Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מה לחפש בפורום דעות של אדם שלא קורא תגובות, שכן אם קראת את תגובתי לא ברור לי איך אתה אומר שחזרנו ל"פיוניר דולפינים" ועוד אחרי שאמרתי במפורש שלהגיד על פיוניר "דולפינים" זה טימטום....

לא משנה - תהיה בריא...שיהיה לך יום נפלא

פורסם
בכל מקרה אם באיכויות סאונד עסקינן, האלפיין הרבה יותר טוב, יותר גמיש, ויותר מתקדם, לדוגמא בפיוניר החיתוך בקרוס הוא בסלופ של 12DB ומאפשר עד 18DB לסאב וופר, בעוד באלפיין מתאפשר לכל הערוצים 24DB, באלפיין יש אקולייזר פרמטרי מתקדם ומאפשר לאלו שביננו שזה לא נוח להם לעבור לאקולייזר גרפי בעוד שבפיוניר יש רק גרפי, מנגנון הטיים קורקשיין באלפיין מדהים ומאפשר לך למרכז את הבמה בצורה מעוררת הערצה............ואם אתה מתכוון להגיד שבפיוניר יש גם מנגנון כזה אז תחסוך לי, כי אחרי שעות של ניסיון לכוון אותו הגעתי למסקנה שהוא שווה ל*** ולא יותר מאשר שורה פרסומית במפרט המכשיר,

אני בחרתי באלפיין ולא מצטער על זה דקה - איכות היא לא מילה גסה

דווקא לקרוא אני יודע. היה לי 100 בהבנת הנקרא.

במקרה שאתה לא יודע, בפיוניר ניתן להגדיר סלופ מקסימלי של 36DB לסאב, ואת הוופרים ב 24 DB.

במקרה שאתה לא יודע 2, יש טיים קורקשן בפיוניר שעובד, ואפילו עובד מצויין.

אם לדעתך אלפיין זה איכות, ואיכות היא לא מילה גסה - שיבושם לך. עוד פרה בעדר.

איתמר (שלא מבין למה אנשים נהנים ללכת עם הראש בקיר).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם לדעתך אלפיין זה איכות, ואיכות היא לא מילה גסה - שיבושם לך. עוד פרה בעדר.נכון בהחלט . אבל אל תגזים ותגיד שאלפיין זה לא איכות

איתמר (שלא מבין למה אנשים נהנים ללכת עם הראש בקיר).

לעתיד אני לא אגע בפיוניר יותר (אלא אם כן הם יעשו משהו כמו הP9 אבל בזול , ולא לא כוונה ל880) אבל לומר שהפיוניר הזה הוא פחות טוב בכיוונים מאלפיין יש לך טעות . מה עוד שתחפש ותמצא שלכמה משתמשים היו בעיות עם הקרוס של האלפיין , וממה שאני זוכר מהתרד' ההוא הם אמרו שיש על זה הרבה תלונות ברשת . אז באמת אל תפסול .

וזאת למרות שאני לא נוגע בפיוניר בכלל יותר

בברכה יהודה

פורסם

תגדיר איכות.

גם ה 880 וה 9650, וגם ה 9855\53\35\33 והמכשירים המקבילים מהסדרות של קנווד, קלריון, אקליפס, JVC ופנסוניק הם מכשירים טובים אשר מספקים את כל הפיצ'רים שהמשתמש הממוצע צריך, מי יותר ומי פחות.

אף מכשיר לא נחשב היי-אנד או "לא רואה ממטר את רעהו". הבחירה בין המכשירים השונים נובעת בד"כ מטעמי פוזה \ נוחות \ השתייכות למותג \ שמועה \ סרט.

לבוא ולהגיד "אלפיין זאת איכות" זה שטות.

למה? כי בדיוק כמו שפנסוניק זה איכות או קנווד זה איכות. כל המכשירים של היצרנים הממותגים (=לא איגל רוד או חברת שקר כלשהי) איכותיים במידה שווה, השאלה מי נותן את התמורה הגבוהה ביותר תמורת הכסף שהוא עולה (ראה ערך קלריון סדרה 8 Vs. אלפיין 9855).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...