Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדיון המכריע בליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה שנירשמת לפורום רק למטרה זו

בכל אופן אני נגד למרות שאני לא מתכוון לקחת רכב חברה בשנים הקרובות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הדיון המכריע בנושא הליסינג מתקרב.

אנשי ההייטק התומכים ברפורמה עובדים קשה כדי לשכנע את חברי הכנסת לתמוך.

כן, יש עובדי הייטק התומכים בהעלאת שווי השימוש על רכבי הליסינג.

פרטים נוספים:

http://whynotleasing.org

למה? האם הם לא משלמים מספיק מיסים?

פורסם

סתכל על ה 2 הודעות הקודמות שלו.. היה אשכול חופר חפירות ארכיאולוגיות

פורסם

הצעה של אנשים קטנים וקנאים שמעדיפים שכולם יסבלו למרות שזה בכלל לא משפיע עליהם!!! ובאים בגישה של "אם לא אני, אז אף אחד!"

לכו תלמדו, תעבדו קשה, ואולי גם לכם יהיה רכב מליסינג עם דלקן..זה עדיף מלהתבכיין על המצב הקיים!

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

לא רק משתמשי הליסינג - גם עצמאים יפגעו מהרפורמה, עד כדי חוסר כדאיות להחזיק רכב על העסק (!). טירוף.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מה עם לתת את ההטבה רק לרכבי ליסינג היברידים על מנת לעודד את העובדים להשתמש ברכבים פחות מזהמים. (אם כבר מדברים על זיהום אויר בשירשור אחר).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

זו הטבה על הטבה - הם כבר נהנים ממס קניה נמוך יותר, ששם אותם בקבוצת מס נמוכה יותר.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

לא ידעתי את זה. "הם" זה חברות הליסינג ו/או אנשים פרטיים?

אני רואה למשל שהונדה סיויק וטויוטה פריוס עולות 150K. זה לא נראה לי כל כך הטבה ללקוחות פרטיים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

דיברתי על הרכבים ההיברידים.

הפריוס (כמו ההונדה IMA) נהנית ממס קניה נמוך משמעותית לעומת רכב רגיל - 45%, כמדומני. זה מה שמביא את המחיר שלה לרמות שפויות.

פורסם
זו הטבה על הטבה - הם כבר נהנים ממס קניה נמוך יותר, ששם אותם בקבוצת מס נמוכה יותר.

שום הטבה על הטבה..

מס הקניה הנמוך (לא מספיק) על רכבים אילו נועד למשוך קונים לרכבים אילו אשר נהנים מתצרוכת דלק וזיהום נמוך..

בוא נחשוב יחד למה זה טוב למדינה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זו עדיין הטבה על הטבה. אני לא אומר שזה נכון או לא, אני כן אומר שהם כבר מקבלים הטבה לעומת מכוניות רגילות, גם באספקט של שווי שימוש. למה? פשוט מאוד: במקום שפריוס תעלה 200 אלף שקל ותהיה בקבוצה 5, עקב מס הקניה המופחת, היא עולה 151 אלף שקל ונמצאת בקבוצה 4.

כל הורדה מלאכותית של שווי השימוש תהיה עוד הטבה על זו הקיימת. טוב? רע? לא יודע; כנראה שטוב, מאחר ואלו מכוניות מתקדמות ובטוחות, בנוסף להיותן חסכוניות ונקיות יותר, ובמילא המיסוי על רכב גבוה מדי, כך שכל המוריד הרי זה משובח. מה שבטוח הוא, שהן כבר מקבלות הטבות מהמדינה.

פורסם

מה הבעיה בהטבה על הטבה ? זה לא סופרמרקט

פורסם

לא אמרתי שיש בעיה. פשוט צריך לראות את זה בקונטקסט הנכון - יש להם כבר הנחה משמעותית מהמדינה, שמשפיעה ישירות על שווי השימוש.

פורסם

כמי שהיה לו מספר רכבי ליסינג אני תומך בהעלאת השווי,

זה לא משנה שאתם עושים מילואים, יצרניים יותר או פחות או כל סיבה אחרת לא רלוונטית.

שווי השימוש הוא עיוות מס ועיוותים צריך לתקן, גם אם הם לפעמים פוגעים בנו.

הרי גם את קיצבאות הילדים צימצמו כיוון שהם היוו עיוות ועל זה לא התלוננתם.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...