Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,בשעה טובה הוחלף הגיר והקלאץ ברכב,יום שישי עשיתי שיפורים קטנים: שחרור קטן למותחן של הטיימינג(אחרי שיפוץ ראש מתחו אותה יותר מידי מה שגרם לשריקות),שמתי טבעת אטימה למפלג-בשעה טובה הופסקה הנזילה משם,החלפתי פילטר אוויר(לא הוחלף בטיפול 10k האחרון),שטפתי את הרדיאטור ואת המנוע ממשקעים שהצתברו והלחפתי את המים לנוזל קירור,ומכיוון שהיית נזילה קטנה ממכסה שסתומים החלטתי גם להחליף את האטם שלו,הכל טוב ויפה רק בהברגה חזרה של ברגים חיזקתי יותר מידי את הבורג והוא נשבר.

השאלות:

יש דרך לשחרר את שארית של הבורג מההברגה?

מכיוון שהמכסה שסתומים לא מחוזק כמו שצריך יש עכשיו נזילה די גדולה של שמן משם,חשבתי לגשת לטסט אך עכשיו השאלה אם יוכלו להכשיל אותי על זה?

שבת שלום.

פורסם

איך מוחזק אצלך מכסה שסתומים? על ברגים שנכנסים פנימה לראש מנוע, או על אומים שיושבים על גוז'ונים שיוצאים מראש מנוע?

פורסם
איך מוחזק אצלך מכסה שסתומים? על ברגים שנכנסים פנימה לראש מנוע, או על אומים שיושבים על גוז'ונים שיוצאים מראש מנוע?

מחוזק אם ברגים,אפשר להרגיש את ההברגה מצד שני,זאת אומרת שהצד שני לא נמצא במקום שסגור,למשל הבורג שנשבר מלמטה אם היד אני יכול להרגיש את מה שנשאר ממנו,מקווה שהסברתי את עצמי.

פורסם

אתה יכול להוריד מכסה שסתומים, ולנסות לתפוס את השאריות של הבורג עם פלאייר-פטנט, אם יש שאריות בחוץ.

אם לא - רק לחלץ את הבורג, אם אתה יודע לעשות את זה, עם מקדחה וחולץ.

פורסם

למיטב ידיעתי, חרטים הם אלה שעושים את זה. אני חושב שלא כולם יסכימו לעבוד ללא הפירוק של הראש, אבל מאמין שתמצא צדיק או שניים :)

פורסם

חילוץ של בורג, אם אי אפשר לתפוס אותו עם משהו מבחוץ ולסובב, מתבצע כך - קודחים חור בתוך הבורג (משהו שקשה לעשות עם מקדחה ניידת, כמה שהבורג יותר קטן - כך יותר קשה, ולכן בד"כ עושים את זה על מקדחה יציבה גדולה - מכונת קידוח, ובשביל זה מבקשים לפרק את הראש), מכניסים לחור חולץ, ומסובבים את הבורג החוצה.

זה במקרה ואין סיבוכים בתהליך.

פורסם

אני מבין אותך שהבורג יוצא מהצד השני אתה מרגיש אותו מלמטה...

גם אצלנו במאזדה זה קרה לי שהידקתי את הבורג יותר מידי והוא נישבר זה קל לחלץ את הבורג הזה

תיקך פלייר שפיץ עקום(שככתי איך קוראים לפלייר שפיץ שהוא עקום כזה) ותיתפוס את הראש של הבורג מילמטה ותבריג אותו הפוך כדי שהוא יצא מלמעלה... אל תמסה להוציא אותו מלמטה כי אתה תהרוס את ההברגה.. אם לא הולך

אז תלך למוסך והם כבר יודעים איך לטפל בזה כי אתה עלול רק להחמיר את המצב אם אין לך את הכלים המתאימים..

אפשר גם עם מדגש לתת מכה על מרכז הבורג ואז עם מקדחה ומקדח 3-2 ליקדוח על הבורג (שהמקדח יהיה בעובי פחות מהבורג!) ליקדוח 1-2 ס"מ על הבורג ואז בעזרת מברז הפוך לעשות הברזה הפוכה ובזמן שאתה סוגר את המבר ההפוך על הבורג אתה למעשה פותח את הבורג התקוע.. (שוב אם אין לך את הכלים המתאימים וידיים טובו אז לך למוסך לא יעלה לך יקר ביכלל)

פורסם

היום הייתי בכמה מוסכים(2 ליתר דיוק) וכולם אמרו שלא יכולים לעזור לי,באמת לא יכולים לעזור או שבגלל הלחץ שהיה במוסכים הללו לא כדאי להם מבחינה כלכלית לטפל בי(מעדיפים תקלות יותר גדולות אם סכומים גדולים יותר,זאת היית הרגשה שלי)? מה שבעצם אני צריך זה המלצה למקום שיכול לעזור לי ולא ינפנף אותי.

פורסם

עדכון:הבעיה נפתרה,מוסך היהלום בהמלצתו של רפי(תודה רפי) טיפל בבעיה,ע"י ריתוך אום לקצה הבורג והברגתו החוצה,כמו כן הוחלף צינור גומי שמקשר בין משאבת הדלק לקרבורטור(היה אם מלא סדקים-אף פעם לא שמתי לב לזה), וחוט הצתה מהכויל למפלג.

• תוכן חדש...