Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכות לקבוצת סובארו-איתורן על יציאתה הקרובה ל"ראלי ירדן".

אני מקווה שנידע להאריך את ההשקעה הגדולה ונבוא לירדן ליצפות במרוץ זה שסה"כ מתקיים "ליד הבית",

דני /יובל/דובי יש מצב לקבל את הדרישות/אפשרויות לבוא כצופים עם רכב פרטי לירדן ליום מרוץ או כולו, לפי הבנתי מהסובבים לא צריכה ליהיות בעיה גדולה להיתאגד מס' אנשים ולבוא ליום סטייג' מהבוקר המוקדם עד הערב ולחזור{אנחנו רגילים בתור מרשלים לצאת בשעות מופרחות לאימונים פה בארץ אז לראלי זה כבר קטן אלינו}.

השמח אם מישהו יוכל ליתרום פרטים וליצור קבוצת עיניין לנושא זה , אני תורם את הסובארו שלי לעיניין ואלי אפשרי לצרף עוד שלושה לשם החברותה- יש מצטרפים?:lol:

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעיקר בגלל הקיפאון בספורט המוטורי הישראלי וגם בגלל הרצון להתחרות בחו"ל יוצאות 2 קבוצות ראלי ישראליות להתחרות בראלי ירדן הקרוב.

ראלי ירדן כזכור יהיה החל מהשנה הבאה חלק מהסבב העולמי והשנה צפוי בליווי צמוד של ה-FIA להתקיים על התוואי המיועד.

הראלי נמצא ברובו באזור ים המלח , בצד הירדני של הגבול.

יובל מלמד ומיקי יוחאי ישתתפו עם קבוצת סובארו-איתוראן ומכונית הסובארו STI הלבנה והמוכרת של יובל מלמד .

הקבוצה השנייה הינה של דני לוי ואיזי ארגמן , גם הם עם סובארו WRX וקבוצת מרום הצמרת.

ראלי ירדן יתקיים בין ה-10 ל-12 במאי והינו חלק מאליפות המזרח התיכון בראלי.

האתר הרשמי של הראלי - http://www.jordanrally.com/

האתר הרשמי של אליפות המזה"ת - http://www.merc-fia.com/

התמונות באדיבותו של צלם הספורט המוטורי שלנו, זאב גרוס , שאת שאר היצירות שלו ניתן למצוא - http://www.pbase.com/zegross/motorsport

דובי

1.jpg

2.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
ברכות לקבוצת סובארו-איתורן על יציאתה הקרובה ל"ראלי ירדן".

אני מקווה שנידע להאריך את ההשקעה הגדולה ונבוא לירדן ליצפות במרוץ זה שסה"כ מתקיים "ליד הבית",

דני /יובל/דובי יש מצב לקבל את הדרישות/אפשרויות לבוא כצופים עם רכב פרטי לירדן ליום מרוץ או כולו, לפי הבנתי מהסובבים לא צריכה ליהיות בעיה גדולה להיתאגד מס' אנשים ולבוא ליום סטייג' מהבוקר המוקדם עד הערב ולחזור{אנחנו רגילים בתור מרשלים לצאת בשעות מופרחות לאימונים פה בארץ אז לראלי זה כבר קטן אלינו}.

השמח אם מישהו יוכל ליתרום פרטים וליצור קבוצת עיניין לנושא זה , אני תורם את הסובארו שלי לעיניין ואלי אפשרי לצרף עוד שלושה לשם החברותה- יש מצטרפים?:lol:

המעבר לירדן מאוד פשוט .

המבקש לחצות את הגבול עם רכב, נדרש לרשיונות רכב מתורגמים ע"י ממסי,

ביטח שגם הוא נעשה בממסי. שאר הדרישות מתבצעות בגבול בסה"כ כ-800 ש"ח ברוטו

לרכב וארבעה אנשים. לא מסובך אורך כשעתיים לפעמים פחות.

פורסם

לאחר פרטים אלו , אילו נק' תצפית מומלצות לקהל איפה אפשר לקבל ספר מרוץ/מפת המסלול וזמנים מדויקים לזינוק/קטעי צרוץ,

אולי ישנה דרך להיצטרף לצוות סיוע (כמובן ללא הפרעה) למטרת עידכון מידי/צפיה מכרוב על צוות המרוץ, אולי ישנם אתרים בהם אפשר לישון באוהלים לשם קירבה/זמינות למסלול, שנה באוהל לא כזאת גרועה ומאפשרת חיבור לקהל המקומי לכל היתרחשויות והיתקדמות המרוץ.

עדין אין מיצטרפים ל ח וו י ה? :?

פורסם

טוב , אז בטח שמתם לב לשינוי בכותרת של השרשור הזה .

לכל מי שיסתכל ברשימת הנרשמים לראלי ירדן יגלה כי ברכב מס'-33 , סובארו אימפרזה מקבוצת -N רשום אהוד פוביצר כנהג ורן דגן כנווט.

טלפון קצר לאהוד מבהיר את העניין.

הבחור פשוט רוצה להתחרות ויעשה את זה עם האימפרזה הכל-כך מוכרת של יובל מלמד כשלצידו בכסא הנווט יהיה רן דגן ולא אשתו כרגיל (רק מסיבות טובות ) .

עוד עדכונים , בהמשך

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

משלחת של מועדון מרוצי ישראל הוזמנה לראלי ירדן לצורך לימוד והכשרה, הקבוצה מונה 6 איש ותכלול את ברוך שליט, רמי לימון, אסף שדמה, אסף לסלי, איתי אלון, אליעד כהן.

המשלחת תצא ביום רביעי ותלווה את כל נושא המנהלות, בדיקות טכניות תדריכים הזנקות ועוד נושאים נוספים, את הקבוצה ילווה נציג של ההתאחדות הירדנית לאורך כל ימי הראלי.

תמונות יוצגו באתר המועדון www.motor-sport.co.il בכל סוף כל יום של הראלי.

אנו מאחלים הצלחה למשתתפים ונשמח לעזור במידת האפשר לכל אחד מהם.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

שינוי של הרגע האחרון

בקבוצת "מרום הצמרת" לראלי ירדן ישב בכסא ימין נהג המשנה חזי בצלאל (הנווט הקבוע של איציק בריל)

לאחר שהנווט הקבוע של הקבוצה איזי ארגמן נבצר ממנו להגיע,

הקבוצה יוצאת עם הצוות הקבוע של המכונאים מישה לפשיץ,גלעד,אבי חגג, אלי מיפן אוטו,המנהל הטכני גל סער(מהצוות של רמי שוכטוביץ) ורכזת הקבוצה שלנו הדס לבבי.

כמו כן הרבה תודה לעידן זהבי שנידב רכב שירות שני לקבוצה ויוצא איתנו לירדן

מירוצי מכוניות

פורסם

ראשית שיהיה המון הצלחה לצוותים ובמיוחד לאהוד פוביצר שזו בטח הפעם הראשונה שלו בראלי גדול בינלאומי,

האם שלושת הצוותים נוסעים כקבוצה אחת,או כל צוות באופן עצמאי?

בברכה

קובי

פורסם

בהצלחה לצוותים וחבל שאני לא אוכל להיות שם כדי לצלם :(

חייב להגיד שאחרי שקראתי שסולברג ולואב יהיו רק לצורך הכרת מסלול, זה כצת מאכזב. ע"פ מה שזכור לי קבוצות WRC שלחו בעבר נציג כדי לבדוק את התנאים בשטח ולבחון את המכוניות בקצב A8 ולא N4 בראלי חדש שנה לפני שנהיה חלק מקרקס ה WRC.

חברה, תהנו

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...