Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, אני יודע שלפי החוקים של הפורום אסור לרשום כותרת "דחוף". אבל זות באמת בעיה דחופה.

נתחיל מזה שאני ממש מפגר ומטומטם.

ועכשיו לבעיה, היום החלטתי שאני רוצה להחליף את הרדיו דיסק בברלינגו של אבא שלי (משום שהרדיו דיסק שבאוטו של אבא שלי לא קורא דיסקים צורבים, ויש לי רדיו דיסק נוסף בבית של kenwood שרציתי לחבר).

בכל מיקרה חיברתי את החוטים ברדיו דיסק של kenwood (והשארתי אותם גלויים ברוב טיפשותי). חיברתי את הרדיו דיסק החדש לאוטו בשביל לראות עם הרדיו דיסק עובד. אבל לא הכנסתי אותו בשביל לדעת עם החיבורים בחוטים טובים. ברגע שחיברתי את הכל שמעתי את הרדיו דיסק מתחיל לעבוד, אבל אז החוטים נגעו כנראה בברזל של הרדיו דיסק ונהיה קצר. מהר נתקתי את הכל.

ובדקתי עם האוטו מניעה. ועכשיו נתחיל עם הבעיות:

1) הדבר הראשון ששמתי לב עליו זה שהאור של האוטו (יאנו האור שנדלק שהדלת פתוחה) הפסיק לעבוד, גם שהעברתי אותו למצב אחר).

2) לבעיה המרכזית שיש לי באוטו זה שאחרי שנטרלתי את הקודנית, אני בא להניע ואז זה מסמן לי שהמפתח בפנים (בברלינגו עם המנוע מכובה והדלת פתוחה אחרי נסיעה אז האוטו מצפצף וזה גם מראה על הלוח שעונים את הציור של מפתח. כמו ציפצוף של האורות ששוחכים אותם פתוחים).

3) בעיה השלישית היא שהיום ערב יום הזיכרון והכל סגור (חוץ מביפו אולי).

באמת חברה שזה עניין די רציני, אני מקווה שאני יוכל לסדר את זה לפני שאבא שלי הולך לעבודה (עובד לילה שזה אומר 2 בלילה).

כל עזרה תתקבל בברכה,

אלון

TOYOTA - PRIUS

חסכונית וידידותית לסביבה.

פורסם

הנתיכים (פיוזים) בברלינגו מגינים בפני קצר במערכת השמע. מיקום של הנתיכים 1: תא מנוע 2: לייד רגל שמאל נהג מתחת להגה.

בהצלך יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

כתבתי בשלב ראשון מכיון שמקרה כזה בדיוק שהיה לי בפרטנר גרר החלפת לוח מחוונים שהפסיק לתפקד (השעונים קפצו למקסימום) .נזכרתי עכשיו שנשרף פיוז גדול שנמצא בקופסת נתיכים בתא המנוע.

פורסם

לא נעלמתי אני באוטו עם שני חברים שמנסים לעזור לי.

בנתים מצאנו פיוז אחד שהפלסטיק נמס עליו אבל זה לא זה.

האורות שבתוך האוטו לא עובדים והחלפנו את הפיוז שלהם והם עדין לא עובדים.

לגבי הפיוזים הגדולים, אז רשום בספר של האוטו להחליפם רק במוסך.

מאיר, כן זה באמת דחוף לצערי. כמו שרשמתי אבא שלי צריך להגיד בשעה 2 לעבודה (שזה בערך עוד 4 וחצי שעות)!

אלון

נ.ב

אני יעדכן עם יש משהו חדש.

TOYOTA - PRIUS

פורסם

הייתה לי בדיוק הבעייה הזאת בברלינגו, אחרי פירוק רשלני של רדיו טייפ.

שים לב טוב, כנראה כל הזנות החשמל, שלא עוברות דרך הסוויט'ש ( כלומר דברים שעובדים כשאין מפתח בסוויט'ש) כמו אור פנימי, צופר, שעון בלוח שעונים שבטח התאפס, כרגע לא עובדים. זה אחד הפיוזים הגדולים בתא המנוע, שמגן על הצרכנים האלו נשרף עקב הקצר, שעשית. היום אין מה לעשות, תצטרך לחכות למחר.

פורסם

אוקי חברה גילית את הבעיה, פיוז שרוף (למזלי).

עכשיו עוד שאלה די דחופה, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג בשעה כזות פיוז 10 (ומה פתוח, בכול זות ערב יום השואה)?

אלון

TOYOTA - PRIUS

פורסם

זה פיוז גדול בתא המנוע או פיוז רגיל 10 אמפר, בקופסת פיזים מול רגלי הנהג?

אם זה פיוז גדול - אין איפו להשיג היום.

אם זה פיוז רגיל - תבקש מהשכנים. הרבה אנשים מחזיקים פיוזים ספייר ברכב.

איפו אתה גר ?

במקרה חרום תנסה להשתמש בפיוז בעל ערך זהה של מערכת פחות חיונית, כמו נעילה מרכזית, חלונות חשמל או מראות.

רק תוודא, שפיוז שאתה שולף, לא מגן על מערכות נוספות, כמו אורות בלימה, שכן חיוניות.

פורסם

גר בראשון.

זה פיוז 10 רגיל, צלצלתי להרבה חברים שלי ואין להם, או שיש ואין 10.

אני לא יודע איזה פיוזים הם ספאר באוטו.

אלון

TOYOTA - PRIUS

פורסם

אני לא יודיע, איזה מודל הברלינגו שלך, לי היה מודל 97.

במודל 97 בקופסת פיוזים יש 3 עמודות, כאשר העמודה השמאלית ביותר היא לפוזים רזרווים והיא כוללת 5-6 פיזים ומתחתיהם פינצטה קטנה לשליפה מהירה שלהם.

• תוכן חדש...