Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אתה רואה מתאם? או שאני עיוור... אבל אני רואה רק בנד שמחבר בין הפילטר לצינור, ומה הבעיה להתקין פילטר? למה אתה צריך לשלם על זה...

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם
ערכו חיפוש על הפרוייקט של מוטי לבניית תיבת אויר לפילטר פתוח במיאטה. זה יכול לתת לכם כמה רעיונות טובים.

אכן, למוטי יש פרוייקט ממש נחמד ושווה לראות מה הוא עשה שם וללמוד ממנו.

בכל מקרה לא נראה לי שהמסנן מקבל מספיק אויר מבחוץ ולכן הוא גם ימשוך הרבה אויר חם מכיוון המנוע.

צריך לבנות לו קופסת בידוד משאר המנוע ולפתוח את מעבר האויר מעט יותר (אולי אם תוציא את הפלסטיק תהיה כניסה גדולה יותר של אויר?), המצבר ללא ספק נמצא בדרך.

בריאות לכולם!

פורסם

אביעד 106 קרא לזה מתאם קרא לזה פנד אני קורא לזה 100 שקל שבלעדיהם לא היה מתחבר הפילטר לצינור

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
אכן, למוטי יש פרוייקט ממש נחמד ושווה לראות מה הוא עשה שם וללמוד ממנו.

בכל מקרה לא נראה לי שהמסנן מקבל מספיק אויר מבחוץ ולכן הוא גם ימשוך הרבה אויר חם מכיוון המנוע.

צריך לבנות לו קופסת בידוד משאר המנוע ולפתוח את מעבר האויר מעט יותר (אולי אם תוציא את הפלסטיק תהיה כניסה גדולה יותר של אויר?), המצבר ללא ספק נמצא בדרך.

תגיד, מספיק לשים עליו מגן חום ?

BENJ:

ROY:

פורסם
אביעד 106 קרא לזה מתאם קרא לזה פנד אני קורא לזה 100 שקל שבלעדיהם לא היה מתחבר הפילטר לצינור

בנד בחנות לכלי עבודה עולה 15 ש"ח :roll:

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

לא ניתקלתי בפילטר שלא הגיע עם הבנד,גם הפילטרים בררה של AKA.:roll:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ואם תשים עליו מגן חום - מהיכן יימשך האויר (הקר)?

הרעיון הוא לא להגביל את כניסת האויר למסנן, אלא לספק לו אויר קר שמגיע מחוץ לתא המנוע.

בריאות לכולם!

פורסם

תמונה מקרוב של חיבור הפילטר לצינור שימו לב שאני לא מדבר על הטבעת אלה על המתאם המוברג כדי להתאים את כניסת הפילטר לצינור

1.jpg

BENJ:

ROY:

פורסם

היי בנג'י

כפי שכבר נאמר בעבר - הרעיון הוא להכניס אוויר קר ככל האפשר מבחוץ, למרות שללא כל קשר מגן חום זה דבר מומלץ.

בכל מקרה האוטו שלך נראה יופי. שמעתי שבאיביזות לפעמים נופלים חלונות... האם סבלתה מבעיה כזו?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

האמתי עידן שאני שמעתי על בעיה של חוטים שיוצאים משעוני מד טורבו, יש לך מושג מהבעיה הזו?

כמו כן רציתי את חוות דעתך בנוגע לברגים "יפים" שאיתם אני יכול לחבר מד טורבו

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...