Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדיון המכריע בליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמי שהיה לו מספר רכבי ליסינג אני תומך בהעלאת השווי,

זה לא משנה שאתם עושים מילואים, יצרניים יותר או פחות או כל סיבה אחרת לא רלוונטית.

שווי השימוש הוא עיוות מס ועיוותים צריך לתקן, גם אם הם לפעמים פוגעים בנו.

הרי גם את קיצבאות הילדים צימצמו כיוון שהם היוו עיוות ועל זה לא התלוננתם.

תגיד אתה רציני ??

עיוות מס צריך לתקן..., אין בעיה, תתחיל בלהוריד את המס על הרכבים אשר עומד על 97% , וואחד עיוות.

ואחר כך תדאג לספק תחבורה ציבורית לאילו אשר אתה לוקח להם את הרכב, כדי שאני ועוד רבים כמוני אשר עובדים בפריפריה הרחוקה , יהיה להם איך להגיע לעבודה.

אני אשמח אם תיידע אותי על קו האוטובוס \ רכבת אשר יכול לקחת אותי למקום עבודתי בקיבוצי הגולן..

המס על הרכב הינו פופוליסטי לחלוטין, והאוצר מריץ אותו כמס אשר יאפשר הורדת המס לכלל ציבור השכירים..

אני מניח ששאר המיסים אשר אנו משלמים אינו מספיק למדינה, ואם אתה חושב שזהו הסוף אתה בהחלט טועה.

מעבר לזאת, כולנו נשלם ובגדול לאחר עליית שווי השימוש, אם זה עקב עליית מחירי המשומשות אשר לא יאפשר למרבית הציבור להתקדם בשנתון, אם במימון דמי האבטלה של עובדי הליסינג אשר יפלטו לשוק, ועימה כל שרשרת המזון של נותני השירותים..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סליחה, מס על רכב הוא לא עיוות מס בדיוק כמו שמס הכנסה הוא לא עיוות וכן המע"מ.

הרי אתה לא בא בטענות למה אתה משלם 40% מס ומי שמרוויח מינימום לא משלם כלל.

אין סיבה שתהיה זכאי להטבה כלשהיא בגלל מקום העבודה שלך.

אגב אני נוסע בתחבורה ציבורית (רכבת) ומחזיק רכב כדי להגיע לתחנה - ותאמין לי אני מעדיף את זה על פני השתרכות של מעל שעה בפקק עם רכב ליסינג.

אם אתה רוצה לגור רחוק מהעבודה תעשה את החישובים שלך אם זה כדאי לך.

אנשים שיפוטרו מחברות הליסינג לא יהיו מובטלים, הם ימצאו לעצמם עיסוקים אחרים בדיוק כמו שאם לא יהיו פיגועים יפוטרו אלפי מאבטחים, אז אתה מעדיף פיגועים?

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אלון, אני מסכים שהמצב כרגע לא שיוויוני, אולם המדינה לא יכולה להתנהל בצורה שיוויונית לחלוטין. אם הייתה, חרדים וערבים היו משלמים מיסים ומשרתים בצבא, המדינה לא הייתה מוחקת חובות קיבוצים ומפשירה קרקעות לשימוש נדל"ן על ימין ועל שמאל, חברה כמו אינטל לא הייתה מקבל מענק של מאות מיליוני דולרים בשביל לפתוח כאן מפעל, לא היו מנהלים עם אילי הון מו"מ על גובה המיסים שעליהם לשלם בעבור עסקאות מסויימות (ע"ע עסקת ישקר), המדינה לא הייתה מנהיגה תקרת תשלום לביטוח לאומי, וכן הלאה וכן הלאה.

המדינה צריכה לאזן בין הצדק וטובתה - שהיא, במידה מסויימת, טובת הכלל. ולהתעלל עוד יותר במגזר אחד מסויים ושחוק, זה לא דבר חכם במיוחד.

הם לא יקומו וילכו, ברובם, אבל זה פשוט עוד מסמר בארון הקיום בכבוד כאן.

הדבר הצודק באמת היה להפחית את מיסוי הרכב באופן גורף. אבל אני לא רואה את זה קורה.

לפחות שישאירו את הסטטוס-קוו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
סליחה, מס על רכב הוא לא עיוות מס בדיוק כמו שמס הכנסה הוא לא עיוות וכן המע"מ.

הרי אתה לא בא בטענות למה אתה משלם 40% מס ומי שמרוויח מינימום לא משלם כלל.

אין סיבה שתהיה זכאי להטבה כלשהיא בגלל מקום העבודה שלך.

אגב אני נוסע בתחבורה ציבורית (רכבת) ומחזיק רכב כדי להגיע לתחנה - ותאמין לי אני מעדיף את זה על פני השתרכות של מעל שעה בפקק עם רכב ליסינג.

אם אתה רוצה לגור רחוק מהעבודה תעשה את החישובים שלך אם זה כדאי לך.

אנשים שיפוטרו מחברות הליסינג לא יהיו מובטלים, הם ימצאו לעצמם עיסוקים אחרים בדיוק כמו שאם לא יהיו פיגועים יפוטרו אלפי מאבטחים, אז אתה מעדיף פיגועים?

אהה, תגיד לי גם איפה לעבוד ??

בניגוד לאיזור המרכז, מי שמתגורר בצפון, לא נהנה משפע הצעות עבודה וכדי להישאר ולגור פה, צריך להתפשר ולסוע לעבודה..

אז המדינה גם מזניחה את הצפון, גם לא דואגת לפיתוח ועבודה, וגם רוצה לקצור לי את הרגלים שלי בדמות רכב הליסינג.

יופי של שיוויון..

לפני שמחוקקים חוקים חדשים או מטילים מיסים חדשים צריך לבדוק היטב האם יש אלטרנטיבות ראויות, ומי הציבור שנפגע..

אלטרנטיבות לרכבי הליסינג למגזרים רבים אין, כיוון שהסעת המונים אינה דבר שמפותח בארץ, והפגיעה כמו תמיד תהיה במעמד הבינים, שמימילא נאנק תחת עול המיסים, אתה אומר ,יאללה מה זה עוד מס ,שימשיכו לסבול..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זה הגיע למצב שחישבנו עבור חבר שנוסע 20K בשנה (דרך השוואה עם מישוה שמחזיק בשנה השנתיים האחרונות קליאו)

שיותר זול יהיה לו להחזיק קליאו ספורט מאשר מאזדה 3 בליסינג.

לאן הגענו... :roll::shock::?:|:-):-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תראה את ההשוואה. לא נשמע הגיוני בעליל (צא מנקודת הנחה של קליאו ספורט במחיר של מאזדה 3).

(ליסינג לקליאו ספורט, כשהייתה חדשה מהחברה עוד, עלה 2,000 ש"ח בנטו. זה מ-א-ו-ד שווה שכן רק ירידת הערך של הקליאו ספורט היא יותר מ 1,500 ש"ח בחודש).

Back to the original - NC again.

פורסם

ההשוואה נעשתה לפי חישוב קליאו ספורט MK1 שנת 2001, כולל ירידת ערך, לעומת מאזדה 3 כיום.

הכל ללא מחיר הרכישה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כמה כבר עולה קליאו ספורט? 55K? נראה לך הגיוני שליסינג על רכב שעולה כמעט פי 2 יהיה זול יותר?!?!

השוואה לא נכונה לגמריי.

פורסם

טוב. 8)

פורסם

המדינה צריכה לאזן בין הצדק וטובתה - שהיא, במידה מסויימת, טובת הכלל. ולהתעלל עוד יותר במגזר אחד מסויים ושחוק, זה לא דבר חכם במיוחד.

הם לא יקומו וילכו, ברובם, אבל זה פשוט עוד מסמר בארון הקיום בכבוד כאן.

הדבר הצודק באמת היה להפחית את מיסוי הרכב באופן גורף. אבל אני לא רואה את זה קורה.

לפחות שישאירו את הסטטוס-קוו.

לא מסכים איתך.

איזו סיבה שבעולם יש שמי שמשתכר 4,000 ש"ח ישלם מיסים ומי שמשתכר בממוצע 10,000 ש"ח (שרוב בעלי הרכבים הצמודים שלא לצרכי עבודה משתכרים משם וצפונה) יקבלו הטבות מס על דברים שווי כסף?

אתה שוכח שאותם מיסים הם מה שממנים את המערכות הסוציאליות הקורסות במדינה, את תשתיות הכבישים ועוד אז למה שהעני ישלם והעשיר לא?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כמה כבר עולה קליאו ספורט? 55K? נראה לך הגיוני שליסינג על רכב שעולה כמעט פי 2 יהיה זול יותר?!?!

השוואה לא נכונה לגמריי.

יפה שאתה עורך תגובות אחרי שכבר ענו לך.

וכן, נראה לי שלא הגיוני שרכב ספורטיבי יעלה יותר זול לאחזקה מאשר משפחתית, במיוחד שמדובר ברכב אשר ידוע שהוא לא זול אחזקה.

פורסם

מי שגר בצפון עשה את החישובים שלו לגבי מציאת עבודה ונסיעות.

לכן רובנו חיים במרכז ולא בצפון, חוץ מזה מי אמר שאין לך אפשרויות נסיעה אלטרנטיביות, קנה רכב וסע מה ההבדל אם זה מליסינג? אה שכחתי זה עולה לך פחות.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
יפה שאתה עורך תגובות אחרי שכבר ענו לך.

וכן, נראה לי שלא הגיוני שרכב ספורטיבי יעלה יותר זול לאחזקה מאשר משפחתית, במיוחד שמדובר ברכב אשר ידוע שהוא לא זול אחזקה.

העריכה הייתה באותו הזמן של התגובה שלך (לוקח זמן להיכנס להודעה, לרשום אותה מחדש ולשלוח אותה).

רכב ספורטיבי בן 7(!!!), לעומת רכב משפחתי חדש. אתה חי באשליות.

בוא נעשה חישוב זריז,

מאזדה 3 עולה 110K ש"ח. מה שאומר שהיא מפסידה כניראה לפחות 15K ש"ח בשנה.

קליאו ספורט עולה 55K ש"ח. כמה היא כבר מסוגלת להפסיד? 10K ש"ח? וזה רק בשנה הראשונה. לאחר מכן היא תפסיד הרבה הרבה פחות (בניגוד למאזדה 3 שב 3 שנים הקרובות תאבד כניראה כפול מהקליאו ספורט).

ביטוח - הגיוני שבקליאו ספורט יעלה פחות. למרות היותה ספורטיבית, מחירי הביטוח שלה זולים. אם אתה משבית את מהאזדה חברת הביטוח משלמת כפול מאשר על הקליאו. המאזדה כניראה יותר נגנבת.

דלק - זהה.

טסט - יותר יקר במאזדה 3.

טיפולים - יותר יקר בקליאו ספורט אבל לא משהו מהותי כ"כ כשמסתכלים בראייה הכוללת של כלל התשלומים.

ושוב, תבין, קליאו ספורט כשהייתה חדשה עלתה כ 2,000 ש"ח בחודש בליסינג. רק ירידת הערך שלה כשהייתה חדשה זה יותר מ 1,500 ש"ח בחודש. אז אל תגיד שליסינג זה לא שווה או לא כדאיי (לא אבסולוטי, לרוב).

פורסם

ההשוואה הייתה ככה:

כמה הוא משלם היום על המאזדה בליסינג.

כמה הוא ישלם על אחזקת הקליאו, כולל דלק, טיפולים, בלת"ם, ביטוח וירידת ערך.

שוב - ללא מחיר הרכישה (שכן אתה מכניס את ירידת הערך ובסוף יכול למכור את הרכב, מה שבליסינג לא אפשרי ולכן לא מעניין אותך).

מה שיצא שלהחזיק קליאו בתחשיב כזה יותר זול באיזה 100 ש"ח לחודש.

עריכה:

(אם לך מותר אז גם לי מותר)

נתתי מקרה ספציפי. כמובן שכל מקרה לגופו.

יש אנשים שמשתלם להם יותר ליסינג, אני אישית חושב שהעובדה שאין לך שום כאב ראש לגבי הרכב שווה זהב.

פורסם

איבדת אותי.

עזוב עכשיו את הכאבי ראש וחרדת המוסכים. אני מדבר כלכלית נטו.

אתה שם לב לחישוב שלך בכלל? אתה משווה בין ליסינג לבין פרטי של 2 מכוניות שונות.

אתה יודע כמה הוא משלם על מאזדה 3 ליסינג ומתפלא שלהחזיק קליאו ספורט עולה בערך 100 שקל בחודש פחות.

תעשה חישוב אחר,

אם הוא היה מחזיק מאזדה 3 מהכסף הפרטי שלו, כמה אז היה ההפרש. מבטיח לך שהקליאו הייתה זולה יותר לאחזקה מהמאזדה ביותר מ 100 שקל. הרבה יותר.

עריכה: זה שאתה מדגיש וצובע לא עושה אותך צודק. סתם מוזר בעיניים.

• תוכן חדש...