Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמה מבחנים וכמה הצקות מכל מני אנשים, שמתיימרים :wink: להבין משהו באודיו, החלטתי להישתדרג מבחינת יחידת הראש.

אז ככה, אני מחפש רדיו דיסק איכותי ברמה של האלפיינים הבכירים והקלריונים, שיכלול בתוכו קרוס אקטיבי מלא, MP3 ופנל נשלף וזהו, כל השאר זה פיצ'רים נחמדים שלא משנה אם הם קיימים או לא, התקציב הוא גג 1900 שקל לא משנה אם זה חדש או אם זה משומש, תנאי נוסף זה אחריות של יבואן רשמי (SG, אפריל טקליין, ניופאן וכו').

המכשירים שחשבתי אליהם זה האלפיין 9855 והפיוניר PRS880, אקליפס כלשהו, זהו אם יש לכם הצעות נוספות למכשירים או עצות או כל דבר אחר אני אשמח לשמוע

דני

פורסם
אחרי כמה מבחנים וכמה הצקות מכל מני אנשים, שמתיימרים :wink: להבין משהו באודיו, החלטתי להישתדרג מבחינת יחידת הראש.וואלה , לא מאמין . אתה משתכנע ועוד מאנשים שאתה חושב שהם לא מבינים ?!!! מצטער אבל החזקתי ממך יותר

אז ככה, אני מחפש רדיו דיסק איכותי ברמה של האלפיינים הבכירים והקלריונים, שיכלול בתוכו קרוס אקטיבי מלא 3WAY 4WAY או ששניים מספיק לך ?, MP3 ופנל נשלף וזהו, כל השאר זה פיצ'רים נחמדים שלא משנה אם הם קיימים או לא, התקציב הוא גג 1900 שקל לא משנה אם זה חדש או אם זה משומש, תנאי נוסף זה אחריות של יבואן רשמי (SG, אפריל טקליין, ניופאן וכו').

המכשירים שחשבתי אליהם זה האלפיין 9855 והפיוניר PRS880, אקליפס כלשהו, זהו אם יש לכם הצעות נוספות למכשירים או עצות או כל דבר אחר אני אשמח לשמועיש מישהו שמוכר קלריון 956 (לא יודע מה המחיר המבוקש ) תבדוק

דני

ולמה למכור קרוס אקטיבי (או שאולי כבר מכרת? ) ולחפש מכשיר עם קרוס ?

מכול מקום שיהיה בהצלחה

בברכה יהודה

פורסם

תרשה לי לענות במקום דני?

השילוב רכיבים במערכת של דני לא מתאים אחד לשני. מצד אחד יש לו מגברים ורמקולים היי-אנד אמיתיים ומצד שני יש לו הד יוניט פשוט וקרוס מוגבל.

הד יוניט מסדרה גבוהה יתן לו שליטה מורחבת ונוחה יותר, חיתוך הרבה יותר מדוייק ודיגיטלי (ולא אנלוגי כמו בקרוס של זטק) ואיכות סאונד משופרת.

לדעתי (ואני אחד ה"מטיפים") בגלל מורכבות המערכת שלו והרמה אשר אליה היא מכוונת, הד-יוניט איכותי הוא רכיב המפתח כאן.

דני, פיוניר 880 יהיה בחירה מצויינת. אני חושב שאתה יודע ממי אפשר לקנות מכשיר כזה בתקציב שלך :wink:. אם משומש אז גם 9650 בא בחשבון (למה מכרתי :cry:)

גם 9855 יהיה מצויין ומשומש אף נכנס בתקציב, אבל השאלה היא האם תסתדר עם הפס מגע הזוועתי שלו, במיוחד בזמן נהיגה.

יש גם מי שמוכרים 9835 ו 9830 שגם נחשבים מכשירים מצויינים אם כי ישנים יותר מה 55.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם 9855 יהיה מצויין ומשומש אף נכנס בתקציב, אבל השאלה היא האם תסתדר עם הפס מגע הזוועתי שלו, במיוחד בזמן נהיגה.

איתמר.

יש לו פס מגע גאוני - לא זוועתי.

אתה אולי לא אובייקטיבי עקב הנטייה ה"פיונירית" שלך או אינטרס למכור כזה (או מכיר מי שמוכר, היינו הך)

כך או כך, בין אם באופן כללי אוהבים או שונאים את פס המגע - הוא לא מצריך שימוש יומיומי בכלל...

פורסם

אין לי שום נטייה פיונירית. יש לי נטייה לתקן אנשים שחושבים שפיוניר זה דולפינים ואלפיין זה איכות.

יצא לי מספר לא מבוטל של פעמים להתעסק עם ה 9855 ומצאתי שהנדסת האנוש של המכשיר שואפת ל-0.

אם לדעתך יש לו פס מגע גאוני - בכיף, אותי הרבה יותר מעניינת נוחות התפעול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גאוני, as in נוח, לא גאוני המהנדס שהמציא אותו.

ולכן אני אומר, אתה אולי חושב שהפס לא נוח, אך רבים יעידו שכן, לי הוא מאוד מאוד נוח (ורבים יעידו שלא)

כך או כך כמו שכבר ציינתי, הפס לא אמור להיות בשימוש מאסיבי כי הוא מאפשר ומתפעל גישה של הגדרות ולא ווליום (נניח)

פורסם

בנוגע האנשים המבינים והלא מבינים צחקתי, אפילו שמתי סמיילי ליד שיבינו שזה בצחוק ואני מקווה שהם הבינו את זה.

כמו שאיתמר ציין אני מחליף כי אני רוצה משהו יותר איכותי ולהעלות ברמה, לא שהקלריון מכשיר לא איכותי אבל הוא חסר קרוס אקטיבי. ולמה אני מוכר גם את הקרוס האקטיבי כי אין בו את האפשרות להוריד את הסופרימו לתדרים יותר נמוכים מ 2.3K,אני רוצה את האפשרות ל 1.2-1.5K, אם היית בו את האפשרות הזאת אני כמעט בטוח שהייתי חוסך את הכסף או שהייתי משתכנע שזה לא איכותי מספיק אבל התהליך היה לוקח יותר זמן. לגבי נוחות תיפעול וכדומה אין לי בעיה עם שום מכשיר ועם שום פס מגע, כי כמו שאמרו פה את הכיוונים המסובכים עושים פעם ב ואם כבר עושים אותם אז עומדים בצד ו"משחקים", חשבתי על המכשירים של אלפיין השאלה אם יש מכשירים נוספים שעומדים בתנאים שלי, הקלריון המדובר אפילו אם הוא משומש, חורג הרבה מעבר לתקציב שלי.

**

הקרוס במכשיר צריך לתמוך רק בביאמפ, 3 WAY, אם זה יותר אז כמובן שאין בעיה.

פורסם

פס מגע?

לי יש מסך מגע:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
פס מגע?

לי יש מסך מגע:)כן כן שמענו על מסך המגע שלך :lol:

ותעזור לידידך במקום לקשקש:lol:

לדני מצטער שאין לי יכולת לעזור לך כי אני אישית לא אראה עם פיוניר:lol: (אני מפחד שיזרקו אותי מהביית או שיעיפו אותו מהאוטו:lol: ) ולכן זה או לשלם יותר או לקנות אלפיין

בברכה יהודה

פורסם

אני ממליץ עם מה שיש לי נסיון וזה 880PRS שאני נהנה מכל רגע איתו :), מאוד נוח לתפעול, בלי כל מיני דגים ולויתנים 8) , ומסכי מגע שלדעתי סתם מיותר. יש כיבוי מגבר פנימי, וגם כיבוי הצג כולו (יש כאלה שטוענים שזה גורע מהאיכות -מסך דולק).

וגם תקציב, ב2000 ש"ח אתה מביא כזה חדש עם אחריות לשנה, ו9855 לא נראה לי שניתן להביא במחיר כזה.

פורסם

טוב אחרי חיפושים רבים הגעתי לאותה המסקנה, או 880 חדש או 9855 משומש, או לקנות בעצמי בחול בלי מכס 955/6, אבל פה אני חורג מהכלל שהצבתי, האחריות, למרות שזה המכשיר הכי טוב, בלי אחריות אני מאוד משתדל שלא לחשוב עליו. בכל מקרה תודה לכל העונים, ואם יש למשהו משהו להוסיף הוא מוזמן, גם בפרטי.

פורסם
אין לי שום נטייה פיונירית. יש לי נטייה לתקן אנשים שחושבים שפיוניר זה דולפינים ואלפיין זה איכות.

יצא לי מספר לא מבוטל של פעמים להתעסק עם ה 9855 ומצאתי שהנדסת האנוש של המכשיר שואפת ל-0.

אם לדעתך יש לו פס מגע גאוני - בכיף, אותי הרבה יותר מעניינת נוחות התפעול.

איתמר.

מילים כמו חול ואין מה לאכול.....

אחרי שתהיה בעלים של 9855 חצי שנה תבוא אלי ותגיד לי שהפס מגע הוא זוועתי, ושהנדסת האנוש לוקה בחסר,.....להתעסק עם מערכת חדשה 15 דקות ברכב של מישהו אחר בפוזה של "אני יודע לכוון" זה מעורר גיחוך ברמות לא מתוארות,

לחבר מאוד טוב שלי היה 9650 שאני אישית עזרתי לו לרכוש, מיותר לציין שישבתי על הכיוון של המערכת שלו (שאני אישית גם בניתי והרכבתי איתו) למעלה משעתיים, ואני יכול להגיד לך שהיום הדעה שלי זה שהמערכת הזאת מאוד לא נוחה התפריטים לא אינטואיטיביים בכלל ולא מובן מה שולט על מה ואיפה, איפה זה הקרוס ואיפה זה באקולייזר.............ולי המכשיר הזה לא נוח בכלל בכלל

אבל - להגיד שזה מכשיר לא נוח ? לא יודע שעתיים זה לא מספיק להתרגל למכשיר אם אני אתקין אחד ברכב ואסע איתו חודשיים אז אולי אני אוכל להגיד מה דעתי.....

בכל מקרה אם באיכויות סאונד עסקינן, האלפיין הרבה יותר טוב, יותר גמיש, ויותר מתקדם, לדוגמא בפיוניר החיתוך בקרוס הוא בסלופ של 12DB ומאפשר עד 18DB לסאב וופר, בעוד באלפיין מתאפשר לכל הערוצים 24DB, באלפיין יש אקולייזר פרמטרי מתקדם ומאפשר לאלו שביננו שזה לא נוח להם לעבור לאקולייזר גרפי בעוד שבפיוניר יש רק גרפי, מנגנון הטיים קורקשיין באלפיין מדהים ומאפשר לך למרכז את הבמה בצורה מעוררת הערצה............ואם אתה מתכוון להגיד שבפיוניר יש גם מנגנון כזה אז תחסוך לי, כי אחרי שעות של ניסיון לכוון אותו הגעתי למסקנה שהוא שווה ל*** ולא יותר מאשר שורה פרסומית במפרט המכשיר,

בקשר להתעסקות עם פס המגע - היא נוחה מאוד ואין עם זה שום בעיה הכל עובד פיקס,

ובכל מקרה פס המגע נכנס בעיקר לשימוש בזמן הגדרות מתקדמות כגון קרוס אובר, או אקולייזר....דברים שאני מקווה בשבילך שאתה לא עושה תוך כדי נהיגה.....

אז בקיצור ולסיכום להגיד שפיוניר 9650 הוא רק דולפינים זה טימטום זה מכשיר איכותי מתקדם ולא רע בכלל,.....(מלבד נושא התפעול אבל זה אינדיווידואלי....)

אבל אני בכל יום בהיר או אפרורי, קריר או קייצי מעדיף 9855 בלי בכלל להפעיל שיקול דעת....כמובן שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ויבחר לעצמו את המערכת שהוא רוצה לעבוד איתה, אני בחרתי באלפיין ולא מצטער על זה דקה - איכות היא לא מילה גסה

פורסם

מותר לי גם לכתוב "מילים כמו חול ואין מה לאכול"?

באמת מזמן לא היה בפורום "אלפיין זה איכות, פיוניר זה דולפינים".

כל הכבוד.

איתמר.

פורסם

שמח להחזיר את הפורום למסלול, אני גאה בעצמי

אגב לא אמרתי פיוניר זה דולפינים אלפיין זה איכות, חבל שלא טרחת לקרא את ההודעה ואתה רק עסוק בלקדם לעוזי רדיו את המכירות....לפחות תדרוש אחוזים טובים

פורסם

אני לא מתכוון להתנגח איתך ובטח שלא לרדת לרמה הילדותית שלך. אמרת את דעתך - יופי.

אם היית קצת עוקב בפורום היית יודע את דעתי על עוזי רדיו.

איתמר.

• תוכן חדש...