Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הרכבי ספורט למינהן

אבל בעיקר אלפות ,בימירים ודגמים ספורטיבים של פג'ו :)

רכבי אספנות

וכמובן כל הרכבים שמשופרים במדבקות NO FEAR וחצאיות צעקניות שנוגעות בריצפה כדי לקבל עוד 50 כ"ס מהמדבקה ואחיזה מוחלטת מהחצאיות פשוט גורמים לי לצחוק

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אל תתחיל איתי, אני לא בקטע

אתה הוא זה שמעודכן לגבי היציאות של גברים אחרים

תשלח ל*****, אני חושב שהוא עדיין בשירותים

:lol: :lol: :lol: :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לי תמיד מסובבות את הראש ספורטיביות קטנות, RSI, GT 5, 106 RALLYE, UNO TURBO, PUNTO TURBO,SAXO VTR, וכדומה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
כן, אתמול.

מי נותן למישהי סיבוב לבד בבוקסטר חדשה?:shock:

אותו סוג של אנשים שנותנים יגואר קבריולט לבחורה...:oops:

BMW קבריולט, MX5 רכבים בדגמי קופה.

אופנועים, בעיקר כאלו שיש להם פרינגים מלאים.

דוגמאות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=105045

רכבי אספנות, לא משנה הדגם או השנה, מושך תשומת לב רבה, והתעניינות מצדי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כל רכב משופר,ספורטיבי,עדיפות לבימר סידרה 6 קבריולט,בעיקרון כל רכב "מיוחד" אפילו פיאט מולטיפלה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני היחיד פה שאוהב להסתכל על רכבים מאותו הדגם שבו אני נוהג?:roll:

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

שני רכבים בלבד.

בומרים מהצורות המרובעות, שחורות, חלונות שחורים, פנסים מושחרים, מספיק להסתכל על האוטו הזה כדי להבין כמה כוח ומעמד הוא מסמל.

סיוויק משנות 92-95 שחורות, חלונות שחורים, פנסים מושחרים, מספיק להסתכל על האוטו הזה ולבכות שאין לך אחת.

פורסם

נראה לי שאני היחידי פה אבל פורד מוסטאנג ולא החדשות אני מדבר על ה 69 וה 72

יצא לי לראות אחת כזאת בשבת לפני שבועיים אני מטייל לי עם אבא שלי ברגל ,כולי שקוע בחלומות ופתאום עומדת מולנו אחת כזאת בצומת אני עד ששמתי לב אליה, ובסוף רק דמעות יצאו לי ששמעתי את המנוע שלה נוסע אל האופק

• תוכן חדש...