Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

H.U הכי איכותי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://cgi.ebay.com/CLARION-DRZ9255-24Bit-CD-player-w-time-alignment_W0QQitemZ250108896459QQihZ015QQcategoryZ39757QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

9255 , 620 דולר לפני הכל.

בבקשה.

שכחו מאחריות ואמייאט.

תהנו כשזה יתקלקל , וכשזה יתקלקל התיקון יעלה ככ הרבה שהיה שווה לקנות בארץ.

מעבר לעניין האחריות,

מכשיר ישן, ואם זה לא מספיק אז הוא גם REFURBISHED מה שהופך את המכשיר למכשיר לא ידוע.

גם אין רדיו.

אחרי משלוח ומיסים, העלות תהיה 4500 ש"ח.

אני לא הייתי קונה את זה גם ב-50$.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
http://cgi.ebay.com/CLARION-DRZ9255-24Bit-CD-player-w-time-alignment_W0QQitemZ250108896459QQihZ015QQcategoryZ39757QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

9255 , 620 דולר לפני הכל.

בבקשה.

שכחו מאחריות ואמייאט. וואללה , למה לי לקנות ריפורביש אם אני יכול לקנות חדש ב800 דולר ?

תהנו כשזה יתקלקל , וכשזה יתקלקל התיקון יעלה ככ הרבה שהיה שווה לקנות בארץ.

למה אתה חושב שחדש משם יתקלקל יותר מהר מחדש כאן ? ו/או למה לקנות כאן חדש ב8K ולא לייבא חדש משם בכ4770-5200 ? אני מבין שלדעתך לקנות מצ'יפר שווה 3300-2800 ש"ח יותר ? אישית לא נראה לי . יש לי כרגע בעיה לייבא , ולכן אני ממתין , אבל לא אקנה בארץ עם הבדלים כאלו גדולים , למרות האחריות

יש מכשיר מבית רוסיה בשם URAL שלדעתי באותה רמה אם לא יותר גבוהה מ ה קלריון! מכשיר מעולה עם המון פיצ'רים אבל לדעתי עדיין לא היי אנד

http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://img.alibaba.com/photo/11232114/Ural_Car_Audio.jpg&imgrefurl=http://www.alibaba.com/catalog/11232114/Ural_Car_Audio.html&h=500&w=720&sz=33&hl=iw&start=32&tbnid=xDmMN_prXz7uWM:&tbnh=97&tbnw=140&prev=/images%3Fq%3Dural%2Bcd%26start%3D20%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26sa%3DN

אתה יכול להשוות אותו לפיוניר אבל לא לקלריון לדעתי

בברכה יהודה

פורסם
? ו/או למה לקנות כאן חדש ב8K ולא לייבא חדש משם בכ4770-5200 ? אני מבין שלדעתך לקנות מצ'יפר שווה 3300-2800 ש"ח יותר ? אישית לא נראה לי . יש לי כרגע בעיה לייבא , ולכן אני ממתין , אבל לא אקנה בארץ עם הבדלים כאלו גדולים , למרות האחריות

למה לקנות בארץ ? בגלל אחריות. ובמכשירים כאלה האחריות כן שווה את ה-2000 שקל יותר (וזה המקסימום אם תתקשר לצ'יפר הם יגידו לך שהוא עולה 7000 או אפילו 6500 ויכול להיות גם פחות). זה לא מכשיר של 1000 שקל שאתה מייבא ב-500 מחו"ל ובארץ התיקונים שלו לא ייקרים. אם ובאמת יהיה איזה משהו פתאום? מה תעשה? לאן תפנה? לחו"ל? ועוד 100$ על חלק כזה ומשלוח ומכס ובלה בלה בלה? ועוד 50$ פה ו-50$ שם. אני אישית חושב שאם יש את האפשרות לקנות בארץ מחנות מסודרת שכוללת אחריות, זה שווה יותר מלהזמין מחו"ל. מתי מזמינים? כשאין את המוצר בארץ עם אחריות מחנות מסודרת.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
למה לקנות בארץ ? בגלל אחריות. זו הדיעה של זה וזה וזה ושלך ושל עוד כמה מכובדים אחרים , אני חושב שכמו שיש סיכון שתמות באמבטיה אבל אתה הולך לאמבטיה להתקלח כי אתה לוקח את הסיכון , אזי כמו כול דבר אחר בחיים אתה מעמת את הסיכון הפוטנציאלי והסבירות שהוא יקרה מול הרווח , ברווח כזה של בין 4700 לאפילו 6500 שזה קרוב ל40% יותר לא שווה לי אני אישית חושב שאם יש את האפשרות לקנות בארץ מחנות מסודרת שכוללת אחריות, זה שווה יותר מלהזמין מחו"ל. מתי מזמינים? כשאין את המוצר בארץ עם אחריות מחנות מסודרת.שוב פעם לאו דווקה

גיא.

אם החנויות בארץ רוצות שאני אקנה מהן שיתנו את המחירים שיש בחו"ל , כי גם שם החנויות מרוויחות . ואתה יודע מה ? גם היבואנים האפורים שנותנים במחירי חו"ל לא עושים את זה בשביל לעשות לך טובה , משמע שבכמויות קטנות אפילו ניתן להרוויח גם אם קונים מחנות ומייבאים , אז ליבואן יש רווח עצום , אז למה להגזים ב40 אחוז יותר ?!!!

אתם רוצים לקנות כאן אין בעיה אבל שלא ישטוף את המוח על אחריות , כאילו שאחריות עם מחיר כזה שווה משהו . הרי אם עוברת שנה בלי שיתקלקל ממילא לא תעזור לך האחריות , אז בשביל שנה סיכון תשלם מחירים מופרכים כאלו ?!!!

בברכה יהודה

פורסם

קודם כל לא נראה לי שזה 40% יותר. קצת פחות. אבל זה לא העניין. העניין הוא למה אתה חושב שהם לוקחים את ה-40% האלה? אם ובמקרה תצטרך להחליף משהו במכשיר? אז במקום לקנות רכיב מחו"ל כמו שהיית עושה אם המכשיר היה מחו"ל אז הם מביאים לך אותו, מתקנים במעבדות שלהם ומטפלים לך בכל מה שצריך, שזה עוד כסף בשבילם להוציא (ככה אני מקווה שזה בארץ וככה זה אמור להיות לפחות).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
קודם כל לא נראה לי שזה 40% יותר. קצת פחות. אבל זה לא העניין. העניין הוא למה אתה חושב שהם לוקחים את ה-40% האלה? שיטת מצליח שמעת? להרוויח אם ובמקרה תצטרך להחליף משהו במכשיר? אז במקום לקנות רכיב מחו"ל כמו שהיית עושה אם המכשיר היה מחו"ל אז הם מביאים לך אותו, מתקנים במעבדות שלהם ומטפלים לך בכל מה שצריך, שזה עוד כסף בשבילם להוציא (ככה אני מקווה שזה בארץ וככה זה אמור להיות לפחות).ברצינות ?!! אתה חושב שאתה לא משלם על כך ?

גיא.

תקשיב ותנסה להבין . יש דבר כזה שנקרא ביטוח , בביטוח עושים סטסטיסטיקות שבודקות כול דבר , מה הסיכויים שיקרה מאורע ביטוחי X ומהו הסיכוי שיקרה מאורע ביטוחי Y וכהנה וכהנה. אח"כ לוקחים את העלות שזה יעלה לחברת הביטוח , על זה מוסיפים רווח ואז נקבעת הפרמיה לפוליסה .

אותו דבר עושה כול יבואן הוא בודק כמה עולה לו לתקן /להחליף מהי הסטטיסטיקה שיקרה כשל כזה ואז הוא מתמחר את זה במחיר של המוצר . את אותו תמחור עושים כול היבואנים . אז אם נקח את קלריון היבואן האמריקאי לוקח בשחשבון את התמחור , אבל הוא לוקח בחשבון שהוא יאלץ להחזיר את המוצר לחברה ושיחזור לו ריפרביש , כי שום אמרקאי לא יקבל את זה שמוצר חדש יאלצו להחליף חלקים בשנה ראשונה . משמע שעלות שלו לתקן גבוהה יותר . ואז הוא מוכר לחנויות והחנויות מרוויחות .

היבואן הישראלי היה צריך ללכת על אותה סטטיסטיקה ואם כך לתמחר את האחריות באותו מחיר רק עם המיסים .

אז אם אתה רואה שהמחיר של חנות (לאחר רווח של חנות ) ולאחר מיסים כאן בארץ נמוך ב30-40% (לא רוצה להתווכח על זה) , משמע מזה שהתמחור של האחריות מופרז עד מאוד . ואם כך שווה לי לקחת על עצמי את הסיכון ולבטח את עצמי .

האם עכשיו זה מובן יותר ?

בברכה יהודה

פורסם

לי זה נשמע כמו:

מה הכי יקר שיש לך?

תשים לי את ההכי יקר

אבל אדוני זה לא קשור למחיר

עזוב שים לפרח היפה שלי הכי יקר

(הישראלים)

קנה מערכת לפי מה שנשמע טוב לך, לא הכי איכותי או הכי יקר

אולי הכי איכותי יוציא מהמוזיקה שלך דברים שלא תאהב?

נ.ב בקשר לאחריות

אני מעדיף שרות אמריקאי מישראלי

רוב הסיכויים שגם המשלוח יוחזר לך אם אכן תהיה תקלה באשמת היצרן

פורסם

יהודה, אם אתה אומר שהעלות של הרכיבים וכל מה שכרוך בזה היא בכל זאת עליי (אם וקניתי בארץ, ולא ידעתי שזה ככה) אז זה לא שווה את המחיר. חשבתי שבאחריות זה כמו "הכל כלול". תיקונים, החלפות,חלקים. בכל זאת, לשלם עוד 2000 במקרה הטוב זה לא הולך ברגל.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יהודה, אם אתה אומר שהעלות של הרכיבים וכל מה שכרוך בזה היא בכל זאת עליי (אם וקניתי בארץ, ולא ידעתי שזה ככה) אז זה לא שווה את המחיר. חשבתי שבאחריות זה כמו "הכל כלול". תיקונים, החלפות,חלקים. בכל זאת, לשלם עוד 2000 במקרה הטוב זה לא הולך ברגל.

גיא.

קשקוש במיץ.

אכן כדבריך, הכל כלול במסגרת האחריות.

עלות חלפים/תיקונים/עבודה/החלפה/שליחה לחו"ל והשד יודע, הכל על היבואן.

אתה לא משלם אגורה שחוקה.

פורסם

בקשר לטענה כי HU טובים באים ללא הגברה פנימית בגלל שזו משפיעה על האות. אז הדבר נכון ביותר.

כל מערכת הגברה (אבל כל מערכת הגברה) מייצרת "רעש" בגלל הרכיבים ממנה היא עשוייה, טמפ' עבודה וסביבה או אם לתרגם לנוסחא: שורש של 4K*T*BW*R כאשר R היא התנגדות T הינה הטמפ' K הוא קבוע בולצמן BW הוא רוחב הפס\סרט.

עוד אני יכול להוסיף שעל מנת לקלבל דרגת הגברה גבוהה ואיכותית, בעת חיבור מס' מגברים בטור, יש חשיבות רבה להגבר וספרת רעש של מגבר.

נרצה שלמגבר הראשון יהיו את ספרת הרעש הקטנה ביותר וההגבר הגדול ביותר, והדבר אינו אפשרי (אילוצי רכיבים, ואני בטוח שכשאנשים רוצים להקשיב למוזיקה הם רוצים אותה באיכות גבוהה), ולכן ההגברה תיהיה נמוכה יותר אבל איכות האות המועבר תיהיה גדולה יותר ( אם ניקח שני מגברים ונחבר אותם בטור, המגבר השני יגביר את האות במבוא שלו וגם את הרעש- שמגיע מהמגבר הקודם, ועל האות הזה יתלבש גם הרעש של המגבר השני). לכן, לפי דעתי, הקביעה כי במכשירים איכותיים יותר ההגברה הפנימית נמוכה יותר היא נכונה.

מי שירצה עוד הסברים מוזמן לשלוח ה"פ ואני מבטיח להסביר.

סטודנת שנה ראשונה לאלקטרוניקה ומחשבים (לתואר הנדסאי ולא מהנדס), שחויב ללמוד מערכות תקשורת.

פורסם

תיקון קטן:

בו נגיד שיש מצב שאני צריך לשלוח רדיו דיסק לחו"ל לתיקון, משלוח יכול לעלות עד 80$ לאירופה גג. אין מכס (כי יש כבר קבלה וחשבונית) (וזה נקרא ייצוא חוזר) אין מע"מ אין בלה בלה בלה, ואם נוסיף ביטוח שזה 60% מעלות המשלוח. ובכך בקושי נגיע ליצוא ב- 130$ ולהחזיר גם ב- 130$ ביחד 260$ בשקלים 1066 ש"ח .

ואני בכלל שיש לי יתרון לחברה בע"מ וייבוא חופשי, הפחתה במיסים ליבוא והפחתה משמעותית ליצוא , ואני יכול לדווח על המוצרים לשימוש עצמי שזה בכלל עוד יתרון.

אז לא!! עדיף לשלם על המקנטוש 1000$ בחו"ל ולא 9000 ש"ח אצלנו כאן.

או קלאריון או מותג אחר ולהוסיף עוד 50-70% ליבואן .

ותאמין לי אם כל חובבי המערכות יש להם רק טיפת ידע ביבוא ועלויות וכל האגרות הנלוות, אז 90% היו רק קונים מחו"ל.

ולגבי מחירי תיקונים בארץ, כמה יעלה תיקון סאב שנשרף ?

כמה יעלה תיקון למגבר ? 500 - 1000 - 1500 ש"ח אני עדיין מרוויח, שגם כך נוכל בטלפון אחד וכרטיס אשראי להזמין מהיצרן את החלק הנחוץ לתיקון.

פורסם
תיקון קטן:

בו נגיד שיש מצב שאני צריך לשלוח רדיו דיסק לחו"ל לתיקון, משלוח יכול לעלות עד 80$ לאירופה גג. אין מכס (כי יש כבר קבלה וחשבונית) (וזה נקרא ייצוא חוזר) אין מע"מ אין בלה בלה בלה, ואם נוסיף ביטוח שזה 60% מעלות המשלוח. ובכך בקושי נגיע ליצוא ב- 130$ ולהחזיר גם ב- 130$ ביחד 260$ בשקלים 1066 ש"ח . ואם יש עוד תקלה? עוד רכיב שצריך לייבא? אז עוד 1000. ופתאום שוב חסר משהו? (למרות שהסיכוי קטן אבל אלוהים גדול לא?!).

ואני בכלל שיש לי יתרון לחברה בע"מ וייבוא חופשי, הפחתה במיסים ליבוא והפחתה משמעותית ליצוא , ואני יכול לדווח על המוצרים לשימוש עצמי שזה בכלל עוד יתרון. יפה, לך! לא לכולם יש.

אז לא!! עדיף לשלם על המקנטוש 1000$ בחו"ל ולא 9000 ש"ח אצלנו כאן.

או קלאריון או מותג אחר ולהוסיף עוד 50-70% ליבואן . דיברו על 40%, איך הגעת ל-70?!?! :shock:

.

חוץ מזה שדיברתי על מכשירים שי בארץ עם אחריות מסודרת וכו'.

אתה תביא מחו"ל אני מהארץ. אין בארץ? גם אני יביא מחו"ל בעזרת הקומבינות שלך :wink::-D

גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...