Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם.. טסט מעשי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תלוי לאיזה רכב(דגם שנה....)

ויכול להיות שמקיף יעלה 2000

סע בזהירות.

כה בדקתי מקיף יעלה לי 2000 :evil:

ותגידו מה מקיף הזה עושים כמה ימים?

כי חובה כפי שהבנתי לא בעיה לעשות את משלם וזהו ישר מקבל אותו.

וכעיקרון בעט הנסיעה אני צריך ביטוח חובה+רשיון ותעדות זהות להחזיק?

נראה לי אני יסע כמה ימים עם מלווה כמובן ורק עם ביטוח חובה.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מצטער לאכזב אותך, אבל אני לא חושב שתעבור...

ברגע שהטסטר אמר לך להחזיר להילוך שני, מבחנתו הוא בעצם התערב לך בנהיגה. מה שאוטומטית מכשיל אותך...

מקווה שאני טועה!

בהצלחה.

ממש לא מחייב אני זוכר שאני עשיתי טסט אז לקראת סופו הטסטר אמר לי לעצור בירידה ופשוט לנסוע רוורס אחורה (מין זינוק בעליה ברוורס) עשיתי את זה כומבן ללא כל קושי אבל הוא העיר לי לסוע יותר לאט ובכל זאת עברתי

פורסם

תודה לכולם שוב ואני יסע בזהירות:oops:

לא רצית לפתוח אשכול חדש לכן אני אשאל כאן שאלתי.

האם יש הבדל גדול כספי בין ביטוח צד ג' נהג חדש צעיר לבין ביטוח חובה נהג חדש צעיר?

כעיקרון אמרו לי שמקיף יעלה לי 2500+-ש"ח וחובה 750+-.

תודה.

פורסם

קודם כל חובה זה חובה.

יותר מזה שזאת חובתך כחוק אתה לא תהיה מכוסה בגין פגיעה בהולך רגל.

דבר שני, צד ג' מתווסף לחובה ולדעתי הוא דבר שאסור לוותר עליו.

תחשוב שפיקששת בינוק בעליה, מאחוריך עמדה מרצדס חדשה ושברת לה את הפגוש.

הסכום שתידרש לשלם יהיה הרבה יותר גבוה מהחיסכון בויתור על הביטוח.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם
קודם כל חובה זה חובה.

יותר מזה שזאת חובתך כחוק אתה לא תהיה מכוסה בגין פגיעה בהולך רגל.

דבר שני, צד ג' מתווסף לחובה ולדעתי הוא דבר שאסור לוותר עליו.

תחשוב שפיקששת בינוק בעליה, מאחוריך עמדה מרצדס חדשה ושברת לה את הפגוש.

הסכום שתידרש לשלם יהיה הרבה יותר גבוה מהחיסכון בויתור על הביטוח.

סבבה, אבל מה הבדל בין חובה למקיף מפכינה כספית? לדוגמא עולה לי מקיף 2500 וצד ג אז כמה יעלה לי?1000?

פורסם

זה שוב אני חחחחח

אז ככה אני כבר בטסט שלישי :| היום היה לי טסט שלישי ..

רציתי לשאול משו , התחלתי את הטסט בצורה טובה מאוד והכל .. לקראת סיומו התקרבתי לצומת T , אמר לי לפנות שמאלה ואז זה התחיל , אין לי מושג למה ואיך אבל לא יכולתי להרים את הרגל מהברקס ( הייתי אמור לעשות זינוק בעליה ) , רגל שמאל התחילה לרעוד כמו לא ידוע מה ורגל ימין פשוט לא התרוממה ..

אל תצחקו אבל נכבה לי מנוע ככה לא מגזים .. לפחות איזה 7 פעם ובואתו מקום ..

פשוט לא יכולתי להרים את הרגל , עד שלא יכולתי כבר כולי רעדתי על סף דמעות חח , אמרתי לו אני לא מצליח הרגל לא מתרוממת לי .. והוא הוציא אותי מזה .. אמר לי לגעת רק בהגה ..

"חוץ מזה" הכל היה טוב ..

והמצחיק זה שבשיעורים אני נוהג יותר טוב מהמורה .. בחיים לא נגע לי בהגה לא בלם לא נכבה מנוע ..

יש לי בעיה עם התרגשות .. אני רק רואה את הטסטר כולי מתחיל להתהפך..

לפי דעתי ודעת המורה נכשלתי .. מזה נשכלתי , אם הייתי טסטר לא הייתי מעביר את עצמי על בדוק .

אבל בכל זאת , המורה אומר שזה טסטר טוב .. שדירבן אותי כל הנסיעה והכל , יש תקווה קטנה לאופטימיות ? ( תגידו כן אפילו אם לא חח)

אני למעשה בטוח שאין סיכוי .. אין לכם מושג כמה זה מעצבן אוף חיכיתי חודשיים וחצי עד לטסט השלישי בגלל השביתות והכל

תודה בכל אופן..

פורסם
זה שוב אני חחחחח

אז ככה אני כבר בטסט שלישי :| היום היה לי טסט שלישי ..

רציתי לשאול משו , התחלתי את הטסט בצורה טובה מאוד והכל .. לקראת סיומו התקרבתי לצומת T , אמר לי לפנות שמאלה ואז זה התחיל , אין לי מושג למה ואיך אבל לא יכולתי להרים את הרגל מהברקס ( הייתי אמור לעשות זינוק בעליה ) , רגל שמאל התחילה לרעוד כמו לא ידוע מה ורגל ימין פשוט לא התרוממה ..

אל תצחקו אבל נכבה לי מנוע ככה לא מגזים .. לפחות איזה 7 פעם ובואתו מקום ..

פשוט לא יכולתי להרים את הרגל , עד שלא יכולתי כבר כולי רעדתי על סף דמעות חח , אמרתי לו אני לא מצליח הרגל לא מתרוממת לי .. והוא הוציא אותי מזה .. אמר לי לגעת רק בהגה ..

"חוץ מזה" הכל היה טוב ..

והמצחיק זה שבשיעורים אני נוהג יותר טוב מהמורה .. בחיים לא נגע לי בהגה לא בלם לא נכבה מנוע ..

יש לי בעיה עם התרגשות .. אני רק רואה את הטסטר כולי מתחיל להתהפך..

לפי דעתי ודעת המורה נכשלתי .. מזה נשכלתי , אם הייתי טסטר לא הייתי מעביר את עצמי על בדוק .

אבל בכל זאת , המורה אומר שזה טסטר טוב .. שדירבן אותי כל הנסיעה והכל , יש תקווה קטנה לאופטימיות ? ( תגידו כן אפילו אם לא חח)

אני למעשה בטוח שאין סיכוי .. אין לכם מושג כמה זה מעצבן אוף חיכיתי חודשיים וחצי עד לטסט השלישי בגלל השביתות והכל

תודה בכל אופן..

7 פעמים נכבה לך המנוע ממש ברצף?:shock: ומה היו התגובות של הטסטר?

שמע אם זה טסטר טוב וראה שזה קרה לך אך ורק בגלל שהתרגשת והיתה בלחץ יש מצב שהווא יעביר אותך.

בכל מקרה בהצלחה!

מחר בבוקר שהוא יגיד לך תרשום לנו אם עברת או לא.

פורסם

היה טסטר טוב .. אין לי שום טענות כלפיו אני האשם העיקרי אם אני הייתי טסטר לא הייתי מעביר אותי, כל התאונות והמצב בדרכים מתחיל מכל הדברים הקטנים האלה .. וטוב שזה קרה .. נלמד מטעויות להבא..

כנארה שהכל מלמעלה , אולי ה' עשה את זה בכוונה בשביל שלא אעבור ואעשה תאונה חלילה וזה..

אם עדיין לא הבנת , נכשלתי :)

אני מבואס רצח אבל מה לעשות זה החיים ..

אני פשוט מנסה לעודד את עצמי ;)

לילה טוב לכולם וסופ"ש מהנה :]

פורסם

גם אני הייתי מכשיל אותך ,במיוחד אם זה 7 פעמים רצוף בגלל היתרגשות .

כי הרי גם כשתאסוף איזו גברת חממדה עם נתונים מרשימים ביותר אתה עלול להתרגש .

לפעמים הדברים שצריך להתאמן עליהם הם לא מה לעשות ואיך אלא פסכולוגיים, אל תתיאש .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...