Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתור אחד שלא מכיר אבל מחזיק ממנו ,הייתי רוצה לדעת באמת מה הבעיה

הבעיה היא אצלך יהודה לא אצל האחרים.

לאף אחד אין בעיה עם שמעון שהוא מתקין מקצועי ומעולה.

מי שהגיב פה כנראה שיש לו נסיון עם שמעון ולא מוצלח בהתנהלות ובתמחור-זכותו של שמעון דרך אגב.

אתה לעומת זאת מגן בחירוף נפש על דעותיך המבוססות על שמועות, ופה לא מדובר על אלמנטים אלא על אנשים.

רצוי שתצא קצת לאוויר העולם ותחדל מההתנהלות הקלוקלת הזו של רושם מבעד למסך המחשב והמקלדת שבידך !

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנשים,

בואו לא נפתח פה שרשור על מי בן אדם יותר טוב או פחות טוב.. כל אחד שופט לעצמו.. יש אנשים מאוד מרוצים משמעון ויש אנשים שחושבים שהוא מגזים.. שמעון הוא לא נק' השרשור..

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
הבעיה היא אצלך יהודה לא אצל האחרים.

לאף אחד אין בעיה עם שמעון שהוא מתקין מקצועי ומעולה.

מי שהגיב פה כנראה שיש לו נסיון עם שמעון ולא מוצלח בהתנהלות ובתמחור-זכותו של שמעון דרך אגב.

אתה לעומת זאת מגן בחירוף נפש על דעותיך המבוססות על שמועות, ופה לא מדובר על אלמנטים אלא על אנשים.

רצוי שתצא קצת לאוויר העולם ותחדל מההתנהלות הקלוקלת הזו של רושם מבעד למסך המחשב והמקלדת שבידך !

אני מאוד מסכים על הביקורות על שמעון, יש לו משהו נגד DLS או נגד החנות אקסטרים סאונד בסגולה, בזמנו שקניתי את הסט של ה DLS, פגשתי את שמעון וסיפרתי לו על הסט שקניתי מאלי (המוכר באקסטרים סאונד), אז אמרתי לו - נו איך הסט? אז הוא אמר - סט בסדר עם פרצוף חמוץ. (הסט הוא ULTIMATE PRO 3WAY)

שהייתי אצלו, אז הוא סיפר על כל מיני התקנות ומוצרים שהוא מוכר, בזמנו הוא מכר את מורל פולס ב 700 ש"ח, כאשר בחנויות יש את הסט הזה ב600 ש"ח חדש.

הוא ניסה למכור את מורל בכוח, את DLS שהיא אחת החברות הטובות בעולם ב SQ הוא משמיץ.

הייתי דיי חדש בכל העסק הזה, בניתי תיבה לקיקר שהיה לי, הייתי צריך טרמינל, הלכתי אליו והוא מכר לי אחד כזה ב50 ש"ח, אח"כ הכרתי את אלי מאקסטרים סאונד בסגולה פ"ת, נדהמתי מהמחיר שהוא מכר, 10 ש"ח לאחד!

מכאן הבנתי עם מי יש לי עסק.

זה זכותם לרשום עליו ועל המחירים שלו, זה פורום ומותר לכולם להביע את הדיעה עליו.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

, בזמנו הוא מכר את מורל פולס ב 700 ש"ח, כאשר בחנויות יש את הסט הזה ב600 ש"ח חדש.

הכריחו אותך לקנות אצלו?

ישבו לידך עם אקדח מכוון לרקה?

הוא יכול למכור בכל מחיר שבא לו , אתה לא מחוייב לקנות.

נ.ב.

לפעמים עדיף לשלם עוד 100 ש"ח ולהתקין אצל מישהו מקצועי .

.

ZZR

פורסם

מעצב בפיבר מאיזור ת"א(עולים במחלף השלום ופונים ביגאל אלון שמאלה לפני התחנת דלק החדשה)

המקום נקרא "ספולויד"(סדנה לשיפורי רכב...הבחור כבר מאס בסטריאו) בחור בשם דודי.

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם
אני מאוד מסכים על הביקורות על שמעון, יש לו משהו נגד DLS או נגד החנות אקסטרים סאונד בסגולה, בזמנו שקניתי את הסט של ה DLS, פגשתי את שמעון וסיפרתי לו על הסט שקניתי מאלי (המוכר באקסטרים סאונד), אז אמרתי לו - נו איך הסט? אז הוא אמר - סט בסדר עם פרצוף חמוץ. (הסט הוא ULTIMATE PRO 3WAY)

שהייתי אצלו, אז הוא סיפר על כל מיני התקנות ומוצרים שהוא מוכר, בזמנו הוא מכר את מורל פולס ב 700 ש"ח, כאשר בחנויות יש את הסט הזה ב600 ש"ח חדש.

הוא ניסה למכור את מורל בכוח, את DLS שהיא אחת החברות הטובות בעולם ב SQ הוא משמיץ.

הייתי דיי חדש בכל העסק הזה, בניתי תיבה לקיקר שהיה לי, הייתי צריך טרמינל, הלכתי אליו והוא מכר לי אחד כזה ב50 ש"ח, אח"כ הכרתי את אלי מאקסטרים סאונד בסגולה פ"ת, נדהמתי מהמחיר שהוא מכר, 10 ש"ח לאחד!

מכאן הבנתי עם מי יש לי עסק.

זה זכותם לרשום עליו ועל המחירים שלו, זה פורום ומותר לכולם להביע את הדיעה עליו.

יש לי עוד סיפורים אבל אחד ממש הפיל אותי!

כשקניתי את האודיסון שלי ה-LRX 4.1K שימעון באחד במפגשים אמר לי שהמגבר הנ"ל לא מתאים לי (למוזיקת רוק שאני שומע) הוא נורא איטי וכו'..

אבל מה הוא המליץ לי? הילקס A4! מגבר אם 65W מסכנים (מגבר איכותי ביותר אבל איך הוא קשור?). בטוח הוא יהיה יותר מהיר בשילוב עם ה- K2P מהאודיסון עם 130-140W לערוץ!

הוא תמיד ממליץ על חברות שעדיין נשארו איתו בקשר שאלו: מורל! הילקס! ואולי עוד חברה או 2! אף אחד לא רוצה עסק איתו.

לגביי בניות? הספיק לי לשמוע מבחור אחד שביקש ממנו לבנות לו תיבה איכותית מאוד מ- MDF וקיבל הצעה של 1400 ש"ח~!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

סלחו לי חברה אם אני יכול לתת תגובה על שמעון בעבר לפני מספר חודשיים הייתה לי שיחה אם שמעון על מערכות לרכב(אני לא תופס ממני גאון הדור אבל קצת הבנה יש)לדוגמא דיברנו על מספר חברות שהוא לא עובד איתן אבל הן חברות של הי אנד ובגלל שהוא לא עובד איתן הוא שלל אותן לגמרי ו"מי הוא" שיפסול חברות שזכו במקומות ראשונים בתחרויות בעולם בSQ ו בSPL חברה הבחור """"נגר"""" נכון הוא יודע לעבוד יפה בפיבר אבל קורע קורע קורע במחירים ולא מבין יותר מדי בסאונד .

למי שלא מסכים איתי בואו לא נכנס לריבים וכו כי זאת ס"הכ דעתי האישית!!!!!

פורסם

אנשים אתם שוכחים שהוא לוקח מחירים כאלה כי יש מי שמוכן לשלם! ביום שלא יסכימו לשלם לו מחירים כאלה ולא תהייה לו עבודה הוא יוריד מחירים.

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

קצת מוזר לי לשמועה מבחור, ש"לא תופס מעצמו גאון הדור אבל קצת הבנה יש" קורא לשופט EMMA "נגר, שיודע לעבוד יפה בפיבר אבל לא מבין יותר מדי בסאונד".

מניסיון אישי - לא חיפשתי עבודת נגרות ופיבר, רק רציתי לשפר סאונד בלי להשקיע ברכב. בן אדם ישב אתי שעות, כדי לעזור לי לבכור טוויטר והרבה שעות אחר כך כדי לכוון את המערכת.

תוצאה אחרי הכיווונים - יום ולילה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...