עוברים מהר - קפוץ למים

פורסם

הגיר אכן אטום (זה נקרא Sealed for life), אבל מודד כל העת את בלאי השמן על ידי מונה זמן וטמפרטורה. במידה והמחשב מגיע למסקנה שהחלפת שמן אכן דרושה (לאחר 6000 שעות מנוע), הוא יאותת ע"י הבהוב של נורות ספורט ושלג והדלקת נורת Service.

הבעיה שהוא מאותת באופן דומה כשהוא רוצה שיפוץ, מה שיכול לבלבל קצת את המשתמש הבלתי-מיומן...

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

באמת הגיר מסמן שהוא גמור או שזו היתה בדיחה?:shock:

The US manufactured products are 100% USA made

(מתוך האתר של אמריקן איגל)

פורסם
באמת הגיר מסמן שהוא גמור או שזו היתה בדיחה?:shock:

לא בדיחה. כשדרושה החלפת שסתומים הגיר נכנס למצב חירום.

קרה לי פעמיים, נורית שלג + ספורט הבהבו ומד המהירות התאפס בשניה.

החלפת שסתומים פתרה את התקלה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...