Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני כרגע עומד בפני קניית רכב בתקציב של כ-50 שקל שייקח אותי כל יום מחולון להרצליה במשך ה-4-5 השנים הקרובות.

חשבתי על לקנות אוטו שיהיה גם מהנה לנהיגה ושלא רק ייקח אותי מנקודה לנקודה.

בכל אופן חשבתי על לקנות את המאזדה MX3 אבל אני פוחד מכך שבגלל שזה אוטו יחסית לא נפוץ יהיו בעיות עם חלפים וכו' (על אף שזה מאזדה) וכן זה יהיה אוטו יחסית ישן 94-96. מצד שני בתקציב שלי אני יכול להרשות לעצמי סיאט איביזה שנת 2002 או פולקסוואגן גולף שנת 1999 שלדאבוני יותר מתאימים לנהיגה היומיומית שאני מדבר עליה (אגב אנחנו מדברים על מנוע 1.8).

אני די נוטה לכיוון ה-MX3 - רכב ספורט וכו', אך מצד שני אני מפחד שהוא יהיה בעייתי. בקרב של האיביזה נגד הגולף אין לי שמץ של מושג. אולי עדיף בכלל להוסיף אופציות אחרות?

תודה רבה ;]

פורסם

אין איזושהי בעיתיות עם פיאט ופג'ו מבחינת אמינות?

אגב אולי זה משתמע מהדגמים שציינתי אבל בכל אופן זה חובה לציין וחבל שלא ציינתי, על המכוניות להיות יחסית קטנות בשל בעיית חנייה ברחוב שלי.

• תוכן חדש...